817
  • ricsa008
    na még1x
    nem látok semmit a képen csak a jobb gombot megnyomom akkor jön elő a célkereszt
    ez mitől lehet ? DX, Vga Driver hasonlók legfrissebbek
  • Predi12
    a telepítésnél nem engedett fölrakni néhány filet pedig 2x újraraktam
  • Evin
    Az az érdekes, hogy azt nem írja mi baja. Talán sérült egy fájl, vagy hiányzik, ha az "Unsupported file format"-ból indulok ki.
  • Predi12
    Application has crashed: C++ exception
    Unsupported file format header (12334512)

-------------------------------

Callstack:

Wanted (???) ???

Current thread: Main

System information:
    Application version : 1.0.48.10348
    CPU : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (1 core); SSE; SSE2; SSE3
    DirectX : 9.0c
    GPU : ATI Radeon HD 2600 XT AGP / ati2dvag.dll[6.14.10.6727]
    Memory : 1022 MB
    Physics : threaded
    Renderer : DX9 threaded
    Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek AC97 Audio)

ezt írja a nyitóvidi után ha új játékot kezdek (az a homályos dumás)
  • bhaal
    Hali nekem olyan gondom van hogy a training részbena másodiknál mikor fedezéket kell használni az előre jutáshoz, egyszerüen beragad fennt írja hogy No Action stop tábla és ennyi. HIába nyomom oldalra vagy előre és space meg sem moccan...vmi ötlet? :S
  • Aspyrin
    Tetszik :)

• mascarun
    Próbálj meg szerezni másikat vagy vedd meg!
    Szerintem nem a gépeddel lehet a gond!
    Crack-et használtál?

Ha ez sem jön be akkor mosd meg a lábad.... :)
  • mascarun
    CPU: Dual-core processor (Intel® Core 2 Duo E6540/AMD® equivalent or higher) CPU:
    RAM: 1 GB RAM RAM:
    VGA: DX9.0c Compatible graphics card with Shader Model 3.0 support(NVIDIA® GeForce® 8 series/AMD® equivalent or higher) VGA:
    HDD: 5 GB Available HDD Space HDD:
    Hang: 16-bit, DX9 compliant sound card Hang:
    DX: DirectX 9.0c DX:
    Felbontás: Felbontás:
    ODD: ODD:
    Hálózat: Hálózat:
  • szopacska
    hali mindent ugy csináltam ahogy le van írva,de nem történt semmi csak annyi meg jelent a wanted felirat erre eltünt nem indult el.Elösször az a hibaüzenet jött be,hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverral utána hangkártya probléma és még pár marhaság. Lehet ,hogy el sem indul a gépemen evvel a rendszerigénnyel? egy kis segitség jol jönne. Wanted Weapons of Fate [RIP] [EN/RU] by Synergy ezt sikerült szereznem lehet szar ugy ahogy van?
  • szopacska
    Hali megint én vagyok mindent ujra telepitettem ugy csináltam ahogy a nagy könyvben le van írva de semmi. Lehet hogy a büdös életben nem indul el a gépemen a gém. ha valaki tud kérem segitsen kösz
  • szopacska
    Wanted Weapons of Fate [RIP] [EN/RU] by Synergy hal iez van meg de semmi sem történi knem indul el valami segitség jol jönne. köszike
  • szopacska
    hello a tegnapi hibaüzenet eltünt helyette amikor daemon tools al baszakszom azt írja ki hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel pedig más nincs is a gépen. erre mi a problem?
  • Evin
    A hangkártyával van baja. Talán frissíteni kellene a drivert. Vagy ha több hangkártya van, letiltani az egyiket.
  • szopacska
    Hali egy kis segitség a játék meg van a telepités meg van de ez a hibaözenet jön be ha inditani akarom

Application has crashed: C++ exception
    This game requires a working sound card. Make sure you have a sound card enabled.

Callstack:

Wanted (???) ???
    OpenAL32 (???) ???
    Wanted (???) ???
    ??? (???) ???

Current thread: Main

System information:
    Application version : 1.0.48.10348
    CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ (2 cores); SSE; SSE2; SSE3
    DirectX : 9.0c
    GPU : NVIDIA GeForce 8500 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.6371]
    Memory : 1022 MB
    Physics : threaded
    Renderer : DX9 threaded
    Sound : C-Media Inc. (C-Media CM6501 Like Sound Device)

• mokacsin
    Hahó!Nekem meg a játék videói tökéletessek,de amikor vissza adja az irányítást,akkor olyan mintha kódek hibásan néznék filmet,csúnya zőldes az egész!Nem értem az okát!?
  • Kovács Erix
    hello mindenkinek!!!
    Nekem az lenne a bajom hogy ha elakarom inditani a játékot akkor újraindul a gép magátol.Mi lehet a baj??
    Valaki segítsen!Előre is köszönöm.
  • Shep
    Második nekifutásra 2 óra 50 perc alatt végeztem legnehezebb fokozaton, hááát. Ezután beadott egy time attack végigviteli lehetőséget, lehet elkezdem majd újra, mondjuk a 2ó50p-el valami 4. helyen álltam abban a listában amit a végén kiírt.
  • Calver
    újraindítás után úgy döntött abbahagyja. persze ezek kívül véletlenszerűen kapok fekete képernyőket új fejezetek elején, esetleg esc gomb megnyomására is néhanapján kifagy... mind1, úgyis már finálénál vagyok.
  • JackSparrow88
    Nemtom, mi lehet a baj nálad, én úgy vittem végig h egyszer sem csinált ilyet. Telepíts drivert vagy windowst ha kell...
  • Calver
    valami ötlet arra h mit lehet kezdeni azzal h ez a bugos szemét kidob 10 percenként az asztalra, aminek hála mindig kezdhetem az épp aktuális szintet az elejéről? csöppet kezd már a tököm tele lenni vele. Vista, 8800 GT, gyakorlatilag eddig semmi nem játszott velem ilyet. van valami ismert bug Wanted-ben?
  • elitehun
    a tab-al lehet váltani pisztoly és géppisztoly között. de ezt ki is írja...
  • cumfu
    én sima puskával, nem tudom melyikkel kell géppityura váltani, de azért az is röhely hogy 3 fegyver van+ a sniper (más karakterrel meg a fegyverek miatt nem jáccom még ki 5x)
  • elitehun
    Én 2 lassítással öltem meg :S
  • mascarun
    ja mondjuk az átvezető videókban ugyanaz a tag van! max játék közben más a karakter. semmi értelme...
  • cumfu
    Igen 6 belassítással meg lehet ölni a főellenségt :S. A maga kategóriájában nagyon jó játék szerintem, de más karakterrel nem fogom végigvinni, elkezdetem az orosszal de unalmassá vált már az 1. pálya közepénél :S
  • mascarun
    Kösz! Megvan :)
    A vége nevetségesen könnyű volt! :)
  • elitehun
    Akkor nyomogasd gyorsabban az E-t
  • mascarun
    HAIL!
    Közelharcban hogy kell lenyomni a késes gec*iket?
    MÁr a vége felé járok de nem jöttem rá hogy kell lenyomni őket ha utolérnek és már a végletekig felbasz!
    Eddig igyekeztem messziről kilőni őket.
    Azt látom hogyha nyomogatom az "E"-t akkor megy körbe egy vonal a késikon körül de aztán mindig lenyom a tag....
  • elitehun
    Ha valaki tudja a megoldást az írjon privátot vagy ide írja le thx
  • elitehun
    Rosszul tagoltam XD
    Nem. ugyanazok a fegyverek vannak
  • elitehun
    A haveromnál ha elindítja azt írja ki hogy nem támogatott mód. tudom mit jelent de valahogy nem lehetne megváltoztatni? anélkül hogy belépjünk a játékba?
    cumfu:nem ugyanazok a fegyók vannak
  • cumfu
    Végigvittem, kaptam új karaktereket, őnekik más fehógyverük van? Most nem kezdem el újra majd a késöbbiekben lehet, pályák ugyan azok? Vagy ez hogy működik? Na meg persze a főellenségek!?
  • cumfu
    á nem ég sem fasza, ahogy írtam, csak is force on-al ami meg eszi a vga-t :S
  • cumfu
    na megvan a nvidia driverben több funkció is van. Force on, force off, meg use the 3d application settings. Az utolsóra kell menni ami nem veszi annyira vissza az FPS-t és mégis megjavítja a képet. Bocs hogy ilyen "kezdetlegesen" írok, de még ez is kokat javít a játékélményen :)
  • Balumann
    A kép szétcsúszását az okozza, hogy a játék FPS -e nagyobb annál, mint amit a monitor meg tud jeleníteni. Ha 75 Hz-es a monitorod (ami annyit jelent, hogy 1 másodperc alatt 75 képet jelenít meg), akkor a Vsync a játékot 75 FPS -re korlátozza.
    Azt ne kérdezd, hogy miért nem esik szét minden játékban magasabb FPS mellett.
  • cumfu
    köszi! tényleg működig, viszont nagyon eszi a gépet, pedig amd x2 6000+, 2 giga ram és 8800gt-m van, másnál is nagyon eszi a gépet? Még azért lehet vele játszani, de az átlag kb 70 fps és ez most érezhetően csökkent :)
  • Balumann
    Erre való a függőleges szinkronizálás (Vsync). Most nem tom, hogy játékban van-e ilyen opció, de a videókártya vezérlőjében be tudod állítani, és akkor jó lesz (feltéve ha attól nem fog leesni túlságosan az FPS és átmegy szaggatásba).
  • cumfu
    heló! nálatok is előfordul, hogy a játékban a kép ha fordulsz a karakterrel igy "recés" lesz? Néha néha van csak, nem tudom máshogy kifejezni, mintha kicsit szétcsúszna a kép!!!, élsimítást hol lehet rá dobni? Előre is köszi
  • Prince23
    GSO teszt
  • Kongy
    Rettentő rövid a játék. Nekem durván 3 (de inkább egy gyenge 4) órába telt ezt végigjátszani Assassin (közepes) fokozaton. sajnos a játék borzasztó lineáris és egyszerű, ám nekem tetszett, mert szép és élvezetes. :) Egy próbát megér.