316
  • grebber
    I Am Alive: még élek

A szokásos információ érkezett az I Am Alive-ról, még fejlesztés alatt áll, és meg fog jelenni.

Az I AM Alive-ot egy időben mindenki temette, mígnem a Ubisoft azt nem mondta, hogy szó sincs arról, hogy leálltak volna a fejlesztéssel. Azóta többször, több forrásból szintén megerősítést nyert, hogy valóban készül a katasztrófa sújtotta (10.3 Mw erősségű földrengés) Chicago-ban játszódó akciójáték.

A legújabb információ arról szól, hogy az ausztrál korhatár besorolásokat végző intézet MA 15+ értéket adott neki. Ami azon felül, hogy azt jelenti, hogy erőszakot tartalmaz, azt is jelenti, hogy hamarosan bejelenthetik a megjelenési dátumot. Ilyen besorolást ugyanis csak a már szinte készen lévő játékok kapnak.

Érdekes, hogy ennyire "csendben" zajlott a fejlesztés, remélhetőleg ez nem jelent semmi rosszat.

info: Gamepod
  • The Protector
    Nagyon rá vagy pörögve erre a konzol témára.Csak több flamet ne kelts vele!
  • grebber
    Kiszívárgott képek!
  • grebber
    Mondom én idén kell majd venni egy konzolt mindenképpen!
  • Carloska
    nah bye topik
  • Hellsing47
    I Am Alive butítva és kurtítva?

"az I Am Alive végül még idén megjelenik, de csupán Xbox Live Arcade és PlayStation Network platformokon."

ez valami fenomenális
  • grebber
    E3:2010 Trailer
  • PSG 1
    remeljuk.. :)
  • Piszkos  Fred
    Kijön már végre?!
  • RoyalPredator
    Üdv! Valaki PMben elküldené az eddig megtudott infókat a játékról, és a megjelenést?
  • szlesspapa
    Mondjuk kiváncsi vagyok arra is hogy NASA gép kell hozzá hogy menjen e vagy elfut kétmagoson is.
  • szlesspapa
    hát , ha kibaszott jó lesz a game akkor megéri a várakozást. Ha viszont nemlesz egy nagy duranás akkor a Be*hatják.Már régóta várom, kiváncsi vagyok már
  • Falcon87
    Ne rinyáljatok már gyerekek, lesz többjátékos mód! Ez megváltja a világot!
    Kenjék a hajukra a többjátékos módot, de amíg nincs I am Alive, addig fogják be a pofájukat és siessenek, mert pipa leszek.
  • kakateve
    Eltolták még egy évvel??? Hát csöcsörésszék meg a nagyanyjukat, aztán játszanak a kenyérpirítójukkal a kádban!
  • kirol
    Érted, ha játék nincs, legalább multi legyen! :D
  • Prince23
    de minek?
  • grebber
    Lessz többjátékos mod??
  • bertino
    naja :)
  • kirol
    Ismétlés a tudás anyja.
  • bertino
    hűha.
    akkor most sokkal előrébb vagyunk
  • grebber
    Én tudom mivel azt is linkeltem tavaly augusztusban.És már nem pletyka hanem tény!
  • Prince23
    Itt már ezt az infót tavaly augusztusban megírták... valszeg már nem pletyka.
  • grebber
    Tovább csúszik az I Am Alive!

Még egy évet kell várnunk a hányattatott sorsú I Am Alive megjelenésére.

Eddig csak pletykaszinten terjedt a hír, miszerint az I Am Alive nem készül el időben, az elős késés ellenére sem. Most már hivatalosan is a 2011. pénzügyi évre csúszott az ígéretes kalandjáték.

A romba dőlt Chicago kies utcáin így leghamarabb áprilisban kóborolhatunk, ám igen kétséges, hogy erre ilyen hamar sor kerülne. A Ubisoft ugyanis elárult, hogy teljesen átdolgozzák a játékot, amely a legújabb Splinter Cell grafikus motorját használja majd. Az egyetlen jó hír, hogy az I Am Alive fejlesztése legalább folyik, és a játék "még él".

info: Gamestar
  • Falcon87
    Még szerencse hogy már konzolom is van :D
  • grebber
    Szerintem kizárt !!

"2011-ben jön csak az I Am Alive?

* Szerző: Pacman
    * Dátum: 2009.08.07 22:01
    * Csoport: JÁTÉK
    * Bookmark and Share

Az Ubisoft készülőben lévő akciójátéka, az I Am Alive, lehetséges, hogy csak 2011-ben jut majd el hozzánk, ha pontosak az egyik (ex-?)fejlesztő online profilján talált információk.

A superannuation ma talált rá Charles Gaudron LinkedIn profiljára, aki úgy tünteti fel magát, mint a Darkworks vezető dizájnere. Lapjának összefoglaló szekciójában azt olvashatjuk, hogy "I Am Alive (PS3/Xbox 360, Ubisoft 2011)".

A kiadó a délután folyamán reagált a felbukkant információkra és elmondta, hogy a legfrissebb játékkal kapcsolatos tudnivaló az, ami a legutóbbi gazdasági jelentésükből kiderül. A jelentés szerint a játék a cég következő gazdasági évében fog megjelenni, ami pedig 2010. április 1-től 2011. március 31-ig tart. (Ezzel gyakorlatilag nem cáfoltak meg semmit)."
  • kirol
    A megjelenése: Március 1?
  • Prince23
    Meg van rá az esély, sőt...
  • grebber
    Már várom mikor nyögik be mégse jön pc-re!
  • Falcon87
    már unom ezt a sok halasztást
  • grebber
    Csak 2011-ben??
  • gfreak
    végre-valhallára :D
  • Prince23
    Már ideje volt - valami kis infó
  • grebber
    Info + Képek
  • Prince23
    2010 tavaszán jelenik meg. Nemrég az ubi kiadta megjelenési kalendáriumát.
  • Pardon22
    Ubisoft oldalán augusztust írnak, bár kétlem, mert még E3-ra sem került ki semmi infó.
    szerintem ebből idén nem lesz semmi! :(
  • gfreak
    talan a legjobb resze a filmnek az a recseges xD

egyre jobban varom mar ezt a jatekot pedig, vegre valami otletesseg csillan a jatekfejlesztoknel ;)

btw: azt a release date-et le lehetne venni akkor a banner sarkabol, no?
  • raulreal
    OFF.
    Tudtátok, hogy a Cloverfield végén van egy recsegés?
    Volt anno szó róla, hogyha azt megfordítod (visszafelé játszod le) akkor azt suttogja a főszereplő:
    Spoiler!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    It's still alive.

creepy...
  • zoliii
    oké köszi
  • Hellsing47
    "a kiadó a következő pénzügyi évre (2009. április 1. - 2010. március 31.) tolta a játékot."

2-vel volt alattad
  • zoliii
    mikor jelenik meg a játék?