Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
van egy jó kis weboldal. az a neve hogy magyarítások.hu
danyi2
Csátok magyar nyelvû fájlokat honnan tudnék letölteni?
Úgy gondolom mint a Whelmanhoz.

Steam: zboard25

elitehun
Persze kanyarlövéssel
elitehun
Na végre sikerült megcsinálni hogy 1 lövéssel két embert kifektessek :D
És az egyik az egy ilyen kopasz volt aki mindig elhajol a golyó elöl :D
DarkSector
jah a buta...
engem meg körbeszopott mielõtt letõttem :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Néz a picim,csak az a baj rossz felé.<#vigyor1>

DarkSector
igen haverom.
de én pont ezaz, hogy et mellékessen mondtam, hogy aki már a tréningen sem veszi a fáradtságot, meg nem akar szarakodni a fedezékekkel, az ne kérdezzen, hanem fogja magát és uccu neki.
tök béna ez a SWAT.
szerintem ez is valami bug, amire nem figyeltek oda, mert így iszonyat nevetséges. :P
ahhogy körbefutok és pikk-pakk meghal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jó ez is,de én erre gondoltam,én így nyírtam ki ahogy a tréningbe van.

DarkSector
jo nem akarom a vitát.
de én csak azt pofáztam, hogy lehet egyszerübben is. mivel van mikor nem körbejárható a SWAT katon, mert nincs monnyuk mögötte fedezék, csak fal.

Vagyis én azt mondtam hogy nem kell szarozni, ime a mozi: SWAT vezér leölése NEM FEDEZÉKBÕL...tudom érthetetlen de nincs benne a tréningbe...!!!!

elitehun
Inkább 10 :D
Persze késõbb én is kanyarlövéssel lövöm aztán fej (vagy láb). Én a shotgun-os ellen szoktam használni az a vaklövéses cuccost. Tehát vaklövés aztán odalopózok a fedezékébe és szépen leszúrom
Nem az a lényeg,hanem így ki lehet nyírni a Swat vezért, és benne van a kiképzésben,körülbelül 10 másodperc így kinyírni, na jó 20.

DarkSector
Igyvan - igyvan.
persze, de ku...ra nem errõl beszéltem.
nemrég irtam is, hogy a kiképzésben fedezékbõl kell megölni lol
de pofázom, hogy sokkal egyszerübb.

Igy van, de ez benne van a kiképzésben is.

DarkSector
Banyek.
de nehéz megérteni.
ba+ komolyan csinálom a videót minnyá megvan...
nem értitek mirõl beszélek bakker.

elitehun
Tehát vakon lõsz a fedezékbõl aztán lelassul az idõ és te mögé kerülsz. ennyi.
A vaklövés a módja.

DarkSector
miért tudtommal fedezékek körül kell bujkálni, hogy szem elõl tévesszen és úgy támadd.
Vagy kanyarlövés, plusz láblövés.

Emmellett van olyan is, amit én csináltam, hogy az orra elõtt futsz körbe és lösz?
Mert akkor neked lehet más a tréning mint nekem.

A Swat vezér megölése,benne van a kiképzésben.

DarkSector
mide?

de.

DarkSector
nincs minnya felveszem, hogy mire gondolok.

elitehun
Télleg :P
Mind1 én úgy emlékeztem hogy van. De asszem az alapelv benne van. Nem tom már mer rég volt és azóta 2X végigvittem és kiment a fejembõl :D
DarkSector
Ami pedig nincs a kiképzésben:

Swat vezér megölése 5 másodpercben: fuss közel balra oldalazz körülötte, közben pedig lödd lefelé célozva. lol

DarkSector
jaj segítsetek nem tudom bekötni a cipõfûzõmet...<#miaz>

elitehun
Esetleg ha visszaolvasnál vagy nem felejtenéd el a kiképzést<#nezze>
valaki?
Elakadtam segítsetek!!!!
Légyszíves valaki mondja meg hogy hogyan lehet legyõzni az elsõ ellenséget please!! köszönöm!
DarkSector
látom nem vagy reggelve
nem tudok neked privátot küldeni
:S

Csá torrent.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

danyi2
Megtudnád nekem mondani hogy honnan tudom letölteni azt a krekket ami tartalmazza ezt a dll-t??

DarkSector
igen.
van egy krekk ami tartalmazza a dll-t ami kell ez ellen
és van egy ami csak önnmagában egy exe és már megy.

danyi2
csátok
Valaki tudja hogy ezzel a hibával mit csináljak : Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert xerces-c_2_6.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldathatja a problémát.
Ez a verzió van meg : Wanted.Weapons.Of.Fate.CLONEDVD-AVENGED
Amikor megkrekkelem akkor írja ezt ki.

DarkSector
ez nem ennyire bonyolult.
tök egyszerü...mármint a magyarázat.

DarkSector
igazad van .
rosszul értelmeztem a dolgot...

vagyis majdnem mindenki... :P

elitehun
Sztem csak a történetet tálalták rosszul mert
már az elejétõl franciákkal harcolunk és ebbõl még a hülye is rájön hogy Párizsba (vagy legalábbis francia országba) viszik a szövõszéket
Heló! Tegnap elkezdtem a játékot, haverommal, és sajna õ ölte meg a swatot az elején. Na én ma nekiáltam de közepes nehézségen de nem tudom megölni? Hogyan kell? Illetve valaki tapasztalta hogy "megtörik" a kép ha gyorsan mozogsz? ELõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

The Protector
talán mert gondolkodnak.ha egy játékban nem kell gondolkodni és te még is használod az eszedet akkor tuti,hogy elakadsz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
Nem mindenki ;)
Én akadás nélkül végigvittem nem volt nehéz. és mindjárt befejezem másodszorra is :)
DarkSector
Ezek a mai játékokhoz állítólag nem kell gondolkodni...
akkor hogyis van ez??? hogy mindenki elakad???

Japep
Köszi, megcsináltam...hogy erre nem gondoltam... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DarkSector
pihenj...vagyis ne löjj

Prince23
ne lõjj (ienkor fedezékbe "vonul" a géppityu mögé...)

Japep
Magyarul játszok vele, csak nem igazán követem a storyt.
Sosincs vele baj, csak ha a "gépágyú"-ban vagyok...lassú a célzó, mire odafordulok, lelõnek...vagy van valami képessége e közben is?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

elitehun
Egyénként hogy jobban megértsd szedd le hozzá a magyarítást
elitehun
Akkor is lomha amikor Wesley-vel vagy?
Prince23
Azért látom, hogy a Wanted rétegjáték lett! :)

Nekem továbbra is bejön a gém, és a 600 hozzászólás magáért beszél. Én speciel sokallom, kb. 1000 hsz meglesz szal...

Japep
Hello!
Jó kis játék, de én most elakadtam egy résznél.
Ez a második, hogy (talán Wesley apjával) golyószóróval kell lõni, de olyan lomha, hogy mindig meghalok - hiába húzom fel az egér érzékenységét...nincs valami tipp? :D

Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Evin
Igazából holtversem a Nikopol magyarítással, z is 6-7nap alatt készült el.
De a gyorsaság nem mindig jó dolog.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
szerintem is.