1132
 • RoboKutya78
  #1132
  vagy elfogyott a hely a gépeden.
 • RoboKutya78
  #1131
  ha cd ről van szó baromi egyszerű tisztítsd meg a felületét egy puha ronggyal lehet van rajta egy baromi ronda folt.más ötlet nincs.
  nem kell hozzá óvoda se.

 • Dragonman
  #1130
  valaki segítsen plssss!
  beírom a serialt, elindul az install aztán a vége felé nem megy tovább. úgy a háromnegyedénél előugrik egy másik ablak amin kb 5 gigát másolna a gépre de az első filenál nem megy tovább. nem ír ki semmi hibaüzit de nem is csinál semmit.. mit csináljak ezzel??
 • IXEMGabeo
  #1129
  ez a játék számomra újdonság erejével hatott, mai napig ott van a topik a favok közt nálam...mondjuk 1x vittem végig, többször nem kezdtem újra a játékot
 • steweee
  #1128
  konklúzió :

  sztem tökre ua. játék mint a timeshift volt, csak más a sztori. nem néztem meg a kiadókat vagy hogy a timeshift ue3-mal ment volna, de nagyon ua tűnik az egész. nem rossz, de nincs rá idő.

  egy erős közepes lenne, de a harcok általában elég unalmasak, csak pár helyszínen izgik, így felejtől. úgy a felénél törtöm...
 • Bulics
  #1127
  úgy emléxem hogy a nyilakkal kell lapozni nem a wasd-al. De ez most csak úgy beugrott úgyhogy lehet hogy keverem vmivel.
 • coolpet
  #1126
  Hali!

  Nemtudok fegyot fejleszteni, es nem tudom miert.
  Odamegyek a tarolohoz, kinyilik, es csak a pisztoly van a teriteken, nem tudok jobbra balra lapozni. Pedig mar van shotim, mg-m, sniperem, es pisztolyom is.

  Egyaltalan hogyan lehet fejleszteni? van kb 4000 e99 anyagom. Kicsit kezdek merdges lenni ra :)

  Ha tud vki segiteni, akkor elore is koszi!
 • Bulics
  #1125
  Én most vittem végig és végülis nem szőrnyú a történet, egy játékhoz képest közepesnél sokkal jobbnak mondanám. (dehát amerikai játék) Hány film meg játék van ennél szrabb sztorival. De végül is tényleg nem egy Call of Juarez, Prey, Deus ex, vagy Metro..
  Viszon a végét nem értettem. spoilerezni nem tudok ezért most szólok:

  ---VIGYÁZZ----SPOILER---------->

  Ugye több végkimenetel is lehet aki már többször kivitte az se spoilerezzen nekem lécci mert biztos hogy még végig viszem a többit is mivel teccett a játék. Köszönöm!
  Én lelöttem a rosszfiút majd visszautazva megpróbáltam lelőni a fiatalabbat, de mivel ez lehetetlenebb minthogy saját magamat őljem meg a múltban(azért nem egy következetes sztori, dehát amcsi), igy lelőttem magam, majd "elestem", és a helikopteren tértem magamhoz. Emléxem a történtekre, visszavonultunk, és Barisov szobra a tmd-vel tovább rozsdásodik... Most mi a lényeg?!? Mi történt?
  Ui:Egyébként mindent megtesznek a játékkészítők hogy soha de soha, ne lássak 5 perc hosszú lezáró filmanyagot...
 • Bulics
  #1124
  Szerintem késelj aztán keress fegyvert vagy lőszert, ha ez nem megy, fuss!! szerintem úgy van összerakva a játék hogy meg lehet úszni..
 • Ratmusic
  #1123
  hali

  van egy gondom...a játék eleje felé, amint elértük a csapat társammal a rádiótornyot, elkapnak a "gonoszok". nyah és utána egy ideig pisztollyal kell nyomni, majd fel lehet venni a weapon lockerből fegyvereket, viszont hülye voltam, és én azt hittem, hogy ott csak fejleszteni lehet, így ezt kihagytam. szal a lényeg, hogy csak egy pisztolyom van, lőszer nélkül és ugye nem tom visszatölteni a korábbi mentést. szal mien megoldás van erre a problémára...cheat, visszatöltés, vagy vmi. újrakezdeni csak a legvégső esetben szeretném a játékot.
 • RoboKutya78
  #1122
  de kerestem még a cd galakison is drágább:)

 • lolSL
  #1121
  10 eur steamen párnapig
 • JB arts
  #1120
  Igen már minden inkább a grafikára megy ki és hozzácsapnak egy sztorit. Persze a fejlesztők nagyon sokat gondolkoznak a történeten de valljuk be itt nem híres forgatókönyvírókról van szó hanem átlagos emberekről. És néha egy játék története jól sikerül az csak azért van mert beletrafáltak egy jó sztoriba. Amikor meg egy film vagy könyvadaptációról van szó akkor az a baj hogy önkéntelen mindenki hasonlítja a játékot a filmhez/könyvhöz. ja.. :D
 • Qwerty4
  #1119
  Nekem több napba telt ennek a végigjátszása.Mondjuk a játékstílusom ilyen, max. 3/4 órát ha játszom egy huzamban, ilyen "egy nap alatt végigpörgetem a játékot" nem jellemező rám.
 • steweee
  #1118
  nos, éppen ezért sosem szabad csak minimum normal vagy attól egyel erősebb fokozaton játszani, hogy jelentsen némni kihívást is a játék.

  néha aki hall hogy milyeneket káromkodok egy egy játék alatt, azt hiheti hogy kár annak játszania aki idegeskedik. pedig nem, éppen hogy jó hogy bele tudom élni magam, és érzéseket kelt.

  a való életben n em lövök senkit se cafatokra legalább, ha a játékban kitombolom magam :):)
 • IXEMGabeo
  #1117
  ez majdnem mindenben így van. Mamár inkább a látványra a minőségre próbálnak adni, mint a hosszra vagy a mennyiségre...bár relatív régi játékok nem feltétlen a grafikától voltak minőségiek, hanem a sztorivezetés a hangulat és a hossz miatt:) Legtöbb játékból mamár hiányzik az ötlet. Dehát ez is a technika fejlődésnek köszönhető, a látványvilág szép, meg csodálatos, de nincs mögötte "élvezet", csak külsőségek...
 • JB arts
  #1116
  Szerintem a legtöbb mai játék 1 nap alatt végigvivős. Sőt 3kor elkezded és 9-10-re végzel.
 • wesker24
  #1115
  Ki gondolta volna azt hittem már mindenki végivitte ! xD

 • IXEMGabeo
  #1114
  nem is vagyok hardcore FPS-es régóta, mégis 1 nap alatt nekiálltam és kivittem az igaz h easyn véletlenül:D
 • grebber
  #1113
  Tévedés én nem vittem végig :D
 • wesker24
  #1112
  Nem az hogy nem jó játék szerintem nagyon is jó játék csak már mindenki végivitte a játékot ! Meg aztán nem egy túl hosszú játékmenete van ezért a vérbeli hardcore gamerek hamar ledaráljáka játékot !

  A játék idő 6 max 8 óra !
 • steweee
  #1111
  ennyire nem jó a játék, hogy nem pörög a topicja, vagy ennyire 1xű hogy csak végig kell menni rajta és kész, fel se merül semmi leírni/kérdeznivaló...
 • Kaszkadőr Mike
  #1110
  Sziasztok! Lenne egy nagy problémám! Megvettem a játékot feltettem és elején már a videóba se volt hang, mondom majd talán lesz hát játék alatt sincs se hang se zene. Feltettem vele a diretix-et is de semmi ugyan úgy. Mit csináljak? Segítségeteket előre is köszönöm!
 • mans
  #1109
  Szerintem jó játék lett,jó lenne egy második rész,csak jobb sztorival.
 • JB arts
  #1108
  Jaaaaj és még valami eszembejutott ami úgy érzem még mindig csak egy a sok közül:
  A végén a játéknak, a kütyü a kezeden olyan fejlesztést kap ami tömören brutális és mindenkit megöl.
  És ez szerintem már röhejes...:
 • JB arts
  #1107
  Őszintén az a baj, hogy ha eléggé tapasztalt lennél történelemből vagy kultúrából akkor rájönnél hogy az ötvenes évek hangulata csak a pályán látszik, azon hogy minden rozsdás és oroszos. Minden más abszolút amerikai ötvenes évek. Nézem a videókat a játékban tudod amibe bele kell nézni meg azt a kettő diavetítőset és mindegyikről lerí hogy oroszosra akarták de közben amerika az ötvenesévekből feeling sugárzott róla. Azt nagyon nem találták el. Az írógéppel írt papírok még rendben voltak abba nem lehet belektni de azok a videók :D

  Ez orosz propaganda videó:
  http://www.youtube.com/watch?v=FRcBt904OJ0

  És ez az amerikai:
  http://www.youtube.com/watch?v=ied4knlMSRM

 • bgabor
  #1106
  Az igaz hogy ez a játék a half life és a bioshock keveréke, de jóféle keverék, és ami a legfontosabb, EGYEDI a játék, ami írtó kevés FPS-ről mondható el.
  Egyébként az ötvenes szovjet világát sohasem láttuk még feldolgozva, szerintem kivállóan sikerült.
 • IXEMGabeo
  #1105
  azért a MOHAA az nagyon jó volt, mai napig néha előveszem és ott, azért volt hangulat...álcázni is tudtad magad, meg felrobbantani a főbunkert ilyenek, szóval gondolkodni is kellett. Egyes Cod részek tényleg arról szólnak, hogy mész és lősz régen adtak a kreativitásra és a terjedelemre adtak... ma már inkább a látványra adnak minden játékban...
 • IXEMGabeo
  #1104
  jaja, mondom ez egy nagyon ötletes game lett:) és ritka az az FPS amit azonnal végigviszek szinte 2 nap alatt:D az igaz, hogy easy toltam ki...még újra fogom kezdeni más szinten is...
 • Qwerty4
  #1103
  Pont azért mert csak megyek, lövök oszt annyi.Semmi pluszt nem tudnak nyújtani, se hangulatban, se játékmenetben.Nulla.Zéró.Semmi. :)
 • TreDoR
  #1102
  Miért? Pedig tök egyediek, mész aszt lősz XD
 • Qwerty4
  #1101
  Az ilyen CoD, MoH féle háborús FPS-ek már nekem sem jönnek be.Játszódhat akármilyen időben.
  Pedig ezek szerettették meg velem a műfajt, de ma már hányingerem van tőlük.
 • Devv
  #1100
  Ja, ha annyira nem vagy rajta az FPS-en akkor nem gáz. Nekem meg ezek a háborús FPS-ek nem jönnek be, ezért volt üdítő színfolt számomra a Singularity.
 • IXEMGabeo
  #1099
  1. rész az a nagyon régi azt egy ideig toltam aztán meguntam...2-ről mindenki áradozik milyen jó, majd akkor bepótlom...valahogy sosem izgatott nem tudom miért. Ebbe pl nagyon bejött az időmanipulálás alapból szeretem az ilyen időutazós, megállítós dolgokat, amúgy FPS game-eket nem nagyon szeretem úgy a Cod-on kívűl nem nagyon játszottam mással, a régi FPS-eken kívűl ilyen Doom 2-re gondolok és társai:D ...TPS-ben pörgettem ki a Gow-t az pl nagyon bejött...
 • Qwerty4
  #1098
  A pályák sem voltak szerintem olyan igazán egyediek, de mindegy...
 • Devv
  #1097
  Nem játszottál a Half-Life-okkal? Azt pótolni kéne nem? :D Amúgy a Bioshock-al én sem toltam...
 • IXEMGabeo
  #1096
  pályák azért egyediek voltak nem? azokat gondolom nem nagyon tudták összelopkodni...
 • Qwerty4
  #1095
  Az volt, a BS számomra kimondottan unalmas volt. :)
  A Singularity sokkal jobb, még akkor is ha mindneféle játékelemet összelopkodtak mindenhonnan, ahonnan csak lehetett!
 • Seth
  #1094
  "Bioshock sokkal unalmasabb volt"

  ezt csak annak köszönheti, hogy 2,5x hosszabb mint ez XD
 • IXEMGabeo
  #1093
  én nem játszottam egyikkel se azok közül amiket felsoroltál, tehát nekem baromira bejött a game...egyébként sokan írták, hogy a Bioshock sokkal unalmasabb volt, mint ez a game, ennek van egy qva jó hangulata...mellesleg hamár játék keveredés, akkor az időmanipulálás az van a Timeshiftben is;)