817
-
#97 Hát a registry átírásos dolog nálam nem megy, marad a démon pro. -
xido #96 hehogymi?:) -
#95 Most kipróbálom a lent írt registry átírásost sima lite-el, nem szeretem én ezt a démon pró-t :) -
#94 Megfogtam most nem próbáltam a daemon pro-t törni, hanem simán leszedtem a demot ami 20 napig vagy meddig él (addigra csak lesz majd crack) installnál a trialt választottam, már korábban én csináltam a démon oldalán reget, azt az emailt itt megadtam, a telepítés lezajlott (netre ki kell a telepítésnél engedni, különben nem lép tovább). Ezután a DTE.exe-t kiszedtem a fullos dtpro crackelt-ből bemásoltam a dtpro könyvtárába (a Program files-on belül). Behoztam a démont a beállításoknál az összes emulációt bekapcsoltam, az IDE-s be bemountoltam a lemezképet. a DTE.exe-t elindjtottam és cloackoltam azt a meghajtót amiben a lemezkép van (sceuromra). Ezutná indítottam és kész. -
#93 De Trial versiont kell használni és Standard kell kapcsolni, ne advancen legyen:D Nekem még nem jött le a game majd próbálkozok akkor:D -
xido #92 hagyd a fenébe,sehogy nem megy a dolog..odáig még megy,hogy regisztrálsz a honlapon,aztán trial-ként ha telepíted,aktiválja az emaileddel a telepítést..de aztán ez a megbuherálás dolog katasztrófa..és még az a hide-tool is szarik az egészre..nem éri meg a küszködést.. -
ricsa008 #91 nem tom felrakni a deamont mert valami key-t kér -
#90 Én pont az előbb toltam végig a demót. Nem rossz kis game végülis, szimpla lövöldözés, néhány speckó dologgal megspékelve. A graf sem vészes annyira, szal biztos h letöltöm a teljest... -
ricsa008 #89 én nekem lejött de sehogy sem tudok belé életet lehelni marad a várakozás -
#88 Shep vagy Zso23 leírhatnátok h hogy kell pontosan elindítani.(még nem töltöttem le, csak hogy képben legyek) Előre is köszönöm!! -
Lowosan #87 nem tudjátok az miért van, hogy nem enged IDE képet csatlakoztatni? -
hitch #86 DTL-t akartam irni:D -
hitch #85 Állitólag lehet DTE-el is játszani:
Ur can play this game whith Daemon Tools Lite 4.30.3
1. Mount image in Daemon Tools Lite 4.30.3
2. ВFind on regestry: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Cdrom/Enum
3. Change SCSI to IDE.
4. Play -
zso23 #84 nem -
#83 Na elindult, egész jó a játék, a lentebb említett átvezetők gyenge minőségű dolgot én nem tapasztaltam ,szerintem teljesen korrekt az is. Golyó görbítést, hogy lehet megcsinálni, vagy az elején még nem lehet, vagy csak akkor lehet mikor bejön az a lüktető effekt(adrenalin pumpa)? -
#82 Ez a demóból van?
-
#81 Hát ezek a képek nálam nem jelentek meg. -
zso23 #80
-
#79 "Ehhez" akart lenni -
#78 Ehez a foshoz is a retek démon pró kell, az meg nekem legutóbb sem ment, szóval marad a crackre várás. -
Thanatos #77 DTE-t siekrült már valakinek müködésre birnia? -
ricsa008 #76 nekem nem sokára lenn lesz -
hitch #75 Mivan srácok ennyire jó a game h senki se ir ide:D? -
#74 Nah.Most nyomtam a gameval.Nagyon kellemes kis akciógame.A GRafika jó de lehetne szebb is.Viszont így vígan röpült 70fps-el.A gólyókanyaritás is élvezetes.De a fedezékrendszer a legjobb.Gyakorlatilag lábon alig kell menni hanem fedezékről fedezékre.Van kilassításos fedezékből fedezékbe ugrás st..Az átvezetők grafja mocskosul szar.
Élvezetes gém de semmi xtra.
Csak a demót néztem!!!! -
xido #73 nem is értem mit erőlködök clone-os szarságokkal,olyan lehetetlenség az összeset elindítani,kezdve ott,hogy feltenni és aktiválni okosba egy daemon tools-t,majd kitalálja a hide patch,hogy ő ezt mégsem rejti el..hát anyád:) -
#72 GT teszt HD felbontásban -
janihunk #71 Tölthető a demó de fizetni kell érte sajnos. -
#70 wtf? -
#69 nem baj az, úgysem volt betervezve xD ma hallok először a gameről:D -
Gabe18 #68 Nem rossz játék amúgy.Egyszerű,de pergős,jó kis lövöldözés.
Viszont rettentő rövid.Egy-egy fejezet 15-20 perc (de akkor már nem siet az ember),talán az utolsó kettő némileg hosszabb.És van 9 fejezet...
De szerintem aki egy szimpla akciót vár,annak bejöhet. -
ricsa008 #67 majd holnap kiderül indul-é -
balika16 #66 install game
install latest daemon tools PRO
copy dte in daemon folder and run it
emulation>all option on
and it works -
#65 Boxon már láttam a demót, hát nem valami nagy durranás kivéve a golyó irányítást mint a filmben, szóval sima TPS semmi extra. -
#64 Csak 3,75 giga sokkal többre gondoltam, mondjuk nem baj :) -
ricsa008 #63 ez működő változat ? már jön megashare-ről -
balika16 #62 Magyar oldalon is fenntvan! -
#61 Csak ne steames végleges verzió legyen belőle. -
balika16 #60 nemsoká lejön majd felteszem vhova! -
#59 Most már bármikor fent lehet mert steamen már megvásárolható.Szal csak idő kérdése! -
balika16 #58 Még nincs!