817
-
Hellsing47 #57 fent van már valahol? -
balika16 #56 Wanted.Weapons.Of.Fate.CLONEDVD-AVENGED
AVENGED PRESENTS...
Wanted.Weapons.Of.Fate.CLONEDVD-AVENGED
NAME....: Wanted: Weapons of Fate
SIZE....: 1DVD5
COMPANY.: Warner Home Video Games PROTECTION.: Securom
DATE....: 24 March 2009 GAME TYPE..: Shooter
RELEASE NOTES
INSTALL INSTRUCTIONS
1. Unrar, Install the game (duh!)
2. Copy DTE tool to deamon tools folder, run and cloak for securom
3. Run the game .
GROUP INFORMATION
No news is good news !
GROUP GREETINGZ
AVENGED 2009 -
#55 mint a gta4 :D -
icemankimi #54 xbox360-ra már kijött:)
akkor pc is bármikor jöhet -
icemankimi #53 márciusban kijön mindenhol az van, még 11 nap van márciusból. -
ricsa008 #52 pár nap és megjelenik vagy tévedek? -
icemankimi #51 http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Wanted_Halhatatlan_trailer -
#50 és a történetről mit lehet tudni? azt leszámítva hogy az elcseszett filmes sztorit viszik tovább? -
icemankimi #49 márciusban kijön elvileg ma jött hegy hivatalos videó is nem rossz:)
-
#48 megjelenés - videók -
#47 Developer Diary Trailer -
Hellsing47 #46 jóformán mindent a márciusi végi megjelenésre időzitettek vagy toltak el :/ -
#45 Nah úgy volt hogy 2008 dec. 31-én adják ki. tessék. Bár már megszokhattuk. -
#44 24 új kép + 1 trailer -
#43 Szar, hogy újabban szinte minden játék csúszik. -
#42 A multiplatform (PC, PS3, X360), golyókanyarító akciójáték a következő esztendő első negyedévére csúszott, így elvileg március végéig várhatóan megjelenik. Ha mégse történne így, akkor az érdeklődők kénytelenek lesznek tovább gyakorolni a türelem ritka erényét.
info: Gamestar -
#41 Nem úgy :)
Az elaptörténet a Wanted esetében reálisabb, csak a mátrixban mivel az egész egy nagy játék fasza grafikával, ezért ezzel meg van magyarázva, hogy mé repkednek össze-vissza.
De a Wantedban meg jött valami kis könyvelő, azt kivette a golyóból a görbületet.
De mindegy. Fasza film volt, a játék meg még faszábbnak tűnik, szóval minden okés. -
Hellsing47 #40 "az egész egy számítógépes világban játszódott"
hát ez télleg sokkal reálisabb D: -
#39 A mátrix szerintem reálisabb volt, mert ott az egész egy számítógépes világban játszódott, itt meg egyesek gondoltak egyet, azt kanyarintották össze-vissza a golyókat. -
#38 A wanted is volt annyira reális mint mondjuk a mátrix... XD -
#37 Nagyon tetszik::) -
#36 gémpléj 1
gémpléj 2 -
#35 tényleg tiszta max payne, remélem a hangulat is hasonló lesz -
#34 Trailer -
ShaiHulud #33 o.O minek nezel filmet, ha a valosagot keresed? nezzel dokumentum filmeket akkor, bar meg azok sem feltetlen a valosagot abrazoljak. film azert van hogy jol erezd magad akar pont azzal, hogy elrugaszkodsz a valosagtol. komolyan nem ertem az ilyen embert aki egy filmben a realisztikussagot keresi. ilyen alszent dolog szeruseg ez mar. -
#32 Név változás + pár kép -
underclass hero #31 még egy interjú és egy kis gameplay -
#30 Jaja, az is jó gém lenne...pc-n -
#29 nekem a pcről csak 1 hasonló game hiányzik.méghozzá a bourne conspiracy. -
#28 Szerintem sem -
#27 én aszondom nem lessz ez annyira szar. -
underclass hero #26 dettó:) -
#25 Jónak tűnik.Amikor megláttam Alone in the dark 5 ugrott be mert a kabát ugyaolyan kb :D -
underclass hero #24 interjú es egy kis gameplay -
#23 hmmm.
jó képek
hát érdekes lesz, az biztos -
#22 Gamestar cikk -
#21 Na meg a vége, mikor a szobában csinált egy laza max 10m sugarú körben egy cseles körlövést
Ha az elején láttam volna, végig se nézem -
#20 Szerintem is ez lesz a játék középpontja, hogy mindenhova kanyarintani kell majd a golyókat. -
#19 Hát a képeken elég sok helyen szerepel a kanyarodós golyó, és elég röhejesen fest mintha valami ostorral csapkodna :) Persze mozgás közben ettől még lehet, hogy látványos lesz. Na majd meglátjuk. -
#18 "filmben se lőttek sokat így"
sztem a játék alapja lesz, ahogyan a bullet time a max payne-ben