MotoGP 08

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok látom 3 éve nem írt senki ebbe a topic-ba. Megláttam a játékot a polcomon és eszembe jutott, hogy kéne tologatni 1 kicsit. Nemtudjátok, hogy lehet online ba tolni vagyhogy lehet-e egyáltalán, vagyha lehet is akkor ki az akikkel lehet? Tudom kicsi a válaszra az esély de próba szerencse.
DJKonya
Sziasztok!
Látom már kicsit ki van halva a topic, de próba cseresznye.
G25-öt hogy lehet beállítani a játékban?

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

SZEVASZTOK VISSZAOLVASTAM DE ILYEN HIBÁLYA MINT NEKEM NEM NAGYON VOLT SENKINEK
BEJÖN A LEGELSÕ KÉPERNYÕ UTÁNNA SEMMI, NYOMOK ALT+F4 ET AKKOR MEG ELÕJÖN A JÁTÉKBÓL A MENÜ HOGY NEM MENTETTEMN AKAROK-E MENTENI. DE ENNYI
RÉGEN FENT VOLT.NEM VOLT BAJA..
Sziasztok!
Hogy lehet a játékba nagyobb sebességet elérni, hogy ne csak 30-al mennyen?
S.O.S.-ben kérnék választ elõre is köszönöm
hali hogy oldottad meg az orosz nyelvet plz fontos lenne mert igy nem lehet jáccani?
Magyarosítás van?
Sziasztok, Nincs meg véletlenül valakinek a magyar nyelvi fájl a motogp 08-hoz? Fontos lenne!!! Elõre is köszi a segítséget.
Honnan lehet leszedni virus nélkül?

Hogy futna a game geforce 6600GT 1giga RAM-mal win7 alatt? Gondolom rosszul csak azért kérdezem, mert van 2 gamém, aminek ugyanez a gépigénye egyik megy, másik nem.

batihu
Nálad valamilyen hardveres probléma lehet, mert nálam mindkét játék csont nélkül fut! AMD X2 5200+ Geforce 9600 GT, 4 Gb memória!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

És hogyan mert nekem sehogy se jó

http://racing-events.blogspot.com/

Hali! Már megoldottam a problémát!!
Hali! Valaki nem tud olyan crack-et, amely angol nyelvû és mûküdik is vele a játék? Mert nekem csak az orosszal megy hibátlanul! a RELOAD-os féle van feltelepítve...!
ja és letöröltem a gépemrõl majd újra ráraktam erre + minden +maradt, pedig az uninstallnál kérdezte is h minden mehet-e a kukába én meg arra klikkeltem erre + minden hiba ugyanúgy maradt. pl.: 125 cc-ben ausztráliában, motogp-ben az USA-ban nem tok versenyezni plussz a karrierbe se tok belépni mert kiugrik. már 2x letöröltem, újraraktam sztetek mit csináljak h teljesen 0ról kezdõdjön a játék, ne legyenek elmentéseim?

az hatással lesz az egész gépemre?

gigamen
Egy kis Photoshop:
tenkenorman
akinek kilépked a játék az álítsa át a kompatibilitást window vagy 2000re vagy milenium ra

http://www.tenke.hu

Sziasztok lenne egy olyan gondom hogy vistán nem indul a játék. reloaded-es verzió. xp-n ment elõször csak 60-at mentek a mocik majd egy más crackel rendesen. Vistán a crack fájlokat se tömöríti rendesen ki a winrar 65-68%-nál 100-ra ugrik és 9MB-os fájlt kapok azzal meg egyáltalán nem indul a game. xp-n legalább a versenyig eljutott és amint mondtam a mocik cammogtak de vistán rányomok a Start Race-re és launcher exe hiba.
Valaki légyszíves segítsen ha tud rá megoldást én sajnos nem tudok, már próbálkoztam de nem megy, és idegesít hogy xp-n ment vistán meg nem.
Segítségeteket köszönöm.
tenkenorman
ugyan ez a gondom...

http://www.tenke.hu

Zsolti9014
Nekem végül elindult, de a launcherben ki kellett kapcsolni a hangot.

Hajrá Magyarország!

joe1980!

Szia!
Én elõször a prophetes verziót töltöttem le, az nem mûködött. (Hibát észlelt és leállt), egyszer elindult, nem tudom akkor hogyan, de akkor meg nem volt menüje a játéknak.
Leszedtem késõbb a RELOADED-es verzsõnt, az is hibát észlelt és leállt, szóval az se jobb. Az az igazság, hogy szerintem még nincs igazán megoldás a kalóz verzió futtatásához.
Bánatomban leszedtem az SBK09-et és sajnálattal láttam, hogy ugyan az a cég csinálja mint aki a MOTOGP-t is, szóval az se indul, indítás után hibát észlel és leáll.

Ha valaki tud segítséget erre nagyon megköszönném. :)

Üdv.
Sziasztok.Az elöbb leszedtem ennek a Reloade-des verzióját,az hibát észlelt ugyanúgy mint az alattam levö kedves embereknél.Most leszedek egy másik verziót A Prophetes verzió és azt kérdezném,hogy az jobb e mint a Realoadedes ,hogy az nem hibázik?Köszi szépen a választ.
Zsolti9014
Sziasztok!

Az én problémám pedig a következõ:
Visszaolvastam itt a topikban, próbáltam többféle cracket, mini image fájlt, 4.30.1-es daemont, újratelepítést, C: és D: meghajtóra való telepítést is.

Minden esetben a következõ a jelenség: a játék, mintha elindulna, beugrik a sötét képernyõ, majd visszadob az asztalra. Mindezt miután kiválaszthattam a nyelvet, beállításokat a Launcherben (?).

A 9300m gs videokártya elvileg jó kellene legyen hozzá, hiszen pixel shader 4.0-t tud, a játékhoz pedig a 3.0 is elég.

A segítséget elõre is köszönöm. Fontos lenne, hiszen ha nem tudom mûködésre bírni, nem merem megvenni az eredetit.

Hajrá Magyarország!

Hello!!Tud nekem küldeni valaki magyarosítást vagy akár angolosítást a gamehoz??Mert nekem csak lengyel meg szlovák nyelv van bent vagy mi!
[email protected]
Elõre is kössz!!
Sziasztok

Tudom hogy lerágott csont, de nekem is ugyanaz a problémám launcher.exe hibát ír ki kicseréltem az x3daudio.dll-t meg a d3dx9.dll-t akkor érvénytelen x3daudio.dll-t ír ki.Már lecseréltem a windows-t is. Ha valaki tud valami tuti megoldást légyszi írjátok meg nagyon megköszönném.
gamecopyworldon vannak próbáld meg onnan

hibás crack, szedj le egy másikat

Lécci segitsetek :(:(
Pls vki segitsen mert nagyon szeretnék vele jáccani :(
Láttam hogy volt róla szó de nem tom honnan és milyen cracket kéne letöltenem hozzá :(
Hy!Mér van az hogy ha az egyenesbe megyek akkor jó ha csak 60al megy? :S
bizony nekem is uez a hibaüzenet pattan elõ a telepítés utáni crack-elést követõ játékindításkor....

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot , feltelepítettem , krekkeltem , de amikor elindítanám ez a hibaüzenet fogad :

DirectX-et feltelepítettem azt is amelyik a játékhoz van csatolva de akkor is ezt dobja ki.

hello lenne egy gondom amit már sokan említettek itt a fórumond de egyszer sem válaszoltátok még meg itt ez a verseny inditásakor való kilépés launcher.exe hiba miatt. ennek mi az oka? már crackeltem a játékot ujra is raktam akkor is crackeltem és nem megy mindig ezt csinálja így meg csal a menüt látom léci válaszoljatok az e-mailomra:
[email protected]
köszi
Hát visszaolvastam de nem találtam pls ird le h mi a megoldás!

baaka
Már volt róla szó olvass vissza!!!!<#nezze>

Nekem a 4301 lite van fent.
Szijjasztok létszi vki segítsen!
Minden joh elindul a játék,de próbálok menni és csak nagyon lassan gyorsul
30ig gyorsan aztán épphogy elmegy 60-ig:SSS
Létszi help:(
Azt ne irja senki hogy vegyem meg a boltba mert nem éri meg :D

[HUN]FaTaL
Nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kremmer
sziasztok!A játékot lehet futtatni DirectX 7-be??Át lehet állítani??Köszi

francois
DTL 4.30 meg Pro-val is próbáltam.

Legfrisebb D tools lite van fen?
baaka
nekem sp3 van és simán fut!

francois
Én azt nem értem h tök jól futott, semmi hiba nem volt, most újraraktam a windows-t és most a start race után kidob launcher.exe hibával. Mondjuk most fent van az sp3 elõzõ winen meg csak sp2 volt. ez lehet az oka?

Csak eredeti játékkal lehet.serial-t és codot kér ami a csomagban van.
grebber
Ebben a multi hogy müködik?
Pl ha csinál haver szervert és csak én csatlakozok hozzá akkor be lehet azt állítani hogy kettõnkön kivül legyen még mondjuk 16-20 gépi ellenfél is?

Warezzal lehet multizni?

Next PC upgrade: 2022

Nem mindenkinek akad 7000 forint egy játékra... jéé télleg xD
Skacok...csak 7000 ft a game.Ez elég elérhetõ ár ,,meg kell venni és nem lesz semmi gond !
Üdv.!

Nekem az a bajom, hogy betölt a játék, kiírja, hogy press start button, megnyomom a billen az összes gombot, meg az egéren is, de nem csinál semmit.
Ötlet?
Oldal 1 / 11Következő →