817
-
#737 Szerintem nincs adrenalin mód. Vagy felhasználod, vagy gyűjtöd. -
kretenallat #736 najo vki mondja meg pls h mit kell nyomni az adrenalin modhoz mert nem talalom es nem emlekszem a trainingre -
#735 Távolítsd el a játékvezérlők közül is, hátha. -
#734 Joy nélkül is csinálja! -
#733 Kösz! -
#732 Többször el lett mondva, mert mindenkinek ez volt a baja: húzd ki a joystickot vagy gamepadot. -
#731 Mi a gáz? -
#730 -
#729 A géppityuhoz is -
tmisi #728 A lassításhoz 2 adrenalin bogyó kell. :D -
peti71 #727 Kell de nem ugyan az, mintha lassítanád az időt. -
#726 A kanyarlövéshez is kell adrenalin -
peti71 #725 Én meg pár kanyar lövéssel,adrenalin nélkül. -
#724 Nekem a final boss is megvolt két adrenalin móddal -
joe1980 #723 végigvittem.Király nagyon -
#722 Nekem mondod én is egy időlassitás alatt kicsináltam !
Igaz a final Bossnál kicsit tovább kellett tökölni ! -
tmisi #721 Hát nem tudom ezek a bossfightok tetű egyszerűek voltak, a csajt egy adrenalinos kiugrás alatt elintéztem. -
#720 Az pedig egyszerű ugy kell kinyirni hogy mikor leereszkedik valamelyik irányból be kell nyomni az adrenalin módot vagyis az időlassitást és adj neki ! -
joe1980 #719 Sziasztok.Kérlek segitsetek pli.Annál az Arana nevü bossnál járok és nem tudom kinyirni,hogy hogyan kellene mert már kezd frusztrálni hogy nem sikerül.kérlek titekee segitsetek.köszönöm. -
#718 Eddig nem találtam én sem. Külföldi fórumokon is többen jelezték, de ott sem találtam még érdemi választ, valószínűleg majd egy patchben lesz javítva, ha egyáltalán adnak majd ki hozzá. -
#717 van egy jó kis weboldal. az a neve hogy magyarítások.hu -
#716 Csátok magyar nyelvű fájlokat honnan tudnék letölteni?
Úgy gondolom mint a Whelmanhoz. -
#715 Persze kanyarlövéssel -
#714 Na végre sikerült megcsinálni hogy 1 lövéssel két embert kifektessek :D
És az egyik az egy ilyen kopasz volt aki mindig elhajol a golyó elöl :D -
#713 jah a buta...
engem meg körbeszopott mielőtt letőttem :P -
peti71 #712
Néz a picim,csak az a baj rossz felé. -
#711 igen haverom.
de én pont ezaz, hogy et mellékessen mondtam, hogy aki már a tréningen sem veszi a fáradtságot, meg nem akar szarakodni a fedezékekkel, az ne kérdezzen, hanem fogja magát és uccu neki.
tök béna ez a SWAT.
szerintem ez is valami bug, amire nem figyeltek oda, mert így iszonyat nevetséges. :P
ahhogy körbefutok és pikk-pakk meghal. -
peti71 #710 Jó ez is,de én erre gondoltam,én így nyírtam ki ahogy a tréningbe van.
-
#709 jo nem akarom a vitát.
de én csak azt pofáztam, hogy lehet egyszerübben is. mivel van mikor nem körbejárható a SWAT katon, mert nincs monnyuk mögötte fedezék, csak fal.
Vagyis én azt mondtam hogy nem kell szarozni, ime a mozi: SWAT vezér leölése NEM FEDEZÉKBŐL...tudom érthetetlen de nincs benne a tréningbe...!!!! -
#708 Inkább 10 :D
Persze később én is kanyarlövéssel lövöm aztán fej (vagy láb). Én a shotgun-os ellen szoktam használni az a vaklövéses cuccost. Tehát vaklövés aztán odalopózok a fedezékébe és szépen leszúrom -
peti71 #707 Nem az a lényeg,hanem így ki lehet nyírni a Swat vezért, és benne van a kiképzésben,körülbelül 10 másodperc így kinyírni, na jó 20. -
#706 Igyvan - igyvan.
persze, de ku...ra nem erről beszéltem.
nemrég irtam is, hogy a kiképzésben fedezékből kell megölni lol
de pofázom, hogy sokkal egyszerübb. -
peti71 #705 Igy van, de ez benne van a kiképzésben is. -
#704 Banyek.
de nehéz megérteni.
ba+ komolyan csinálom a videót minnyá megvan...
nem értitek miről beszélek bakker. -
#703 Tehát vakon lősz a fedezékből aztán lelassul az idő és te mögé kerülsz. ennyi. -
peti71 #702 A vaklövés a módja. -
#701 miért tudtommal fedezékek körül kell bujkálni, hogy szem elől tévesszen és úgy támadd.
Vagy kanyarlövés, plusz láblövés.
Emmellett van olyan is, amit én csináltam, hogy az orra előtt futsz körbe és lösz?
Mert akkor neked lehet más a tréning mint nekem. -
peti71 #700 A Swat vezér megölése,benne van a kiképzésben. -
#699 mide? -
peti71 #698 de.