316
  • grebber
    Gamekapocs előzetes!
  • grebber
    I Am Alive - Lecserélték a fejlesztőket?

Meg nem erősített hírek szerint a Ubisoft kivette az eredeti fejlesztőcsapat kezéből a reményteljes projektet.

A tavaly bejelentett I Am Alive című túlélő horrorból még egyetlen fránya screenshotot sem láttunk, de a közkézre bocsátott trailer és az itt-ott elszórt morzsák alapján úgy tűnik, olyan játék készülődik a DarkWorks (Alone in the Dark: The New Nightmare, Cold Fear) műhelyében, amelyet érdemes figyelemmel kísérnünk. Eredetileg márciust emlegettek, mint a premier lehetséges hónapját, ám könnyen meglehet, hogy ebből csak jövő márciusra lesz valami, hiszen a kiadó a következő pénzügyi évre (2009. április 1. - 2010. március 31.) tolta a játékot.
    A földrengés sújtotta Chicago romjai között játszódó mű újraértelmezné a túlélő horror fogalmát.
    A nemrégiben elrajtolt honlap egyelőre nem látszik alátámasztani a címben is felvetett pletykát, miszerint az elsődleges konzolverziókat (Xbox 360, PS3) kalapáló DarkWorks csapatát felváltotta volna az eddigi legrosszabb fogadtatásban részesített Splinter Cell (Double Agent) epizódot is jegyző Ubisof Shanghai. Bármi is legyen az igazság, a PC-s port a Ubisoft Montreálnál készül.

Amint tisztázódik a helyzet és megerősítést nyer a hír, vagy épp ellenkezőleg, cáfolat születik, azonnal beszámolunk róla.

info: Gamestar
  • ricsa008
    Full Cloverfield ez a banner :D
  • gfreak
    OFF:

oké témazárás: a fikázás is a véleményem része, ez van, sajnos én akkorát csalódtam a filmben mint már rég egyik másikban sem (mondjuk elég sokat vártam is tőle), ráadásul oda is írtam, hogy valszeg én nőttem ki az ilyen típusú filmeket, és nem kezdet el hülyézni senkit azért mert tetszik neki a cloverfield..nekem az volt még az egyik legnagyobb bajom vele, hogy végül ez is csak egy x+n-edik szörnyfilm lett

ON:

Két hét múlva: Jó munkás vagy Józsikám, ezt jól megcsináltuk, dobjunk má' össze valami nyálcsorgatót ezeknek a gyerekeknek, aztán le kéne még cserélnünk pár dolgot, meg itt van ez a fránya PhysX is, nem kéne beleraknunk?

Te Pista ne szivass, nem leszünk meg 2010re sem a végén!

Jóvan Józsi, tudod mit? Összerakunk pár screent még pluszba, pár infót véletlenül leakelünk, aztán meg majd kiadjuk jövő márciusban!

Pista, ennyi meló mellett még optimalizálni is kell!

Hagyd Józsi, nézzed má meg a R* is hogy küldi...majd kinyomunk egy-két peccset aztán szevasz!
  • Casillas
    az fasza hogy moziban nézted, de egyrészt semmi bizonyítékot nem láttunk arra hogy megdöglött (sőt), másrészt nem volt 'éljenek az államok', nem lobogott minden második sarkon usa zászló, nem élte túl a szabadság-szobor a cunamit mint egyes filmekben, és még csak azt se mondanám hogy happy end volt a vége

attól független nyilván úgy formálod a véleményedet, ahogy akarod, még azt is elhiszem, hogy szerinted nem érte meg a mozijegy árát (szerintem igen, ez van), de az utolsó két sor már nem véleménynek tűnik, hanem egyszerű fikázásnak, ráadásul egyáltalán nem valós.
    részemről a témát lezártam.

on:
    biztosan ez történt:

Kedd
    azta de jól haladunk, szinte már kész az egész, még kijavítunk 1-2 minimális hibát, és mehet is piacra a játék

Csütörtök
    TE JÓZSI, HÁ NÉZMÁ, MOST LÁTOM CSAK HOGY KELL MÉG EGY TELJES ÉV

nyilván elhiszem, hogy a hét elején még nem tudták, hogy kurvára sehol se tartanak, persze, utálom, ha hülyének nézik az embert...
  • gfreak
    OFF

kösz a gratulát, a véleményemet ezentúl is fenntartom/magam formálom, mellesleg moziban néztem (én barom) mert azt hittem hogy micsoda jó lesz...de hisztiző amcsi juppiegyerekekért nem fizettem volna még egy mozijegynyit sem..bahh...továbbra is a Blair Witch az etalon FPSshotból, bár a REC és annak amcsi újraforgatott változata (Karantén) is nagyon szépen sikerültek xD

a Cloverfield gyerekeknek talán fasza, de én kinőttem a bazinagyszörnyjönszétbaszmindentaztánmegdöglikéljenekazállamok! kategóriájú filmekből (bár tiniként én is élveztem az ehhez hasonló B-kat alja förmedvényeket)

ON

szerintem az ubi legkésőbb a téli hajtásra nevezni fogja, de a nyári uborkaszezon is sanszos ;)
  • Csuhai G
    vérszar és übergagyi a Cloverfield? Hát gratulálok.. :D

ON
    sajnos ez a hír nagyon várható volt, szép lett volna, ha a semmiből előugrik és mindenféle képek, videók nélkül (jó, talán pár volt összesen belőlük) és reklámkampány hiányában 2 hónap után már ki is adják. :)
    Mindenesetre az, hogy a 2010-et emlegetik elég durva. :/
  • gfreak
    kijöhetne igazán tavasszal...kicsit I am Legend fless, vagy mintha a (tényleg vérszar és übergagyi) Cloverfield eseményei után mászkálnék a városban...remélem tényleg olyan jó lesz mint szeretném hogy jó legyen

(Casillas: más belső nézetes menekülős film mint a Cloverfield...hmm...na várjál csak... a Blair Witch Project megteszi? az ráadásul jó is volt most meg ajánlom a REC című alkotást...hasít)
  • grebber
    I am alive - I am late*

Mint arról korábban már írtunk, az eredeti tervek szerint március végén érkezett volna a Ubisoft ígéretes...

Mint arról korábban már írtunk, az eredeti tervek szerint március végén érkezett volna
    a Ubisoft ígéretes "túlélő" játéka. A megjelenés idejét még a hét elején is 2009
    első negyedévére ígérte a kiadó, azonban egy mai sajtóbejelentéssel szertefoszlatták eddigi reményeinket. Nyilatkozatuk szerint a játék további fejlesztéseket kíván,
    ez azonban kevésbé aggasztó, mint az, hogy a megjelenés idejét már csak nagy vonalakban közölték: 2009-2010. Vajon tapasztalat, vagy pesszimizmus mondatja velünk,
    hogy ebből nem lesz semmi az év vége előtt? Reméljük, hogy az utóbbi...

info: Gamepod
  • Casillas
    eddig idén a Mirror's Edge-et vártam, tetszett is, végig is játszottam, ez a következő játék, amit szintén szeretnék már kipróbálni, nem számítottam rá, hogy ilyen korai dátumot kap, örülök :)
  • grebber
    Na ezzel nem sokat tököltek mindjárt megjelenés! Márha nem csúszik ez is mint szinte mindig minden!

I Am Alive - Márciusban összedől a világ.

Megjelenési dátumot kapott a misztikus I Am Alive. Márciusban számíthatunk az Ubisoft új üdvöskéjére.

Szépen lassan csordogálnak a megjelenési dátumok. Igaz, ilyenkor az év elején, még könnyen vannak a fejlesztők, hiszen csak rámondják: még az idén. Aztán jön a tavasz, amikor az ember alszik állandóan, mert hát a hormonok ugye. Aztán nyáron meg pancsolni, és sörözni kell folyamatosan, és már itt is az év végi hajtás, amikor a ki kéne már adni ezt-azt. Ez persze csak rosszmájúskodás, de saját magamból kiindulva így nézhet ki az év kb mindenkinek. Hogy velük ilyesmi ne történjen, az Ubisoft eldöntötte, hogy játékai nagy részét inkább kidobja a nagy nyári dorbézolás előtt. Ennek értelmében tehát az idei március igen sűrű lesz, hiszen érkezik szépen sorban az I Am Alive, a Tom Clancy's H.A.W.X, és az EndWar, utóbbinak természetesen a PC verziója. Az I Am Alivee setében azért is érdekes a hír, mert bár az Ubisoft szerint ez egy sorozat első része kíván lenni,és céljuk egy erős franchise létrehozása, marketing eddig annyi volt, hogy a nevezetes Jade Raymond, aki annyira édesded, gömbölyded, és én annyira...khm, szóval, hogy ő nem vesz részt a marketingben. Na mindegy, hát nem a marketing csinál jó játékot, reméljük bejön az Ubi számítása, mert a játék egész jónak ígérkezik.

• gabo91
    Remélem a mozgás, irányítás nem Lost - Via domus jellegű lesz.
    A tárgyak használata ha AITD5 akkor nincs gond. Gondolom a fegyver használat célzás nem valami kifinomult lesz, mert nem arra helyezik a hangsúlyt.
  • JaSoN HuNTeR #24
    Úgy nem lesznek benne hülye lények? vagy valami hülyeség:D Me az tisztára nem normális.
  • JaSoN HuNTeR #23
    Hát ez nagyon jónak igérkezik! TÖBB ILYEN JÁTÉKOT A NÉPNEK:P Tetszenek ezek a katasztrofa dolgok és h menekülsz csodálod a tájat h milyen pusztitó lehet vmi. Tiszta 5ős cask elne basszák valami hülyeséggel :)
  • grebber
    I Am Alive - Ha összeomlik a társadalom.

Fél évvel a bejelentés után apránként csordogálni kezdtek az első, már némi hírértékkel rendelkező információk.

Tegnap megtudtuk, hogy az iparág talán legcsinosabb producerének semmi köze az I Am Alive munkálataihoz, ami az igazat megvallva teljesen érdektelen. Elvégre nem Jade Raymond miatt lett az Assassin's Creed jó, vagy éppenséggel rossz (nézőpont kérdése).
    A korábban horrorban utazó Darkworks (Alone in the Dark 4: The New Nightmare, Cold Fear) most sem téblábol teljesen ismeretlen területen. Maradtak a jól bevált műfaj korlátai között, ám kissé megváltoztatták a játékszabályokat, éppen annyira, hogy kitűnjenek a lassan unalmassá váló zombis, szörnyes, idegen lényes klisétengerből.

Új játékuk a Holnap után, a Legenda vagyok, az Armageddon és a Világok harca című filmekből merítve ihletet, a szociális káoszra, a társadalom összeomlására helyezi a hangsúlyt.
    Chicago városát egy minden korábbinál nagyobb földrengés rázza meg, s a túlélők fokozatosan levetkőzik magukról a tanult viselkedési normákat, ahogy az életben maradás válik elsődleges céljukká. Az élelem, s a víz oly értékessé válik, hogy azért még ölni is képesek.
    Ebbe a káoszba csöppen Adam Collins, aki barátnőjét keresi a romok között. Miközben Alice után kutat, a páni félelemtől eszüket vesztett embertársain kell keresztülverekednie magát, ráadásul pedig egy rejtélyes kormányszervezet is felbukkan (ezt a szálat talán kihagyhatták volna).
    Alexis Goddard producer szerint olyan túlélő horrorra számítsunk, amiben a régi beidegződések kevéssé lesznek hatékonyak. Fegyvert és lőszert csak elvétve találunk, helyettük az életben maradáshoz nélkülözhetetlen tárgyakat (mint a vizes palack a trailerben) kell kreatív módon használnunk.
    Mindenképpen szórakoztató újításnak számít, hogy egy töltetlen lőfegyverrel a frászt hozhatjuk embertársainkra, elvégre honnan tudnák, hogy nincs benne skuló?
    First person nézetből bámulva járhatjuk majd be a romokban heverő metropoliszt, s mivel egy földrengést utórengések is követnek, ráadásul az egymásra csúszott, omlott, zuhant törmelékdarabok sem állnak feltétlenül stabilan, a környezet számtalan veszélyt tartogat majd.

• grebber
    I Am Alive: Jade Raymond álhír

Sogun, 20:21 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) 2008. július: "Jade Raymond, a játékipar talán legszebb női dolgozója, producerként vesz részt az E3 alkalmával bemutatandó I Am Alive című Ubisoft akciójáték fejlesztésében." Hát ezt a hírt alaposan lefejezte az Ubisoft, az Eurogamernek adott válaszában. Az Assassin's Creed csinos és rendkívül megnyerű, lelkes producere egyáltaln nem is dolgozott az I Am Alive projekten. A Cold Feart kifejlesztő Darkworks csapata munkálkodik egyébként a története alapján Csikágói katasztrófa után játszódó alkotáson.

A fegyverek kisebb szerepet kapnak. Még egy üres shotgunnal is el tudunk majd ijeszteni fosztogatókat.. Taktikázni, ellenfelet elcsalni és diszkréten lopakodni fogunk. A Rambó stílusú közvetlen erőszakot ugyanis gyengén jutalmazza az I Am Alive. Arra majd a fejlesztők talán rájönnek, mennyire izgalmas üres shotgunt mindig rátartani a fosztogatókra..

info: Hardwired
  • Dragooon #20
    sorozat lesz ha van érdeklődés
  • gabo91
    jó lett
  • Prince23
    Akkor ez tk. egy túlélő kaland játék lenne?
  • Dragooon #17
    htx
    mire a címet kivágtam... :-c

várom ezt a játékot, helósziajade
  • Hellsing47
    szép
  • grebber
    Szóltam is hogy tegyék be bannernak.Kösz!
  • Dragooon #14
    unatkozom
  • Dragooon #13
    hosszú címnek való:
    european release date : 03/31/2009
  • sixdye
    jaja
  • tigeroo
    remélem ilyen peter jackson's king kong szerű lesz
    mármint, abban semmi hud, csak filmes hangulat 1000L
  • sixdye
    várom,bár kicsit félek a belső nézettől:c
  • Casillas
    ok hát így jár aki nem moziban nézi, hanem camripet
    és egyébként attól hogy neked személy szerint nem tetszett, nem hiszem hogy tudsz mondani másik "belső nézetes", menekülős filmet, márpedig azt kértek a többiek
  • tommyg
    az
  • Casillas
    Cloverfield-et csekkoljátok
  • grebber
    Elvileg igen fps lesz!
  • Bulykin
    a film engem si érdekelne^^
  • passatgt
    Ehhez hasonló film vagy játék volt már korábban?
  • bertino
    így kell fejleszteni... 3 platformra egyszerre, ezt eleve így kéne valami törvénybe meghatározni...
  • Istencsászár
    "A belső nézetű I Am Alive" tehát fps?
  • grebber
    I Am Alive - Jade Raymond új projektje

A videojáték ipar talán legcsinosabb producere az Assassin's Creed után új projekt születésénél bábáskodik.

A belső nézetű I Am Alive a legalapvetőbb ösztönre (önfenntartás) épít, ugyanis a játékos a pusztító földrengés sújtotta Chicagóban próbál élve kivergődni a romok közül. A sajtó már most, látatlanban a Dice Mirror's Edge című alkotásához hasonlítja, mivel a fegyverek használata itt is háttérbe szorul.

A PC-re, PS3-ra és X360-ra jövő tavasszal érkező játékon az a Darkwoks munkálkodik immáron három éve, amely az Alone in the Dark: The New Nightmare (2001) és a szintén a túlélő-horror műfajában versenyző Cold Fear (2005) című szösszenetért érdemel vállveregetést, vagy finom feddést (kinek mi tetszik).

Első video Ez sajnos nem ingame.

Remélem hamarosan jön az a 14 perces video is.