MotoGP 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
RoR zsozso
<#duma>
Maradjatok már a borítóval!!! XD

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

berczely
Nem tudja valaki hányféle nyelven lesz a borító hátulján a leírás?<#idiota>

RoR zsozso
Kit érdekel a borító?? <#idiota>
Engem rohadtul nem érdekel,törõdjetek inkább a játékkal <#vigyor>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

hát akkor bízzunk hogy Talmácsi is rajta legyen a borítón ^^
HöfEE
Hát azt azért nem hiszem, azért azt már jó elõre meg szokták tervezni , hogy mi legyen a borítón. Október 26-a az uccsó futam és a játék még októberben kijön . Necces lenne egy kicsit<#idiota>

de mivel októberre adják ki, így az is lehet hogy az idei világbajnokok lesznek a borítón.
sztem meg a borítón a tavalyi 3 világbajnok lesz rajta (Talmácsi,Lorenzo,Stoner)
Gerbill
A Fifa 09 is külön magyar borítóval jön, rajta Dzsudzsák Balázzsal

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

HöfEE
Miért? A legtöbb EA által kiadott sportjáték borítójából ki szoktak dobni több verziót, több nemzetisége sportolóval, lásd NHL széria.

Sada01
Ezt nem komolyan mondod gondolom

HöfEE
Ha az EA lenne a kiadó akkor szerintem simán esélyes lenne a magyar piacra egy Talma borítós kiadás de hát ez ugye capcom.

Egyébként nemtom, hogy lesz e majd MotoGP 09 is a jövõben de ha igen, akkor ott már száguldozhatunk majd a Balatonringen ! <#hehe>

berczely
<#eljen>

SitatiS

Let the good times roll.

R3TR0
Amugy a trailerben is a végén ott van a PC DVD logo remélem ez lesz a lgjobb Moto GP gém TAlma boritot akarok XD

Én észre se vettem hogy másik cég csinálta<#pardon1>
Remélem meg marad az hogy a motort lehet tetszés szerint alakítani, vagy ezt tovább fejleszteni. Vagy egy nagyon szuper karrier módot kitalálni! hogy pl a 125cc -bõl a királykategóriába feljönni. Szerzõdéseket kapni csapatoktól stb. Sztem king lenne nagyon!<#vigyor2>

Énvagyokazapád
nagy élmény lehet... 1 keréknél sztem kiszaggatnám az asztalról ^^
am ilyen van sok autósiskolának is, csak honda, meg ahhoz van váltó is

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Énvagyokazapád
hát nem is a tdu-hoz vettem 😄
lockon,fsx,fs2004,il2 😉

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

dragon11
Nem az hogy szar, azt a Lock On-hoz ajánlják <#idiota>xD

arty
egen, capcom kétségteleün jobb esély, mint a thq - bár én a thq-tol sem vártam ennyire szart

Forza.

a '07-et a THQ készítette a '08-at a CAPCOM és szerintem lesz változás
berczely
Hát ezt én is nagyon remélem!
07-el nem is tudtam játszani úgy akadt pedig a rendszerkövetelmény simán megvolt!

arty
repéljük nem olyan elb*szott port lesz, mint a '07, ahol még az elterjedt pécés képarányokat sem lehetett rendesen beállitani (5:4, 16:10) és sokszor indokolatlanul szaggatott

Forza.

gergobaby
EZ nagyon jó lesz ! Remélem bírni fogja a gépem...

Toshiba L300-2C5

Énvagyokazapád
ja, mé? jó szar.

Sada01
<#idiota>

na ne mond
dragon11
Saitek X25-tel?:d ha-ha-h-ha

Sada01
Google és kb 10 oldalt is kifogadni

na én találtam is: link
hát akkor jön PC-re is <#vigyor>
vagy ha van olyasmi infód hogy kijön PC-re is, linkeld be
a videóban csak PS2,PS3,Wii és XBOX 360 van
+ fav
Énvagyokazapád
én tdu-ba is joyal nyomtam a motorozást, nem volt vele semmi problema

bardocz
Egy játék miatt nem veszek,és a kormányos is tudok fel-le váltogatni szekvenciálisan,tehát botváltós hárli fíling,igaz jobb oldalt vana bot,de nem számít😄
ForzaInter
bsz

Yo, Bitch!

xbox gamepad lesz a király hozzá 😊
Sada01
😄D

MaSzKa
kormánnyal lol 😄

gamepad kell ide

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Jó játéknak tûnik.Ha majd lesz gépem hozzá,kipróbálom kormánnyal😄 Persze csak ha mûködik egy gombon(tengelyen) a fék két fék.
Nekem az elõzõ részben a zenék is tetszettek (csak kevés volt), remélem ide is tesznek jókat😊 Ha Talma nem nyeri meg idén a vb -t akkor majd én a motogp 08 -ba<#nevetes1>

berczely
Októberben jelenik meg!

[HUN]FaTaL
Végre 125cc, lehet nyomni Talmával😄 +FAV

http://goo.gl/gd6Zi5

mikor jelenik meg?????

ForzaInter
na végre benne lesz 125cc és 250cc
/fav várjuk, de remélem nem olyan gépidéyne lesz mint 07-nek:\ bár az THQ-s...

Yo, Bitch!

Sada01
PC-re, PS3-ra, PS2-re, X360-ra,

DaemoonHunter
Még szép hogy nincs feje, teljesen reális egy akkora bukás után😉
+fav

MaSzKa
ez tök jó csak ahogy nézem ez konzolos

pc-re nem lesz ezért ezt a konzolos topicba kéne
vagy igen?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sada01
No már megint a 125cm meg a 250cm ígérgetés hát kíváncsi leszek rá meg a belsõnézetre