1132
-
strebacom #171 Hát beszarok....már megjelent...
-
#170 nekemis:) -
#169 PM ment. -
vg #168 ez a topic szinte minden hsz-je elmondd mindent arról, hogy miért haldoklik a pc-s játékipar, valamiért miért várják olyan sokan "pécéverziót". -
#167 Ilyen hamar még csak privát vagy FTP-n van fent a publikus oldalakon általában később kerülnek fel az új dolgok. -
#166 Én is megjártam a torrent megszünésekkel, vki ha tudna adni egy torrentet ehez a játékhoz nagyon megköszönném! -
#165 Hvi talál vmi jót akkor szóljon. -
#164 Aszfalt.... -
#163 Na ja,torrenten viszont még nem láttam.(hát igen a razzia miatt nincs jó oldal:D) -
#162 rls logon is fent van már. -
#161 Vkinek egy gyorsan jövő linkje az onlinefutárhoz? -
#160 Click Here RLD!!! -
#159 -
#158 Azért bárki bármit mond a jó grafika is lényeg. Persze ne azon legyen a hangsúly... de egy igazi epikus történet elmeséléséhez kell a megfelelő grafikai háttér is. A Crysis WH-ban mikor ránéztél a hegyre és láttad hogy fokozatosan omlik le. Vagy a HL2 EP1-ben mikor robban szét a Citadella és jön a lökéshullám... ezt egy mario grafikával nem lehetett volna megcsinálni, pedig azzal is heteket játszottunk anno :D
Szóval az igazi hangulat megteremtéséhez és egy jó történet elmeséléséhez igen is fontos a grafika. Legjobb példa a Mass Effect 1-2. Vagy a HL2, FEAR...stb. -
#157 Nekem sem, de mond ezt a játékos társadalom zömének... :) -
#156 Nekem sosem a grafika volt a lényeg. Meg a Wolfenstein sem volt olyan csúnya. -
#155 Csak a bökkenő hogy itt oroszoul beszélnek angolul Az meg már a Hard fokozat hallás utáni nyelvértésben (a Csehek tudnak még nagyon szépen angolul beszélni. Néha egy pár pillanatig azt sem tudom milyen nyelven szólnak hozzám ) -
#154 engem annyira nem érint, ha nem magyar. beszélek olyan jól angolul, hogy ne okozzon gondot :) -
#153 köszi! -
#152 3-5 munkanap -
#151 hali tuom hogy nekem irtad, de azé néha nyomj előtte a "Válasz erre" szövegre...:)
igy értem aszittem még mindig a magyar feliratra vártál...:) -
#150 Hát jah a szokásos Activision védelem SecuROM cd-kulcs és cd check
Sztem a 7végén tolja minden warezos -
#149 nem sok mindent lehet rajta magyarítani, mert nincs rajta angol felirat sem, csak cd kulcs kell hozzá + a lemez legyen a meghajtóban -
#148 te mien fleirat nincs rajta, és csak mi kell hozzá? -
#147 Azért költséghatékonyabb néhány évente újabbra váltani. Vagy te megvennél egy game-t akkor is, ha még mindig quake engine-el jönne? -
#146 na most már tuti hogy nincs rajta felirat, csak széria kulcs kell hozzá, és sima disc checkes -
#145 meg is lehetne venni mondjuk... -
#144 Pc-re akkor is június 29-én jár le az embargó. wrz-re is értve, de bár csak neked lenne igazad ... -
#143 CD Galaxis nem írja, hogy internetes aktiváció lenne rajta. Sztem hamarosan megérkezik. -
#142 kiszállító cég hozza úgyhogy ha nem veszed át akkor később a postán kell átvenned. -
#141 nem hinném hogy tárgyat, értéket csak ugy a postába basznak be -
#140 "ha nem fér be postaládába akkor mi van"
Mi lenne? Kettéhajtja és betömi, ha addig él is. Nekem egyszer becsomagolt, kötött pulóvert akartak betömködni a postaládámba jól képzett pesti postások. Még szerencse hogy akkor mentem haza és láttam az eksönt. Kicsit se szakadt le a pofám ám. -
#139 Nem kötelező, de mivel mindenki a pénzre hajt, költséghatékonyabb, és azért gondoltam volna. -
#138 OFF
Valaki nem vágja, hogy mennyi idő alatt jön meg a zavviról a rendelt cucc, és hogy ha nem fér be postaládába akkor mi van ? ?? :D -
#137 Én most vettem elő a HUNosított Dark Sector-t. Egyetlen baja hogy az oroszoknál a közeljövőben (vagy egy alternatív idősíkban, még nem tudom hol játszódik), nem létezik a 16:10 vagy 16:9-es képarány, így meg azért kicsit rombolja az illúziót. :( -
#136 tuti nem.de ha van release vki értesítsen:)unom magam. -
#135 na mivan ezt már nem crackelik meg? ezen is drm védelem van? -
#134 Remélem hamarosan meghozza az onlinefutár. -
#133 NEm szeretnék nagyon beleszólni de a Singularity Unreal Engige 3.0 használ a Wolfenstein meg ID Tech 4-et
-
#132 Menj el moszkvába angolt tanulni bmeg! :P