27
  • kkwx
    nem értem minek folytatni a régi főszereplő nélkül egy olyan filmet amit a főszereplő egymaga vitt el a hátán: Maszk 2, Dumb & Dumber 2, Dr Dolittle 3... nevetséges, főleg, hoyg egy gyökér kisgyerek lép a helyére, és a rendezőnek a Beethoven 3-4 után (amik szintén hasonló kategriás folytatások) ki az a barom aki még lehetőséget ad? de a legnagyobb kérdés: hogy képzelik, hogy ezt majd bárki is megnézi a moziba? kölcsönzőből még talán kivennék páran de moziba senki nem fog erre elmenni, esküyzöm fogyatékosok ülnek ott ahol a legfontosabb döntéseket hozzák meg
  • rolinev92
    ekkorra szégyent ez a kölyköt akarják Jim Carrey helyére ?!
    ez nagyobb bukás lesz mindennél
  • kangool
    Emlékeztek még az 'Ed' című Matt LeBanc(Joey)os csimpánzos filmre? Na, aki azt írta, ő csinálja ezt a förtelmet is... Olyan filmek is köthetők a rendezőhöz, mint a Beethoven 3 és 4.
  • kangool
    Emlékeztek még az 'Ed' című Matt LeBanc(Joey)os csimpánzos filmre? Na, aki azt írta, ő csinálja ezt a förtelmet is... Olyan filmek köthetők a rendezőhöz, mint a Beethoven 3 és 4.
  • CaptainRumi
    Sok szerencsétlennek nem tűnik fel , hogy ez az egész akkora átbaszás ahogy van.......
    Elég csak a képre ránézni ahova csoró duci-dani feje úgy van odamontázsolva...
    ENNYI
  • winnie
    óóóó. ezt honnan veszed? temérdek sz*rt látok... olykor látok jót is. (tavaly asszem 4 film volt dvdn megvételre alkalmas..., idén már volt 4, van remény:)

a DD2-t mondjuk nem láttam. csak a kollegát nem értettem, hogy kiszól, hogy egyen a nép sz*rt, miközben az ő kezében is ott a kanál.
  • gyik gyuri
    Szemetek mingyárt széjjévalakit ez a sertés nem kell senkinek legalábbis nekem nem kell.Jim kö nem ez a mangalica.
  • Loverman
    te sosem láttál még szar filmet ugye?
  • Narxis
    Ugyanezt akartam leírni.
  • winnie
    te etted a sz*rt, hiszen megnézted a dumb és dumber 2-t, nem? szóval mire fel a T/2? T/1, nem?

(és az, hogy "szintén"? még melyik volt az?)
  • Glutamin
    Dumb and Dumberből is volt második rész. Szintén nézhetetlen volt.

Egyetek sz****t, mert az fiiiinom!
  • pauly
    :))
  • tommyknockers
    Hej hó kicsi kocsi bumm bumm kicsi kocsi bumm bumm jó kis gép.
    Úgy ám, kicsi kocsi bumm bumm, kicsi kocsi bumm bumm százzal tép.
    Hej hó, kicsi kocsi hű társ vagy, ő cserben soha nem haaagy!
    Bumm bumm kicsi kocsi bumm bumm, bumm bumm jeeeeee..KÍÍÍCSÍÍÍÍííí *és átfordult a kocsi vagy 620x*

Bocs az off-ért.
  • bertino
    OMGPLZkéremkapcsojjaki!
  • Blasta
    Pfujbazmeg
    Van képük ezt az alapművet is elQrni...
  • k9duli
    Ez így, ebben a formában, omg.
  • edios
    Son of the Mask (The Mask Carrey nélküli folytatása) jelenleg a világ 43. legrosszabb filmjeként van nyilvántartva. Pénzügyileg is irtózatosan nagy bukta volt. Ők azért csinálják Ace Ventura Jr-t. Hajrá.
  • tommckay
    Az Ace Venturát Jim Carrey tette naggyá nélküle semmi nem lessz... Miért kell akkor folytatni? Úgy fognak járni mint a Mask esetében, azt is folytatták JC nélkül, olyan is lett...
  • Tower Guard
    Hát ezz:S omg wtf?! Mekkora bukta lesz aztarohadt... Kár volt ebbe belefogniuk
  • ZsZso
    Azért a nevét leírhattátok volna a gyerkőcnek.
    Josh Flitter

A film címe konkrétan:
    Ace Ventura Jr.
  • Mátémáté
    Úgyám kicsikocsi bumbum kicsikocsi bumbum jó kis gép hej-hó!
  • emp
    Ez csak kacsa lehet. Nem hiszem el, hogy ezt valaki tényleg komolyan gondolja.
  • Boroskóla
    Nemhogy a baloldali csaj lenne a főszereplő,nem tudom ki ez de jobban mutat mint ez a túltáplált gyerek.
  • GErYkE83
    ki ez a jóltáplált napközis?
    szégyen..bumbum kicsi kocsi bumbum százzaltép
  • Temaruk
    Áááá...
  • tommyknockers
    Fúj..