1132
-
#51 A Singularity 18+ pecsétet kapott!
Az ingame jeleneteket látva nem meglepő a besorolás. Egy új videó is érkezett a hír mellé a játékból, melyben új jeleneteket láthattok.
A Raven Software készítésében hamarosan megjelenő sci-fi FPS játék, a Singularity nemrég esett át a BBFC besorolásán, és ott 18+ pecséttel látták el, mivel a játék teljesen vágatlanul tartalmazza majd az erőszakos jeleneteket és trágár szövegeléseket.
A játékból egy újabb kedvcsináló videó is érkezett a hírrel együtt, amit megtekinthettek alább. A Singularity megjelenése pedig június 29-én várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.
info: Gamepod -
#50 hali ez nem is gamplay, csak egy cg. -
#49 új gameplay -
#48 Június végén a boltokban! -
#47 Exclusive Last Resort Trailer -
#46 Delayed Once Again -
hiper KOCKA #45 Ez még a télen kijön? Érdekelne ki benne a f.b. -
#44 Unreal...istenem...:D
tech 4??? :DDD -
#43 Melyik motort hasznélja a játék? A Tech4-et mint a Wolf? Viszont a Wolf-nál szebb valamivel. -
Gameplay video. -
#41 És egy Crysis 2-vel érdemes lenne összeengedni szted? Mert ha annyit csúszik, akkor elképzelhető. Amúgy meg mindegy mikor jön ki, minden időszakban megjelenik valami, ami vetélytársa lehet. -
#40 13 új kép -
#39 picit zavaróan bioshock-os a látványvilága, de talán majd éőben jobb lesz. -
#38 Singularity - Shotgunnal való zúzás
Egyre jobban megy el a kedvem tőle valamiért-Szerintem nem lesz sikeres a game! De azért végigtolom majd! -
#37 Új Trailer -
#36 12 új kép -
#35 De ez legalább érthető érv miért csúszik.
Én sem engedném össze egyik Cod-al sem.
-
#34 remek :( -
vzajcev #33 Passzeg mán. ez is -
#32 csodálatos :( -
#31 2010-re halasztva -
#30 Hát ha a Ravent nézzük, akkor kicsi az esély rá. X-men originsból csak x360-ra adtak ki demót. -
#29 Pre-Release Demo Coming
Remélem pc-re is jön majd a demo! -
#28 Istenem...
LOLmire véljem a videó végén azt a szegényes 2 darab logo-t???????
Asszittem pc-re is megjelenik majd...vagy akkor ez nem jelent semmit??? -
#27 Újabb E3 trailer -
#26 jöhetne má -
#25 E3 Trailer -
HaaS #24 Érdekes! Addig meg marad a jó öreg Psi-Ops... tudomásom szerint free lett. -
#23 Raven - több Singularity játékot szeretnének készíteni
A VG247 weboldalnak elmondva Jon Zuk Raven Software kreatív igazgató kifejtette, hogy nagyon szeretnék, ha a Singularity folytatásokkal gazdagodna, de jelenleg rendkívül elfoglaltak az első rész tökéletesre csiszolásával. Egyébként is önhittség lenne egy olyan játék folytatását tervező asztalra helyezni, amelynek átütő sikerében jelenleg még nem lehetnek biztosak.
"Rengeteg jövőbeli történetre vonatkozó ötletünk van, így ha a játék jól teljesít, az emberek szeretik, akkor természetesen több részt fogunk készíteni" mondta el az igazgató nemrég.
info: Cybergen -
#22 Gamekapocs előzetes -
#21 Új Trailer -
#20 infók -
#19 Szerintem nagyon ütős lesz, én már várom. -
#18 ez nagyon vad lesz szerintem....nekem a grafika is bejön a képek/videók alapján xD
timeshift is jó volt egynek ;)
na vajon heretic 3 lesz-e valaha raven? -
#17 szeretem amikor ennyire előrelátók az emberek :) -
blackgamer #16 576-ban van egy négy oldalas cikk, ez az időmanipuláció jónak tűnik, az ellen alatt elrozsdásodik a fém híd és leszakad, vagy a már romos átjárón visszapörgetve új korában sétálhatsz át
manapság nagy divat a 4D
de képek alapján ez az egyetlen pozitívum ami a játékról elmondható, tucat single player FPS, és még a multija is gyenge lesz -
Kindred Blades #15 Kedvcsináló oldal, egészen sok olvasnivalóval :)
http://www.mir-12.com/ -
#14 nekem bejött a timeshift, és ez is egyre jobban tetszik -
#13 Nekem se tetszett a Timeshift, de ez überelni fogja -
steweee #12 hát az életem első fpse amit kurvára nem nyomtam végig az a timeshift volt
szar volt az egész harcrendszere ahogy van. graf jó lett volna, de már az elején keresgélni kellett néha a továbbjutást, egy lövöldözős játékban. töröltem is
ez viszont naon jónak tűnik így az előzetesek alapján