316
-
#76 I Am Alive: még élek
A szokásos információ érkezett az I Am Alive-ról, még fejlesztés alatt áll, és meg fog jelenni.
Az I AM Alive-ot egy időben mindenki temette, mígnem a Ubisoft azt nem mondta, hogy szó sincs arról, hogy leálltak volna a fejlesztéssel. Azóta többször, több forrásból szintén megerősítést nyert, hogy valóban készül a katasztrófa sújtotta (10.3 Mw erősségű földrengés) Chicago-ban játszódó akciójáték.
A legújabb információ arról szól, hogy az ausztrál korhatár besorolásokat végző intézet MA 15+ értéket adott neki. Ami azon felül, hogy azt jelenti, hogy erőszakot tartalmaz, azt is jelenti, hogy hamarosan bejelenthetik a megjelenési dátumot. Ilyen besorolást ugyanis csak a már szinte készen lévő játékok kapnak.
Érdekes, hogy ennyire "csendben" zajlott a fejlesztés, remélhetőleg ez nem jelent semmi rosszat.
info: Gamepod -
#75 Nagyon rá vagy pörögve erre a konzol témára.Csak több flamet ne kelts vele! -
#74 Kiszívárgott képek! -
#73 Mondom én idén kell majd venni egy konzolt mindenképpen! -
#72 nah bye topik -
Hellsing47 #71 I Am Alive butítva és kurtítva?
"az I Am Alive végül még idén megjelenik, de csupán Xbox Live Arcade és PlayStation Network platformokon."
ez valami fenomenális -
#70 E3:2010 Trailer -
#69 remeljuk.. :) -
#68 Kijön már végre?! -
#67 Üdv! Valaki PMben elküldené az eddig megtudott infókat a játékról, és a megjelenést? -
szlesspapa #66 Mondjuk kiváncsi vagyok arra is hogy NASA gép kell hozzá hogy menjen e vagy elfut kétmagoson is. -
szlesspapa #65 hát , ha kibaszott jó lesz a game akkor megéri a várakozást. Ha viszont nemlesz egy nagy duranás akkor a Be*hatják.Már régóta várom, kiváncsi vagyok már
-
#64 Ne rinyáljatok már gyerekek, lesz többjátékos mód! Ez megváltja a világot!
Kenjék a hajukra a többjátékos módot, de amíg nincs I am Alive, addig fogják be a pofájukat és siessenek, mert pipa leszek. -
#63 Eltolták még egy évvel??? Hát csöcsörésszék meg a nagyanyjukat, aztán játszanak a kenyérpirítójukkal a kádban! -
#62 Érted, ha játék nincs, legalább multi legyen! :D -
#61 de minek? -
#60 Lessz többjátékos mod?? -
#59 naja :) -
#58 Ismétlés a tudás anyja. -
#57 hűha.
akkor most sokkal előrébb vagyunk -
#56 Én tudom mivel azt is linkeltem tavaly augusztusban.És már nem pletyka hanem tény! -
#55 Itt már ezt az infót tavaly augusztusban megírták... valszeg már nem pletyka. -
#54 Tovább csúszik az I Am Alive!
Még egy évet kell várnunk a hányattatott sorsú I Am Alive megjelenésére.
Eddig csak pletykaszinten terjedt a hír, miszerint az I Am Alive nem készül el időben, az elős késés ellenére sem. Most már hivatalosan is a 2011. pénzügyi évre csúszott az ígéretes kalandjáték.
A romba dőlt Chicago kies utcáin így leghamarabb áprilisban kóborolhatunk, ám igen kétséges, hogy erre ilyen hamar sor kerülne. A Ubisoft ugyanis elárult, hogy teljesen átdolgozzák a játékot, amely a legújabb Splinter Cell grafikus motorját használja majd. Az egyetlen jó hír, hogy az I Am Alive fejlesztése legalább folyik, és a játék "még él".
info: Gamestar -
#53 Még szerencse hogy már konzolom is van :D -
#52 Szerintem kizárt !!
"2011-ben jön csak az I Am Alive?
* Szerző: Pacman
* Dátum: 2009.08.07 22:01
* Csoport: JÁTÉK
* Bookmark and Share
Az Ubisoft készülőben lévő akciójátéka, az I Am Alive, lehetséges, hogy csak 2011-ben jut majd el hozzánk, ha pontosak az egyik (ex-?)fejlesztő online profilján talált információk.
A superannuation ma talált rá Charles Gaudron LinkedIn profiljára, aki úgy tünteti fel magát, mint a Darkworks vezető dizájnere. Lapjának összefoglaló szekciójában azt olvashatjuk, hogy "I Am Alive (PS3/Xbox 360, Ubisoft 2011)".
A kiadó a délután folyamán reagált a felbukkant információkra és elmondta, hogy a legfrissebb játékkal kapcsolatos tudnivaló az, ami a legutóbbi gazdasági jelentésükből kiderül. A jelentés szerint a játék a cég következő gazdasági évében fog megjelenni, ami pedig 2010. április 1-től 2011. március 31-ig tart. (Ezzel gyakorlatilag nem cáfoltak meg semmit)." -
#51 A megjelenése: Március 1? -
#50 Meg van rá az esély, sőt... -
#49 Már várom mikor nyögik be mégse jön pc-re! -
#48 már unom ezt a sok halasztást -
#47 Csak 2011-ben?? -
#46 végre-valhallára :D -
#45 Már ideje volt - valami kis infó -
#44 Info + Képek -
#43 2010 tavaszán jelenik meg. Nemrég az ubi kiadta megjelenési kalendáriumát. -
Pardon22 #42 Ubisoft oldalán augusztust írnak, bár kétlem, mert még E3-ra sem került ki semmi infó.
szerintem ebből idén nem lesz semmi! :( -
#41 talan a legjobb resze a filmnek az a recseges xD
egyre jobban varom mar ezt a jatekot pedig, vegre valami otletesseg csillan a jatekfejlesztoknel ;)
btw: azt a release date-et le lehetne venni akkor a banner sarkabol, no? -
raulreal #40 OFF.
Tudtátok, hogy a Cloverfield végén van egy recsegés?
Volt anno szó róla, hogyha azt megfordítod (visszafelé játszod le) akkor azt suttogja a főszereplő:
Spoiler!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!It's still alive.
creepy... -
#39 oké köszi
-
Hellsing47 #38 "a kiadó a következő pénzügyi évre (2009. április 1. - 2010. március 31.) tolta a játékot."
2-vel volt alattad -
#37 mikor jelenik meg a játék?