817
  • KILLER2
    Szerintem simán lehet jó. Nem is feltétlen kell túlzottan kanyarodógyolyócentrikusra, a filmben se lőttek sokat így. Szerintem simán lehet jó játék, egy átlag TPS.
  • BEAST #16
    valahogy enis igy voltam ezzel :d ... ketlem hogy jo jatekot lehetne csinalni a kanyarlovo csodagyilkosokbol, de majd kiderul :D
  • SigS
    Szerintem jó nagy baromság volt a film, próbáltam tűrni, elfogadni hogy valami csekély %-a egyezhet a valósággal, de nem sikerült
    Andzselinadzsoli a bárgyú vigyorával meg szörnyű volt...
    Remélem a játék jobb lesz
  • KILLER2
    Igen, sajnos ez a félő, hogy PCre az irányítást nem csinálják meg rendesen.
  • Gerbill
    A film nézése közben többször is arra gondoltam, hogy ebből milyen jó játékot lehgetne csinálni, erre tessék. Nagyon jó a film és a vége tényleg nagyon ütős lett. Kíváncsi vagyok a megvalósításra.
  • Győri Devi
    a film rohadt jó volt remélem a game is jó lesz
  • Cat 02 #11
    Sztem a film legvége a legjobb.

A játékkal meg az lesz a gáz h multiplatform ezért PC-n végülis egy konzolátirat lesz =|
  • KILLER2
    Hát a filmet láttam, de nekem nem nagyon jött be. Túl elvont nekem ez a cucc. Minden esetre mint játék lehet jó.
  • Gunner
    gondolom úgy lesz h tartsunk célra, majd nyomvatartva bal gombot rántsuk meg az egeret v. mi :D

(aztán jönnek az egeres balesetek mint a wii-nél :])
  • R0zs0máK
    Pont most értem haza a moziból, gondoltam is hogy milyen fasza lenne játékban :DD Erre tessék :)))
  • tommyg
    jó: lesz
  • passatgt
    aha biztos:D
  • szucsy89
    film trailer
  • hunbasser
    nézd meg a film promoját
  • passatgt
    mi is ez a golyókanyarodósdi?
  • szucsy89
    hát a film bemutatóját láttam, eszméletlenül tetszett, érdekes ötlet játékba, ha normálisan megcsinálják ez a kanyarodósdi jó móka lesz:DDD
  • TurboX
    Sokak számára nem kell bemutatni a Wanted című filmet amelyben James McAvoy és Angelina Jolie úgy kanyarítja a lövedékek röppályáját mint a pékek a kiflit. GRIN jóvoltából hamarosan kipróbálhatjuk magunkat élesben avagy "Bullet-bending assassins are coming your way, Take cover!", valszeg ebből is multiplatform lesz.

Képecskék:

- további képecskék