MotoGP 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradjatok már a borítóval!!! XD
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Engem rohadtul nem érdekel,törõdjetek inkább a játékkal <#vigyor>#vigyor>
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Egyébként nemtom, hogy lesz e majd MotoGP 09 is a jövõben de ha igen, akkor ott már száguldozhatunk majd a Balatonringen ! <#hehe>#hehe>
Let the good times roll.
Remélem meg marad az hogy a motort lehet tetszés szerint alakítani, vagy ezt tovább fejleszteni. Vagy egy nagyon szuper karrier módot kitalálni! hogy pl a 125cc -bõl a királykategóriába feljönni. Szerzõdéseket kapni csapatoktól stb. Sztem king lenne nagyon!<#vigyor2>#vigyor2>
am ilyen van sok autósiskolának is, csak honda, meg ahhoz van váltó is
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
lockon,fsx,fs2004,il2 😉
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Forza.
07-el nem is tudtam játszani úgy akadt pedig a rendszerkövetelmény simán megvolt!
Forza.

/fav várjuk, de remélem nem olyan gépidéyne lesz mint 07-nek:\ bár az THQ-s...
Yo, Bitch!
pc-re nem lesz ezért ezt a konzolos topicba kéne
vagy igen?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______