I Am Alive

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép <#smile>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Szóltam is hogy tegyék be bannernak.Kösz!

Next PC upgrade: 2022

Dragooon
unatkozom<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
hosszú címnek való:
european release date : 03/31/2009

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

sixdye
jaja

tigeroo
remélem ilyen peter jackson's king kong szerû lesz
mármint, abban semmi hud, csak filmes hangulat 1000L
sixdye
várom,bár kicsit félek a belsõ nézettõl:c

Casillas
ok hát így jár aki nem moziban nézi, hanem camripet <#wink>
és egyébként attól hogy neked személy szerint nem tetszett, nem hiszem hogy tudsz mondani másik "belsõ nézetes", menekülõs filmet, márpedig azt kértek a többiek

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tommyg
az <#levele>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Casillas
Cloverfield-et csekkoljátok

Vivimos por ti, vence por nosotros.

grebber
Elvileg igen fps lesz!

Bulykin
a film engem si érdekelne^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
Ehhez hasonló film vagy játék volt már korábban?

bertino
így kell fejleszteni... 3 platformra egyszerre, ezt eleve így kéne valami törvénybe meghatározni... <#eljen> <#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
"A belsõ nézetû I Am Alive" tehát fps? <#szomoru1>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
I Am Alive - Jade Raymond új projektje

A videojáték ipar talán legcsinosabb producere az Assassin's Creed után új projekt születésénél bábáskodik.

A belsõ nézetû I Am Alive a legalapvetõbb ösztönre (önfenntartás) épít, ugyanis a játékos a pusztító földrengés sújtotta Chicagóban próbál élve kivergõdni a romok közül. A sajtó már most, látatlanban a Dice Mirror's Edge címû alkotásához hasonlítja, mivel a fegyverek használata itt is háttérbe szorul.

A PC-re, PS3-ra és X360-ra jövõ tavasszal érkezõ játékon az a Darkwoks munkálkodik immáron három éve, amely az Alone in the Dark: The New Nightmare (2001) és a szintén a túlélõ-horror mûfajában versenyzõ Cold Fear (2005) címû szösszenetért érdemel vállveregetést, vagy finom feddést (kinek mi tetszik).

Elsõ video Ez sajnos nem ingame.

info: Gamestar

Remélem hamarosan jön az a 14 perces video is.

← ElőzőOldal 7 / 7