GTA : ChinaTown Wars
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Van valahol végigjátszás a GTA Chinatown Wars-hoz?
Van valahol végigjátszás a GTA Chinatown Wars-hoz?
Sziasztok!
Sok különbség van egyébként a psp és a nintendo verzió között?
VAgy nincs?
Sok különbség van egyébként a psp és a nintendo verzió között?
VAgy nincs?
tegnap fejeztem be ipod touch-on, 100% gta hangulat, nekem nagyon adta, bár a story kicsit rövid volt, nekem 8 óra alatt sikerült a történet szálat végigvinni sok pöcsöléssel, hogy közben pénzt gyüjtögettem, a kamerával meggyült a bajom, sajnos néha saját életet él és eszembe jutott a feljlesztõk édesanyja a legõsibb mesterséget üzve😊 az irányitást szokni kellet de ismétlen ipod touch érintõkijelzõn nyomtam, ami ennek a játéknak az elõnye, ugyanis a kis apróságok amik nagyon jól kihasználja ennek lehetõségeit, pl. kocsifeltörés és egyebek, grafika csak funkcióját teljesiti, de semmi mást, a desing sztem elég pofásra sikerült és a bejárható terület is jó nagy, továbbra is érzek motivációt hogy játszak, mindenkinek csak ajánlani tudom, remek kis játék.
PSN ID: jay-jupiter
ok találtam egy olyat, ahol a zenészek listája van, de az is édeskevés. pm-be mp3 album címet keresnék akkor inkább... 😄
púúúúú
szasztok
valahonnan tud valaki keríteni egy tracklistet? Nem hogy mp3-ba nem találom a zenéket a játékból, még csak tracklistet se találok, hogy mik mennek benne...
valahonnan tud valaki keríteni egy tracklistet? Nem hogy mp3-ba nem találom a zenéket a játékból, még csak tracklistet se találok, hogy mik mennek benne...
púúúúú
Hali. Emiatt van hogy mostanában nem tudok reggelente race-elni?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
PSP verzióval nyomja valaki?
Szerintem nincs a nézettel semmi baj. Ilyen volt a GTA 1-2 is. Jó kis retro fíling. Nekem bejön.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
még most õsszel kiadják iphone-ra, és ipod touch-ra is
logikus lépés végülis
logikus lépés végülis
szerintem azért egy UMDre akkora terület mint san andreas hát nehezen fért volna rá. max olyat csinálhatnának még hogy Los Santos Stories (vagy san fierro/las venturas)
Turn Me On Dead Man
Nem talán, hanem biztosan<#ravasz1>#ravasz1>
Cesar Vialpando-val a fõszerepben,jó kis autólopások,gyorsulási versenyek stb.
Adta volna, de hát nem, mert szar felülnézetes fost kell csinálni...<#boxer>#boxer>
Cesar Vialpando-val a fõszerepben,jó kis autólopások,gyorsulási versenyek stb.
Adta volna, de hát nem, mert szar felülnézetes fost kell csinálni...<#boxer>#boxer>
Azért az érdekelne, hogy az érintõképernyõs részekkel mit kezdtek. A megvásárlásán még gondolkodom. Felsõ nézet PSP-n, hát... [Talán GTA SA Stories kellett volna.)
PSP (szerintem vegyes fogadtatása lesz)

Hi!!
valakinek sikerült használni a kódokat?????
valakinek sikerült használni a kódokat?????
"ha nem csak felülnézett lesz akkor megveszem, másképp esélye nincs"
na igen, itt bukott meg a DSes változata is, ennél azért a ds is többet bír, mint ahogy ezt az RIZ-ZOAWD, és a DSes kingdom hearts bebizonyította, és a dses dragon quest 9 is nagyon szépen néz ki, ez meg ronda dsen, túl távoli a kép, vezetés közben alig valamennyit látni elõre, és még erre mondják, hogy teljesen kihasználja a dst, pffffffff <#levele>#levele>
na igen, itt bukott meg a DSes változata is, ennél azért a ds is többet bír, mint ahogy ezt az RIZ-ZOAWD, és a DSes kingdom hearts bebizonyította, és a dses dragon quest 9 is nagyon szépen néz ki, ez meg ronda dsen, túl távoli a kép, vezetés közben alig valamennyit látni elõre, és még erre mondják, hogy teljesen kihasználja a dst, pffffffff <#levele>#levele>
A
itt azt írják, az alapokról írták újra - gondolom az izometrikus nézetet minimum lecserélik

Jó hír, hogy újra lesz GTA PSP-re, de jobban örültem volna egy GTA San Andreas Storiesnak. Kíváncsi leszek, hogy oldják meg az érintõképernyõhöz köthetõ dolgokat. Ha PSP-hez mérten, nem csak felülnézett lesz akkor megveszem, másképp esélye nincs, marad a VCS és LCS.
Rockstar's just confirmed that excellent Nintendo DS GTA, Chinatown Wars is heading to PSP.
(...)
Specifically built for the PSP platform with upscaled widescreen graphics, enhanced lighting and animation; and including all-new story missions; this version of Grand Theft Auto: Chinatown Wars will take full advantage of the power of the PSP system.
forrás
(...)
Specifically built for the PSP platform with upscaled widescreen graphics, enhanced lighting and animation; and including all-new story missions; this version of Grand Theft Auto: Chinatown Wars will take full advantage of the power of the PSP system.
forrás
😄
Hy!
Nem jó így, de mivel nem fogok kiadni pénzt DS-re, se Chinatown Warsra, ezért muszály lesz így. Azt a pénzt értékesebb dolgokra is lehet költeni.
PS2-t is csak apum vett magának, az már részletkérdés, h akkor már én is használom😊
Nem jó így, de mivel nem fogok kiadni pénzt DS-re, se Chinatown Warsra, ezért muszály lesz így. Azt a pénzt értékesebb dolgokra is lehet költeni.
PS2-t is csak apum vett magának, az már részletkérdés, h akkor már én is használom😊
Az meg olyan is. <#rolleyes>#rolleyes> De, ha neked így jó, akkor jó játékot! <#worship>#worship> <#smile>#smile>
Nem olyan kicsi mivel van zoom mod.....
Emulátoron DSezni az merénylet magatok ellen😊 Tudom,vkinek 1-2játékért nem éri meg.Amúgy kiváncsi vagyok hogyan lehet egérkurzorral ellopni egy autót azon a kis képernyõn.
Mukodik az biztos,de nem valami kellemes 2x2 centis ablakban jatszani.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
na sikerült megoldani...akit esetleg érdekel az privizzen,rom meg emu nálam..<#beka2>#beka2>
a rom-t le tudtam szedni,de mûködõképes emu-t nem találok...
valakinek sikerült elindítania?
valakinek sikerült elindítania?
Hát én is meg fogom venni, az biztos, még ha holnapig is kell várnom, de legalább legálisan veszem meg Németországban 😉
meg is érdemli,ma próbáltam elõször és dobtam egy hátast a multiablakos megoldásai miatt😊
nem tudom letenni ,mert annyi mindent lehet benne csinálni ,a drog drillerkedés nagyon jó<#vigyor2>#vigyor2>
tudjátok USA verziom van ,de azért megveszem az eredetit is <#gun>#gun>
Elég megnézni a #62-ben linkelt videot és máris nem meglepõ ez az értékelés!
Jóféle cucc az tuti!
Jóféle cucc az tuti!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Látom 12k körül írják... ez sok, ennyit nem adok érte.
Marad a külföldi 9k körüli ár ;-)
Marad a külföldi 9k körüli ár ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem hiszem, mivel az európai megjelenés Március 20, azaz Péntek. <#smile>#smile> De elõrendelést már szinte minden helyen le lehet adni. <#wink>#wink>
Itthon kapható már valahol?
Nagyon jó a játék ,már nyomom !!!!!!
próbálja ki mindenki !!!
Nem hittem volna hogy ilyen szép lesz ,idõszak változás ,esõ, köd, északa ,stb...huuuuuu !!Olyan mint pcre de mégis új a játékélmény
próbálja ki mindenki !!!
Nem hittem volna hogy ilyen szép lesz ,idõszak változás ,esõ, köd, északa ,stb...huuuuuu !!Olyan mint pcre de mégis új a játékélmény
Kíváncsi lennék a multi játékra is. <#smile>#smile> Kár, hogy egyenlõre nincs Router-em, hogy megosszam a NET-em. <#shakehead>#shakehead>
Jó játék.
Nah, új hír: kiszvárgott a DSes GTA: ChinaTown wars amerikai változata, a sz**** k** wéppistikék már azt tolják 😊
A
gondolom innen nem sokan veszik majd meg

Oldal 1 / 3Következő →