817
-
#17 Szerintem simán lehet jó. Nem is feltétlen kell túlzottan kanyarodógyolyócentrikusra, a filmben se lőttek sokat így. Szerintem simán lehet jó játék, egy átlag TPS. -
#16 valahogy enis igy voltam ezzel :d ... ketlem hogy jo jatekot lehetne csinalni a kanyarlovo csodagyilkosokbol, de majd kiderul :D -
#15 Szerintem jó nagy baromság volt a film, próbáltam tűrni, elfogadni hogy valami csekély %-a egyezhet a valósággal, de nem sikerült
Andzselinadzsoli a bárgyú vigyorával meg szörnyű volt...
Remélem a játék jobb lesz -
#14 Igen, sajnos ez a félő, hogy PCre az irányítást nem csinálják meg rendesen. -
#13 A film nézése közben többször is arra gondoltam, hogy ebből milyen jó játékot lehgetne csinálni, erre tessék. Nagyon jó a film és a vége tényleg nagyon ütős lett. Kíváncsi vagyok a megvalósításra. -
#12 a film rohadt jó volt remélem a game is jó lesz -
Cat 02 #11 Sztem a film legvége a legjobb.
A játékkal meg az lesz a gáz h multiplatform ezért PC-n végülis egy konzolátirat lesz =| -
#10 Hát a filmet láttam, de nekem nem nagyon jött be. Túl elvont nekem ez a cucc. Minden esetre mint játék lehet jó. -
#9 gondolom úgy lesz h tartsunk célra, majd nyomvatartva bal gombot rántsuk meg az egeret v. mi :D
(aztán jönnek az egeres balesetek mint a wii-nél :]) -
#8 Pont most értem haza a moziból, gondoltam is hogy milyen fasza lenne játékban :DD Erre tessék :))) -
#7 jó: lesz -
#6 aha biztos:D -
#5 film trailer -
#4 nézd meg a film promoját -
#3 mi is ez a golyókanyarodósdi? -
#2 hát a film bemutatóját láttam, eszméletlenül tetszett, érdekes ötlet játékba, ha normálisan megcsinálják ez a kanyarodósdi jó móka lesz:DDD -
#1 Sokak számára nem kell bemutatni a Wanted című filmet amelyben James McAvoy és Angelina Jolie úgy kanyarítja a lövedékek röppályáját mint a pékek a kiflit. GRIN jóvoltából hamarosan kipróbálhatjuk magunkat élesben avagy "Bullet-bending assassins are coming your way, Take cover!", valszeg ebből is multiplatform lesz.
Képecskék:
- további képecskék