Letörné a szerzői jogvédők monopóliumát az EU
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
p.s. bocs a helyesiras-ert de gyorsan irtam es nem volt idom leelenorizni. mea culpa.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Starcraft + Diablo III - esemve
Megélhetési jogvédõ és sztárocska manapság az összes ilyen kurafi.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
nem érdemes a szót fecsérelni rá
Die Große Zeit ist jetzt angebrochen
viszont ha egy nemgój elpúzza magát , akkor mindjárt fizetni kell még azért is hacsak szimatolni akarunk belõle, vagy ha éppen nem akarunk csak belekerülünk a felhõbe. fizetni kell utána adót, díjakat és csekkeket több bõrt is lehúznak róla.
fizetni kell egyszer a cd/dvd/adathordozókért , fizetni kell a média díjakat mindenre, mindenhol ráteszik a nemgój zene/stb.. szerzõk és az egész pereputtyuk zsigerbõl kijáró "elõljáróssági" díjait, jobbágy adóit.
te meg csak dolgozz csendben és várd meg hogy mikor lövik ki a szemed...
na pontosan ezért fog lassan eljönni a második kockabajszos bácsi.
Die Große Zeit ist jetzt angebrochen
Vállvonogatás... "Ez van." Aham, kielégítõ válasz, további jó lopást. <#gonosz2>#gonosz2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyik is 20 évre megad minden jogot, a másik is 20 évre megad minden jogot a szellemi tulajdonhoz, de csak 20 évre.
Utána meg vagy találjon ki újat, vagy menjen el dolgozni, nehogy már felkopjon az álla, mert a 40 éve danolt számocskából akkor szerzett összegeket elbulizta, és most nincs keret új kocsira...
No meg a kiadókat is megnyirbálná egy kicsit, mert így kevesebb jutna a sztárgyártásra, és azok kerülnének az élre akik megérdemlik, nem pedig azok, akiket a kiadók kijelölnek, mint "sztárt".
A kis csicska jogvédõknek pedig egyházi bünbocsánatot kell kérvényezniûk.
Sokkal normálisabb lenne, ha ezeket a díjakat is az állam szedné be a nemzeti adóhivatalokon keresztûl.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Egyszer láttam ezt kifejtve, de nem emlékszem már... Mennyi is volt? 80-90%?
Charlie meg nyaljon sót.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.