316
  • Horzsoló
    Sziasztok!

Tudtok megoldást a textura teljes szétesésére?
    A falak az út, folyamatosan vibrál és eltűnik róla a textura, nagy fehérség marad a helyükön. Hm?
  • Yag
    Hali!

Amikor nincs töltényem vagy csak spórolni akarok vele akkor megvárom míg közelebb jön a pisztolyos csákó, mikor már elöttem van, macsétével meglepem a torkát, és elvileg (gyakorlatilag is) elveszi a pisztolygolyót és már be is tárazza a saját pisztolyomba. Ha mégse akkor a halott felett egy fehér ív jelzi hogy van még mit felvenni ott. Mint minden felvehető tárgynál. Kivéve, ha elmész onnan hátrálva mert akkor a haverjai (ha vannak) észbekapnak és felveszik a pisztolyát és neked esnek ...
  • Looooser
    igen x-re így van konfigolva, használ x360ce-t és abban át tudod kalibrálni ;)
  • Looooser
    hali egy kérdés hogy kell elvenni az ellen féltől a lőszert? mert kiírta egyszer ugyan hogy ellehet venni ha megleped a késsel de azt nem olvastam el pontosan hogy melyik gombbal
  • Mr_no_NaMe
    csak az 1024 :]
  • BoneDragon
    1024*768? Ilyen még létezik? :)
  • Mr_no_NaMe
    Megoldottam! Előbb kérdeztem, minthogy megnézzem az userconfigot :]
  • Mr_no_NaMe
    Kicsit fel van kúrva az agyam. Tele van a játék ilyen mosódós, meg recés noiseos effektekkel, és konkrétan ha húzom az egeret majdnem 1 másodperc mire reagál a játék. Le lehet valahogy tisztítani a grafikát? A másik pedig, hogy nincs 1024*768. Mit lehet ez ellen tenni?
  • Mr_no_NaMe
    na mindjár game. kíváncsi leszek erre. végre vmi játék ami ígéretesnek tűnik.
  • Broafka
    pff, hát ez tényleg így van vége? vagy ez valami több részes dolog lesz? mert ez egyrészt marha rövid így, másrészt nincs nagyon befejezve :S
  • Eddmegleves
    megvan -.-
  • Eddmegleves
    Haliho. Nem tudjátok hol van a kanna üzemanyag ami az épületben rekedte gyerekeknek meg felnőtteknek kell a tüzijátékos résznél?
  • DarkSector
    jah lehet euro-ban méri nem dollárban...amúgy itt tudod lecsekkolni:

www.steamcalculator.com
  • DarkSector
    leves.
  • AtiRadish
    a regisztraciokor lattam h. kiirta h. hany euro erteku jatek van az accountomon, ezt vhol meg tudom nezni ujra az oldalon? statba-profileba nem talalom.
  • BoneDragon
    Na ez az ami nincs a profilomon. :D
  • DarkSector
    Háát nem vágom...be vagy lépve a profiloddal? mert 100 dollárnyi tartalomnak kellene lenni a profilodon hogy tudj regisztrálni.
  • BoneDragon
    Azt írja nem jelentkezhetek, pedig 1 játékom sincs. :P
  • DarkSector
    Privát a profilod...steam kliensben állítsd át publikusra...hogy lássa a steamgift oldal a profilodat, hogy mennyi játékod van meg egyébb statisztikádat, mert azzal oldják meg hogy amid megvan arra nem jelentkezhetsz már többször.
  • DarkSector
    Hát steamgift...pontokért szavazhatsz és megnyerheted.
  • AtiRadish
    na ezmiez?
  • BoneDragon
    Please change your Steam profile to public to complete the verification process.

Ezt írja bejelentkezésnél, ezt hol kell beállítani??
  • DarkSector
    ÁJEMÁLÁJV
  • Shep
    Én is a végére értem, és sajnos eléggé érződik ,hogy ez csak ilyen olcsó kategóriás valamivé degradálódott az évek során. Az alapötlet jó volt, de a kivitelezéssel akadtak gondok, leginkább az irányítással, mert lehet ,hogy kontrollerrel tökéletes ezt nem tudom de bill+egérrel sokszor nem azt csinálta amit én akartam, meg ezt kapaszkodásból ugrást jobban már nem nagyon lehetett volna megbonyolítani. Rövid is, bár őszintén szólva ez a 4 óra pont elég volt nekem belőle, mert a változatosság sem az erőssége. Karácsonyi steam akcióban €2-5-ért biztos fogják majd vinni, mint a cukrot, mert többet sajnos ez nem ér, azon az áron amit most kérnek érte sokkal jobb igaz kicsit régebbi játékot lehet kapni. Azért az 50e-s darabszámot csak eladják majd belőle amiről annak idején az egyik fejlesztő hadovált. :)
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam. 5 és fél óra volt. Annyira azért nem volt rövid. Sok, dobozos, teljes értékű játék is ilyen hosszú (vagy még ennyi se). Persze nem lett volna rossz ha hosszabb, ha sokkal hosszabb, mivel nagyon tetszett :)
  • Shep
    Nekem nem jöttek, messziről lelőttek, lehet valami bug, mert fegyvert nem is vettem elő és akkor is. Na majd egy újratöltés lehet megjavítja.
  • mike01010101
    Az első pisztolyost lekaszabolod mikor közel jön, a másik pisztolyost lelövöd és rögtön odaszaladsz és felveszel töle egy újabb löszert, azzal még egyet lelősz és az utolsót machétével ölöd meg.
  • bon
    Első pisztojost meglepetéssel lekaszlálod a másikat meg lelövöd.
  • Shep
    Mikor a gyereknek kell gyógyszert szerezni van egy olyan rész, hogy 2 pisztolyos és 2 késes jön, na de nekem csak 1 töltényem van akkor mit kezdjek velük?
  • lerboy
    Velem is előfordult. meg az is idegesítő, hogy gyaloglás közben nem mindig engedelmeskedi a kameranézet az egér mozgásának.

Egyébként jó játék, csak néha felidegesít.
  • Evoluti0N
    Nekem az irányítással inkább a mászásnál van bajom. Sokszor nem azt csinálja, amit akarok, h csináljon. Pl. másznék felfelé, erre elindul balra. Pedig nem is arról van szó, h nem tudna felfelé menni, mivel egy hülye csövön vagyok. Ráadásul a w-t nyomom a billentyűzeten.
  • lerboy
    Hol működik, hol nem, és ekkor blokkol a támadó. Így megjelenik a képen az ikon, hogy gyorsan nyomkodjam ugye a bal gér gombot, közben meg a többiek lekaszabolnak...
  • BoneDragon
    Nem müködik az e gomb? Valamit nagyon rosszul csinálsz, nekem semmi problémám nem volt a játék irányításával.
  • lerboy
    Ez egy jó játék, de egy elb@szott irányítással.

4-en jönnek rám, van egy golyó a pisztolyban. Persze az E gombos meglepetés csapás nem működik sosem, mikor kellene, esélyem sincs. Tutorial szart sem ér, key mapping semmit nem árul el, marha jó...
  • AtiRadish
    Végigvittem normálon is.. Bravery mennyit adna pluszba nem tudja vki?:D
  • Evoluti0N
    5 cuccot kell adnod neki. 3 féle konzerv kaját, husit és asztmainhalátort. Ha mind az ötöt odaadod neki, akkor kapsz egy shotit.
  • Szabi84
    játszik valaki controllerel? olyan hülye benne a kezelés, nem is értem xboxra is így lett beállítva?
  • BoneDragon
    Hát ez jó rövid játék volt, pont most értem a végére én is.
    Ennek lesz folytatása?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén mutatja a lányát ahogy nézi a kamerát és ott van a felszerelésünk. Ezek szerint meghalunk?
  • woy
    Jó volt hangulatos volt, de a végére megvakúltam
  • BoneDragon
    Amikor kijövünk henry lakhelyéről, megyünk előre és egy csövön át kell menni a szakadék felett, na ott van bal oldal egy mutáns emberke, akinek odaadtam 3 tárgyamat de nem csinált semmit. Esetleg ad ez valamit a végén?