107
-
#27 mert az iparnak az az érdeke hogy legyen a csúcspécéd melett minimum egy next-gen konzol is...
kivan ez találva -
#26 bár már nem játszok gépen, azért egy új GTA-t kipróbáltam vna, főleg ha jönne ki vmi PC-re is ...
Jó h már minden másra adtak ki, csak PC-re nem jött ki semmi új.
Vki nem tudja elmagyarázni nekem h mér? Én azt gondoltam, h mivel elég sokan csak PC-n játszanak, tuti nem lenne csőd egy pécé-verzsön. Hol tévedtem? -
#25 ti erre veritek a répát?
egészségetekre. -
#24 szerintem meg kurva jó kis kézikonzol -
#23 melyik kivételével? -
#22 ....fákk ds.... -
#21 mik vannak :D, de azért kíváncsi vok rá. -
ldavid #20 eddig is ott volt a fejlécben -
#19 Hivatalos weboldalja :) -
#18 Azert ez nagyon jo, hogy mindenfele konzolra jonnek a GTA-k, csak PC-re luxus nekik fejleszteni.
Meg a vegen tenyleg dobnak egy verziot WII-re is, meg egy ujat GBA-ra. Mindenki orulhet, csak a PC-sek nem. -
#17 Bővebb infók -
#16 Egyetértek -
#15 LoL,DS-re gta? na erre kiváncsi leszek -
#14 volt ilyen gyurmás videó amiben mario + luigi elmentek liberty city-be :D és ott GTA-ztak :D -
#13 Nintendo DS -
#12 Vagy ez most milyen platformra lesz? -
#11 Ilyen hamar?(gta4 megjelenéséhez mérten) -
#10 Már van hozzá borító terv is:
-
#9 remélem felülnézetes lesz... egy két kivétellel a 3D-s játékok ds-en nagyon gyengék -
#8 -
#7 inkább gta iv pc-re... -
SAFIII #6 jaja inkább gta sas-t -
#5 ehh, kell nekik ilyen "vissza-a-GTA-1-hez) stílusú részeket csinálni ahelyett, hogy megcsinálnák a San Andreas Stories-t, az egyetlen hiányzó láncszemet a rendes változatból.. -
#4 Igen erről volt valami szó,hogy kihasználja majd, kíváncsi leszek :D -
ldavid #3 azért azt tudni, hogy egy modern Liberty City-ben fog játszódni,
a fejlesztő pedig a PSP-s részek készítője, a Rockstar Leeds -
#2 sztem még nem kellet volna megnyitni a topikot mivel csak év végén jön ki addig meg kb sztem kéthavonta kapunk valamit kis képet vagy infót.attól függetlenül várom nagyon remélem faszán kihasználja majd az érintőképernyőt. -
#1 Új gta epizódot jelentettek be az E3-on (nintendo jelentette be) Még nem tudni sok mindent a játékról,csak egy logót láthattunk!