107
-
Bal0924 #107 Sziasztok!
Van valahol végigjátszás a GTA Chinatown Wars-hoz? -
SAFIII #106 Sziasztok!
Sok különbség van egyébként a psp és a nintendo verzió között?
VAgy nincs? -
#105 tegnap fejeztem be ipod touch-on, 100% gta hangulat, nekem nagyon adta, bár a story kicsit rövid volt, nekem 8 óra alatt sikerült a történet szálat végigvinni sok pöcsöléssel, hogy közben pénzt gyüjtögettem, a kamerával meggyült a bajom, sajnos néha saját életet él és eszembe jutott a feljlesztők édesanyja a legősibb mesterséget üzve:) az irányitást szokni kellet de ismétlen ipod touch érintőkijelzőn nyomtam, ami ennek a játéknak az előnye, ugyanis a kis apróságok amik nagyon jól kihasználja ennek lehetőségeit, pl. kocsifeltörés és egyebek, grafika csak funkcióját teljesiti, de semmi mást, a desing sztem elég pofásra sikerült és a bejárható terület is jó nagy, továbbra is érzek motivációt hogy játszak, mindenkinek csak ajánlani tudom, remek kis játék. -
n3whous3 #104 király game, én meg ds emuval tolom: D -
n3whous3 #103 ok találtam egy olyat, ahol a zenészek listája van, de az is édeskevés. pm-be mp3 album címet keresnék akkor inkább... :D -
n3whous3 #102 szasztok
valahonnan tud valaki keríteni egy tracklistet? Nem hogy mp3-ba nem találom a zenéket a játékból, még csak tracklistet se találok, hogy mik mennek benne... -
Line #101 Hali. Emiatt van hogy mostanában nem tudok reggelente race-elni? -
Verseghy #100 PSP verzióval nyomja valaki? -
#99 Szerintem nincs a nézettel semmi baj. Ilyen volt a GTA 1-2 is. Jó kis retro fíling. Nekem bejön. -
ldavid #98 még most ősszel kiadják iphone-ra, és ipod touch-ra is
logikus lépés végülis -
#97 szerintem azért egy UMDre akkora terület mint san andreas hát nehezen fért volna rá. max olyat csinálhatnának még hogy Los Santos Stories (vagy san fierro/las venturas) -
SAFIII #96 Nem talán, hanem biztosan
Cesar Vialpando-val a főszerepben,jó kis autólopások,gyorsulási versenyek stb.
Adta volna, de hát nem, mert szar felülnézetes fost kell csinálni... -
ATi0021 #95 Azért az érdekelne, hogy az érintőképernyős részekkel mit kezdtek. A megvásárlásán még gondolkodom. Felső nézet PSP-n, hát... [Talán GTA SA Stories kellett volna.) -
ldavid #94 ha nem jelennének meg -
ldavid #93 PSP (szerintem vegyes fogadtatása lesz)
-
SAFIII #92 Hi!!
valakinek sikerült használni a kódokat????? -
#91 "ha nem csak felülnézett lesz akkor megveszem, másképp esélye nincs"
na igen, itt bukott meg a DSes változata is, ennél azért a ds is többet bír, mint ahogy ezt az RIZ-ZOAWD, és a DSes kingdom hearts bebizonyította, és a dses dragon quest 9 is nagyon szépen néz ki, ez meg ronda dsen, túl távoli a kép, vezetés közben alig valamennyit látni előre, és még erre mondják, hogy teljesen kihasználja a dst, pffffffff -
ldavid #90 itt azt írják, az alapokról írták újra - gondolom az izometrikus nézetet minimum lecserélik
-
ATi0021 #89 Jó hír, hogy újra lesz GTA PSP-re, de jobban örültem volna egy GTA San Andreas Storiesnak. Kíváncsi leszek, hogy oldják meg az érintőképernyőhöz köthető dolgokat. Ha PSP-hez mérten, nem csak felülnézett lesz akkor megveszem, másképp esélye nincs, marad a VCS és LCS. -
ldavid #88 Rockstar's just confirmed that excellent Nintendo DS GTA, Chinatown Wars is heading to PSP.
(...)
Specifically built for the PSP platform with upscaled widescreen graphics, enhanced lighting and animation; and including all-new story missions; this version of Grand Theft Auto: Chinatown Wars will take full advantage of the power of the PSP system.
forrás -
Szaboka43 #87 :D -
#86 j -
gregtom6 #85 Hy!
Nem jó így, de mivel nem fogok kiadni pénzt DS-re, se Chinatown Warsra, ezért muszály lesz így. Azt a pénzt értékesebb dolgokra is lehet költeni.
PS2-t is csak apum vett magának, az már részletkérdés, h akkor már én is használom:) -
Csokis #84 Az meg olyan is. De, ha neked így jó, akkor jó játékot! -
SAFIII #83 Nem olyan kicsi mivel van zoom mod..... -
Tomek83 #82 Emulátoron DSezni az merénylet magatok ellen:) Tudom,vkinek 1-2játékért nem éri meg.Amúgy kiváncsi vagyok hogyan lehet egérkurzorral ellopni egy autót azon a kis képernyőn. -
#81 hát az nem kifejezés... Nálam meg akad is szóval bukta :D -
#80 Mukodik az biztos,de nem valami kellemes 2x2 centis ablakban jatszani.
-
SAFIII #79 na sikerült megoldani...akit esetleg érdekel az privizzen,rom meg emu nálam.. -
SAFIII #78 a rom-t le tudtam szedni,de működőképes emu-t nem találok...
valakinek sikerült elindítania? -
Csokis #77 Na, már kapható a CD Galaxis-nál 9890-ért, KATT! -
Mike27 #76 Hát én is meg fogom venni, az biztos, még ha holnapig is kell várnom, de legalább legálisan veszem meg Németországban ;) -
xido #75 meg is érdemli,ma próbáltam először és dobtam egy hátast a multiablakos megoldásai miatt:) -
hakagyi #74 nem tudom letenni ,mert annyi mindent lehet benne csinálni ,a drog drillerkedés nagyon jó -
hakagyi #73 tudjátok USA verziom van ,de azért megveszem az eredetit is -
#72 A RS ismét kitett magáért:) -
#71 Elég megnézni a #62-ben linkelt videot és máris nem meglepő ez az értékelés!
Jóféle cucc az tuti! -
Csokis #70 Tarolt a játék a különböző tesztelő oldalakon, KATT! -
#69 Látom 12k körül írják... ez sok, ennyit nem adok érte.
Marad a külföldi 9k körüli ár ;-) -
Csokis #68 Nem hiszem, mivel az európai megjelenés Március 20, azaz Péntek. De előrendelést már szinte minden helyen le lehet adni.