817
-
tmisi #137 Demó alapján:
Grafika jó, mondjuk gyengébb gépeken érdekes lesz, mivel csak felbontást lehet állítani, az meg csak VGA limitált szituban hoz eredményt.
Irányítás borzalmas, túl fordul a kamera állandóan, de mivel mindig fedezék nélkül kell célozgatni, így annyira nem megy a siker rovására.
Fedezékes módszer valahogy nem jön be, nem tudom miért, de most tolom újra a Gears Of Wart, ott sokkal jobban bejön, használhatóbb.
A golyókanyarítás nem üt akkorát mint vártam.
Ennek ellenére mint TPS fogyasztható, csak az a kamera menne szinkronban az egérrel...
-
#136 Nálam miért nem jelenek meg ezek a képek? -
zso23 #135
-
#134 3 perc alapján benyomás (a demoról beszélek egyelőre): a menüben egyszerűen nem tudom áttenni a felbontást, mert mindig visszaugrik. Ezenkívül abszolút nincs semmi grafikai beállítási lehetőség. Játék közbeni irányíthatóság elég rossz. Szóval eddig nem sok jóval kecsegtet. :( -
#133 Előzetes
vg szerint csak áprilisban jön ki pc-re... -
#132 no végre elindult a game :D -
#131 Áááááááá, gamepad be volt dugva, amiatt volt. Kihúztam, és azonnal jó lett. Köszi, magamtól eszembe nem jutott volna... -
#130 Van gampad/joystick bedugva? Dx9/PhysX friss? -
#129 Hali! A demot szerettem volna kipróbálni, de nem indul el, hanem helyette ezt írja ki.
Application has crashed: C++ exception
Invalid connection; source button/axis/direction does not exist
-------------------------------
Callstack:
Wanted (???) ???
Current thread: Main
Script stack:
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:350
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:106
virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:341
virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46
connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:315
setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:259
setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:250
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:33
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:21
init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:164
create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:97
init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33
init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142
init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:59
data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33
System information:
Application version : 1.0.49.10788
CPU : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (2 cores); SSE; SSE2; SSE3
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 8500 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.8206]
Memory : 2047 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output)
Fent volt ez a visual C++ 2005-ös meg 2008-as verziója is, letöröltem a 2005-öst, de akkor se lett jó. Mi lehet a gond? -
#128 Tudja valaki mire jók a titkos kódok. Valami DVD-n kellene használni, de milyen DVD-n, a filmen? -
Dante93 #127 Bocs a hülye kérdésért, de a felbontást, hogy lehet feljebb rakni, mert nekem sehogy sem akar sikerülni. -
#126 Hát sok játékot vittem már át szal annyira nem vok analphabéta, csak néha vannak ilyenek h egyszerű dolgokat nem veszek észre:D -
#125 gyerekek, nekem ez nem emegy, fel sem tudom telepíteni ezt a DT Pro-t, van egy ökör leírás hozzá... -
#124 Akkor ez a játék nem neked való, ha azt amit a tréningen tanítottak nem tudod alkalmazni. -
#123 Már sikerült elindítani:D Csak most a SWAT kommandóst kell megölni de nem tom hogy hogy:D:D -
#122 Hy all!
Sikerült feltelepíteni a gammát, de nem engedi a felbontást 800*600 nál nagyobb felbontásra állítani...
Hol lehetne átírni...?
THX -
#121 Írjátok már le, ti mit csináltok, hátha kiderül hol szúrjátok el. -
#120 Á amatőrködtök itt össze vissza, :) pedig már le is írtam mit kell csinálni, aprólékosan lépésről lépésre. Többet már nem tudok segíteni, várjatok a crackre, jobbat nem tudok. -
#119 Valaki Help PLS!! -
#118 Már Warezosokból is vannak Pro-k med-ek meg low-ok:D? -
#117 Betettem a Daemon pro könyvtárába, de mit kell elrejteni?:D -
ricsa008 #116 bevan másolva minden a helyére a orosz dark sectoron át a tököm tudja miig eddig minden sikerült csak ez nem -
#115 Bemásoltad a daemon könyvtárába a DTE.exe-t?
Á nem is vagytok ti igazi warezosok, csak a bemásolom a cracket-az megy :D -
#114 De a DTE.exe-t leszedted elrejtetted vele az bemountolt meghajtót? -
#113 Jaja, ki van pipálva de az azt jelenti h rossz=no cloaking required. -
ricsa008 #112 és a DTE-ben sem aktiv a securom -os opció
ejj nem jó ez így marad a asszem a várakozás -
#111 Bepipáltam ott mindent de nem indul el:D -
ricsa008 #110 ok ez már megvan köszönöm
már csak ide meghajtót nem tudok csinálni nem aktív az az opció -
#109 Nekem csak ennyi van ott:D:
-
#108 Eszközök-Beállítások-Advanced -
ricsa008 #107 csináljon valaki egy képet a dtpro-ról hogy hol van az emu mer sem a menüben sem a tálcás megoldásnál nem találom -
#106 Am mit kell az IDE-vel csinálni?:D Trialos daemont kell amúgy használni?D: -
#105 Emulációkat hol lehet bekapcsolni? Nem találom, pedig megnyitottam ablakba a Daemon-t -
#104 Hogyne lenne, csak nem úgy kell mint a lite-nél be kell hozni az ablakot és ott lesz a menüben. -
#103 Ez a nem semmi.Ebben a játékban csak és egyedül ezt lehet állítani grafika terén a felbontást (legalábbis ezt olvastam) és te meg nem találod. -
Lowosan #102 helló!! Hogy lehet ebbe felbontást állítani?? -
xido #101 valahol fórumban belefutottam,hogy ez a DTE álcázó a 4.30.4 körüliekkel kooperál együtt -
xido #100 nekem meg el se rejtette..szépen elrejtette a valós dvd romot..de a másikra már röhögött -
ricsa008 #99 nekem a pro verziónál nincs is olyan ahol az emulációkat be tudom kacsolni -
#98 Pontosan hányas verziójú Daemont használtok?