49
-
MiZo81 #9 Schwimmer még a Hat nap, hét éjszakában, a Farkasban, öszesen több, mint 20 filmben is szerepelt. :) -
kalapos01 #8 Ja, meg sok másban is, de nem a Jóbarátok után.
Amúgy tényleg kár, hogy aki magyar tévét néz, az csak az itthon is adott béna vígjátékokat ismeri (two and a half men és tsai), az igazán jók talán a Comedy Centrallel bejönnek majd. Arrested develeopment vagy it's always sunny in philly. -
Reg5 #7 És azok csak a jéghegy csúcsa, bár nálam a Szeretünk Raymond okozott agyhalált. -
#6 Schwimmer még az Elit alakulatban is játszott. -
Vucli #5 "A Joey pedig nem volt rosszabb mint a Two and a Half Men"...ja, persze
Cikkre reagálva:"Magyarország nem vevő a szituációs komédiákra, ezt hajtogatja folyton folyvást a hazai kereskedelmi televíziók programigazgatósága, s ennek köszönhető, hogy idehaza nem nagyon látni 21-22 perces vicces sorozatokat főműsoridőben." A VIASAT 3-on mióta is ezek mennek 20.00-21.00-ig? Vagy ez biztos nem főműsoridő
"Bár messze nem a Jóbarátok volt a legjobb kortárs szituációs komédia?" A cikkíró úgy adja elő a véleményét mintha az vmi tény lenne..ja tudjuk az amerikaiak hüjék
A férjek gyöngye szerintem pedig egyáltalán nem rossz
-
sugarman #4 a jóbarátok a best ofakkor is. a mostani szitkomok annyból állnak, hogy egy 0 poén tartalmú párbeszéd alatt röhögcsélnek. igy tovább. -
Etinger #3 Szerintem viszont igenis rosszabb, legalábbis a Joey második évada valami kritikán aluli. Az eslő évad jó volt, azon szórakoztam, de ez a második... már néztem mikor lesz vége. A fő baj az vele, hogy hülyeség. Sajnos más szót nem találok, de szerintem irtó komolytalan. A két pasi és egy kicsi ellenben most spec nagy kedvencem. -
#2 sztem a jóbbarátok az egyik legjobb szitkom sorozat, a rém rendes családot persze nem múlja felül, még a two and half men is nézhető volt egy ideig, de az a trágya sorozat ami most megy a viasaton, az a férjek gyöngye, meg a szexés nyújork hát gratulálok... -
#1 Kiváncsi lennék a cikk szerzője szerint mi volt a legjobb kortárs szituációs komédia? A Joey pedig nem volt rosszabb mint a Two and a Half Men.