10
  • trogi
    Nem vagy képben. Kijavítanálak. Olcsó másodperc díjakat mindenkinek!
    A lehúzás ugyanis ebben testesül meg, semmi másban. Engem is kerestek már ajánlatokkal, (kártyás vagyok) rögtön rá is kérdeztem:
    - Másodperces ajánlatuk van?
    - Hát, öööö az üzletis.
    - Nembaj, elfogadom.
    - Hát azt nem lehet.
    - Akkor köszönöm szépen, más ajánlat nem érdekel.
  • mhorvatR
    És pont emiatt mondott szerintem okosat Drozdy. Minek menjen át máshová a szerencsétlen előfizető, ha egyik helyen jobban lehúzzák, mint a másikon? Sajnos tény, hogy nagy különbségek nincsenek az alapokban.
  • Ferrer
    Az sok - az sok
  • Bith
    Az a baj, hogy mind1, hogy mennyi a szolgáltató, mert olyan, mintha 1 lenne, semmi verseny nincs. Gyakorlatilag mindegyiknél ugyanannyiért kapod ugyanazt, csak a neve más. Ha nem így lenne, akkor lenne értelme a több szolgáltatónak.
  • Mister
    és a hajad is jól áll!
  • avengir
    London: havonta 30 fontért kapsz 3000 percet (50 óra) és 1500 smst....
  • szombi
    vesszen a voda!!!!!!
  • Joybull
    Érthető, hogy a három mostani szolgáltatónak nem érdeke a további piacnyitás. Az utóbbi években a piac felosztása is megvan, még a különböző akciókkal sem lehet nagyon más előfizetői hányadot kialakítani. Így rosszul érintené őket egy negyedik versenytár akkor, ha az árakat is lejebb vinné, még akkor is ha bizonyos szolgáltatásokat elhagyna (melyeket egyes előfizetők életükben nem használnak).

A pannon úriemberének azon megjegyzése, mely szerint a számhordozás elegendő és tudnak is róla, kicsit körül kéne nézni-e, hogy nem e az ő cége az egyik gát, mely megakadályozza/megnehezíti/ellehetetleníti a hordozhatóságot
  • Zoleeca
    Csak nehogy ez is a terroristák kezére kerüljön!!
  • JL666
    ócsó percdíjakat mindenkinek!