Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanted Weapons of Fate by Synergy hal iez van meg de semmi sem történi knem indul el valami segitség jol jönne. köszike

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

hello a tegnapi hibaüzenet eltünt helyette amikor daemon tools al baszakszom azt írja ki hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel pedig más nincs is a gépen. erre mi a problem?

Evin
A hangkártyával van baja. Talán frissíteni kellene a drivert. Vagy ha több hangkártya van, letiltani az egyiket.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hali egy kis segitség a játék meg van a telepités meg van de ez a hibaözenet jön be ha inditani akarom

Application has crashed: C++ exception
This game requires a working sound card. Make sure you have a sound card enabled.

-------------------------------

Callstack:

Wanted (???) ???
OpenAL32 (???) ???
Wanted (???) ???
??? (???) ???

Current thread: Main

System information:
Application version : 1.0.48.10348
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ (2 cores); SSE; SSE2; SSE3
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 8500 GT / nv4_disp.dll<6.14.11.6371>
Memory : 1022 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : C-Media Inc. (C-Media CM6501 Like Sound Device)

Hahó!Nekem meg a játék videói tökéletessek,de amikor vissza adja az irányítást,akkor olyan mintha kódek hibásan néznék filmet,csúnya zõldes az egész!Nem értem az okát!?
Kovács Erix
hello mindenkinek!!!
Nekem az lenne a bajom hogy ha elakarom inditani a játékot akkor újraindul a gép magátol.Mi lehet a baj??
Valaki segítsen!Elõre is köszönöm.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Shep
Második nekifutásra 2 óra 50 perc alatt végeztem legnehezebb fokozaton, hááát. Ezután beadott egy time attack végigviteli lehetõséget, lehet elkezdem majd újra, mondjuk a 2ó50p-el valami 4. helyen álltam abban a listában amit a végén kiírt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
újraindítás után úgy döntött abbahagyja. persze ezek kívül véletlenszerûen kapok fekete képernyõket új fejezetek elején, esetleg esc gomb megnyomására is néhanapján kifagy... mind1, úgyis már finálénál vagyok.

"The trees move. Do you not see it?"

JackSparrow88
Nemtom, mi lehet a baj nálad, én úgy vittem végig h egyszer sem csinált ilyet. Telepíts drivert vagy windowst ha kell...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Calver
valami ötlet arra h mit lehet kezdeni azzal h ez a bugos szemét kidob 10 percenként az asztalra, aminek hála mindig kezdhetem az épp aktuális szintet az elejérõl? csöppet kezd már a tököm tele lenni vele. Vista, 8800 GT, gyakorlatilag eddig semmi nem játszott velem ilyet. van valami ismert bug Wanted-ben?

"The trees move. Do you not see it?"

elitehun
a tab-al lehet váltani pisztoly és géppisztoly között. de ezt ki is írja...
én sima puskával, nem tudom melyikkel kell géppityura váltani, de azért az is röhely hogy 3 fegyver van+ a sniper (más karakterrel meg a fegyverek miatt nem jáccom még ki 5x)

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

elitehun
Én 2 lassítással öltem meg :S
mascarun
ja mondjuk az átvezetõ videókban ugyanaz a tag van! max játék közben más a karakter. semmi értelme...

Igen 6 belassítással meg lehet ölni a fõellenségt :S. A maga kategóriájában nagyon jó játék szerintem, de más karakterrel nem fogom végigvinni, elkezdetem az orosszal de unalmassá vált már az 1. pálya közepénél :S

mascarun
Kösz! Megvan 😊
A vége nevetségesen könnyû volt! 😊

elitehun
Akkor nyomogasd gyorsabban az E-t<#wilting>
mascarun
HAIL!
Közelharcban hogy kell lenyomni a késes gec*iket?
MÁr a vége felé járok de nem jöttem rá hogy kell lenyomni õket ha utolérnek és már a végletekig felbasz!
Eddig igyekeztem messzirõl kilõni õket.
Azt látom hogyha nyomogatom az "E"-t akkor megy körbe egy vonal a késikon körül de aztán mindig lenyom a tag....

elitehun
Ha valaki tudja a megoldást az írjon privátot vagy ide írja le thx
elitehun
Rosszul tagoltam XD
Nem. ugyanazok a fegyverek vannak
elitehun
A haveromnál ha elindítja azt írja ki hogy nem támogatott mód. tudom mit jelent de valahogy nem lehetne megváltoztatni? anélkül hogy belépjünk a játékba?
cumfu:nem ugyanazok a fegyók vannak
Végigvittem, kaptam új karaktereket, õnekik más fehógyverük van? Most nem kezdem el újra majd a késöbbiekben lehet, pályák ugyan azok? Vagy ez hogy mûködik? Na meg persze a fõellenségek!?

á nem ég sem fasza, ahogy írtam, csak is force on-al ami meg eszi a vga-t :S

na megvan a nvidia driverben több funkció is van. Force on, force off, meg use the 3d application settings. Az utolsóra kell menni ami nem veszi annyira vissza az FPS-t és mégis megjavítja a képet. Bocs hogy ilyen "kezdetlegesen" írok, de még ez is kokat javít a játékélményen 😊

Balumann
A kép szétcsúszását az okozza, hogy a játék FPS -e nagyobb annál, mint amit a monitor meg tud jeleníteni. Ha 75 Hz-es a monitorod (ami annyit jelent, hogy 1 másodperc alatt 75 képet jelenít meg), akkor a Vsync a játékot 75 FPS -re korlátozza.
Azt ne kérdezd, hogy miért nem esik szét minden játékban magasabb FPS mellett.

köszi! tényleg mûködig, viszont nagyon eszi a gépet, pedig amd x2 6000+, 2 giga ram és 8800gt-m van, másnál is nagyon eszi a gépet? Még azért lehet vele játszani, de az átlag kb 70 fps és ez most érezhetõen csökkent 😊

Balumann
Erre való a függõleges szinkronizálás (Vsync). Most nem tom, hogy játékban van-e ilyen opció, de a videókártya vezérlõjében be tudod állítani, és akkor jó lesz (feltéve ha attól nem fog leesni túlságosan az FPS és átmegy szaggatásba).

heló! nálatok is elõfordul, hogy a játékban a kép ha fordulsz a karakterrel igy "recés" lesz? Néha néha van csak, nem tudom máshogy kifejezni, mintha kicsit szétcsúszna a kép!!!, élsimítást hol lehet rá dobni? Elõre is köszi

Prince23
Kongy
Rettentõ rövid a játék. Nekem durván 3 (de inkább egy gyenge 4) órába telt ezt végigjátszani Assassin (közepes) fokozaton. sajnos a játék borzasztó lineáris és egyszerû, ám nekem tetszett, mert szép és élvezetes. 😊 Egy próbát megér.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Evin
Szerintem nincs adrenalin mód. Vagy felhasználod, vagy gyûjtöd.

najo vki mondja meg pls h mit kell nyomni az adrenalin modhoz mert nem talalom es nem emlekszem a trainingre
Evin
Távolítsd el a játékvezérlõk közül is, hátha.

highlander15
Joy nélkül is csinálja!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Kösz!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Evin
Többször el lett mondva, mert mindenkinek ez volt a baja: húzd ki a joystickot vagy gamepadot.

highlander15
Mi a gáz?

highlander15

elitehun
A géppityuhoz is
A lassításhoz 2 adrenalin bogyó kell. 😄

Kell de nem ugyan az, mintha lassítanád az idõt.

elitehun
A kanyarlövéshez is kell adrenalin<#wilting>
Én meg pár kanyar lövéssel,adrenalin nélkül.<#email>

elitehun
Nekem a final boss is megvolt két adrenalin móddal
végigvittem.Király nagyon
wesker24
Nekem mondod én is egy idõlassitás alatt kicsináltam !

Igaz a final Bossnál kicsit tovább kellett tökölni !
Hát nem tudom ezek a bossfightok tetû egyszerûek voltak, a csajt egy adrenalinos kiugrás alatt elintéztem.

wesker24
Az pedig egyszerû ugy kell kinyirni hogy mikor leereszkedik valamelyik irányból be kell nyomni az adrenalin módot vagyis az idõlassitást és adj neki !
Sziasztok.Kérlek segitsetek pli.Annál az Arana nevü bossnál járok és nem tudom kinyirni,hogy hogyan kellene mert már kezd frusztrálni hogy nem sikerül.kérlek titekee segitsetek.köszönöm.
GAthersw
Eddig nem találtam én sem. Külföldi fórumokon is többen jelezték, de ott sem találtam még érdemi választ, valószínûleg majd egy patchben lesz javítva, ha egyáltalán adnak majd ki hozzá.

01110000 01110010 00110000