Van képünk hozzá: Ace Ventura 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem értem minek folytatni a régi fõszereplõ nélkül egy olyan filmet amit a fõszereplõ egymaga vitt el a hátán: Maszk 2, Dumb & Dumber 2, Dr Dolittle 3... nevetséges, fõleg, hoyg egy gyökér kisgyerek lép a helyére, és a rendezõnek a Beethoven 3-4 után (amik szintén hasonló kategriás folytatások) ki az a barom aki még lehetõséget ad? de a legnagyobb kérdés: hogy képzelik, hogy ezt majd bárki is megnézi a moziba? kölcsönzõbõl még talán kivennék páran de moziba senki nem fog erre elmenni, esküyzöm fogyatékosok ülnek ott ahol a legfontosabb döntéseket hozzák meg
ekkorra szégyent ez a kölyköt akarják Jim Carrey helyére ?!
ez nagyobb bukás lesz mindennél
Emlékeztek még az 'Ed' címû Matt LeBanc(Joey)os csimpánzos filmre? Na, aki azt írta, õ csinálja ezt a förtelmet is... Olyan filmek is köthetõk a rendezõhöz, mint a Beethoven 3 és 4. <#gunyos1><#buck>
Emlékeztek még az 'Ed' címû Matt LeBanc(Joey)os csimpánzos filmre? Na, aki azt írta, õ csinálja ezt a förtelmet is... Olyan filmek köthetõk a rendezõhöz, mint a Beethoven 3 és 4. <#gunyos1><#buck>
Sok szerencsétlennek nem tûnik fel , hogy ez az egész akkora átbaszás ahogy van.......
Elég csak a képre ránézni ahova csoró duci-dani feje úgy van odamontázsolva...
ENNYI
óóóó. ezt honnan veszed? temérdek sz*rt látok... olykor látok jót is. (tavaly asszem 4 film volt dvdn megvételre alkalmas..., idén már volt 4, van remény😊

a DD2-t mondjuk nem láttam. csak a kollegát nem értettem, hogy kiszól, hogy egyen a nép sz*rt, miközben az õ kezében is ott a kanál.
Szemetek<#boxer> mingyárt széjjé<#violent>valakit ez a sertés nem kell senkinek legalábbis nekem nem kell.Jim kö nem ez a mangalica.
te sosem láttál még szar filmet ugye?

Narxis
Ugyanezt akartam leírni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

te etted a sz*rt, hiszen megnézted a dumb és dumber 2-t, nem? szóval mire fel a T/2? T/1, nem?

(és az, hogy "szintén"? még melyik volt az?)
Glutamin
Dumb and Dumberbõl is volt második rész. Szintén nézhetetlen volt.

Egyetek sz****t, mert az fiiiinom!

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

😊)

tommyknockers
Hej hó kicsi kocsi bumm bumm kicsi kocsi bumm bumm jó kis gép.
Úgy ám, kicsi kocsi bumm bumm, kicsi kocsi bumm bumm százzal tép.
Hej hó, kicsi kocsi hû társ vagy, õ cserben soha nem haaagy!
Bumm bumm kicsi kocsi bumm bumm, bumm bumm jeeeeee..KÍÍÍCSÍÍÍÍííí *és átfordult a kocsi vagy 620x*

Bocs az off-ért.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

bertino
OMGPLZkéremkapcsojjaki!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Blasta
Pfujbazmeg
Van képük ezt az alapmûvet is elQrni...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

k9duli
Ez így, ebben a formában, omg.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

edios
Son of the Mask (The Mask Carrey nélküli folytatása) jelenleg a világ 43. legrosszabb filmjeként van nyilvántartva. Pénzügyileg is irtózatosan nagy bukta volt. Õk azért csinálják Ace Ventura Jr-t. Hajrá.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Az Ace Venturát Jim Carrey tette naggyá nélküle semmi nem lessz... Miért kell akkor folytatni? Úgy fognak járni mint a Mask esetében, azt is folytatták JC nélkül, olyan is lett...

Senki se tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba :D

Tower Guard
Hát ezz:S omg wtf?!<#zavart2><#guluszem1> Mekkora bukta lesz aztarohadt... Kár volt ebbe belefogniuk

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ZsZso
Azért a nevét leírhattátok volna a gyerkõcnek.
Josh Flitter

A film címe konkrétan:
Ace Ventura Jr.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Úgyám kicsikocsi bumbum kicsikocsi bumbum jó kis gép hej-hó!
Ez csak kacsa lehet. Nem hiszem el, hogy ezt valaki tényleg komolyan gondolja.
Nemhogy a baloldali csaj lenne a fõszereplõ,nem tudom ki ez de jobban mutat mint ez a túltáplált gyerek.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ki ez a jóltáplált napközis?<#banplz>
szégyen..bumbum kicsi kocsi bumbum százzaltép<#wow1>

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Áááá... <#guluszem1>

A látszat csal...

tommyknockers
Fúj..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."