58
Dr. Horrible’s Sing-Along Blog
-
Cat 02 #58 xD
-
#57 thanks -
Cat 02 #56 Dr. Horrible's Sing-Along Blog-720p(subs Eng-Spa)[by Kirune]
Ezt próbáld, piratebay-en fent is van. -
#55 hey!
ez micsoda? ez lenne az egész egyberakva? nehezen hiszem, vagy ennyi az egész? :) vagy most hogyisvan ez? :) mert így trailer alapján bejön, megnézném :) -
Cat 02 #54 Hm, hát kár, azért így is üt :) -
#53 igen azt mondta Joss Whedon, hogy ezek benne lesznek, meg azok is, hogy ha egy dalnak éles vége volt a filmben, akkor itt is az lesz (nem halkul el, vagy ilyesmi) -
Cat 02 #52 Hja, de meghallgatam, és sztem ez nem az.
Vagy nem tom. Pl a mosodásban (Laundry Day). Benne van az h "I love ur hair ? What ? Oh, i love the air". -
#51 [sztem nem kivágva lettek, hanem nem is voltak alatta, mert ezek a stúdióban készült változatok a filmre keverés előttről; gondolom] -
Cat 02 #50 Kedden kijöttek a zenék amik voltak alatta, ha jól olvastam átdolgozva picit (háttérhang, meg ami nem illik oda kivágva elvileg).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.mininova.org/tor/1761767 -
#49 News -
#48 áh, inkább megvárom mostmár a BD-rip-et! :D -
Cat 02 #47 Mivel ingyenes ezért sztem nem gáz
Dr. Horrible's Sing-Along Blog-720p -
#46 En azóta is naponta hallgatom :D -
#45 na jéé mit olvasok most meg junkien :D
"Folytatódhat a Dr. Horrible’s Sing-Along Blog, de az biztos, hogy nemsokára kijön a soundtrack és a DVD-re felkerül egy Part 4-szerű interjú Dr. Horrible-lel, amely az Evil League of Evil-középpontú folytatás előszele is lehet + készül a musical audiokommentár, mely alatt azt kell érteni, hogy a készítő és a színészek dalban fogják kommentálni az éppen látottak alapján forgatási tapasztalataikat." -
#44 na én is meglestem :)
nekem is tetszett, csak rövid volt, egy film hosszúságú lett volna jó, vagy egy több részes (40 perces mind) sorozat :)
na de nem baj, a lényeg hogy fasza volt :D -
Cat 02 #43 A végén nem értem mit keres ott :S Nagyon nyitva hagyták. -
#42 én arra gondoltam, hogy bezárul az ajtó, gyorsan befejezi a mondatát és kés is^^ ennyi...vmi jobb véget is nyomhattak, volna, bár akkor lehet hövőrem gint jön 3 részXD de sztem nagyon kicsi az esélye^^ -
Cat 02 #41 Nagyon fílinges volt a vége, ahogy ment a kocsmában, lassítva, váá. -
#40 nah én is megnéztem^^
fasza nagyon, tetszik ez a musicales cucc:D:D
de szerintem lehetett volna egy jobb befejezése:) -
Cat 02 #39 Samu, lol, My name is Earlt- meg baxik lefordítani, feliratos oldalak mág másét nem rakják fel :D -
#38 http://www.hosszupuskasub.com/
itt fent van a magyar felirat^^ köszönjük E...öhöm, Samu:D:D -
#37 "Többen írtak a Dr. Horrible feliratával kapcsolatban. Sajnos nem tudom mi a baj a feltöltéssel, újra fel töltöm még ma. Akik e-mailt írtak azoknak elküldtem egyeleőre mailben."
"Dr. Horrible 1,2,3 beküldve (ismét)."
-írta Daprince
Ezeket olvastam a magyar feliratról(nemtom kit érdekel rajtam kivűl amúgy)... -
Cat 02 #36 Azért ez is vicces =) -
#35 igen, csak ez nem folytatás, hanem előzmény; hamarabb is fenn volt, mint a részek -
Cat 02 #34 Itt ahogy nézem van képregény, de ebben nem énekelnek xD -
#33 En is azért sírok mert nem lesz folytatása :( -
#32 igen, hogy nem lesz, legalábbis így ebben a formában tuti nem (max valami képregény esélyes) -
Cat 02 #31 Nah, megnéztem és sztem nagyon jó, vége azt hittem tipikus amerikai lesz, de jobb is így talán. Folytatásról lehet vmit tudni ? -
#30 van angol a szokott feliratos oldalon, a CuF egybevágott verzióhoz
kerress arra, hogy "horri" (idézőjelek nélkül) és a 3 találat közül a legfelső
sajnos nem tökéletes felirat, most épp azon dolgozom, hogy kiegészítgessem, kijavítgassam, időzítésen még csiszoljak
(csak néha rohadt nehéz, mikor mindhárman egyszerre más szöveget énekelnek...) -
#29 olyannal még nem találkoztam^^ -
Cat 02 #28 De nekem angol felirat kell :D -
#27 már kész van jelezte az egyik gyerek aki fordítja, csak még nem rakták ki sehova^^
ha kint lesz majd belinkelem:D -
Cat 02 #26 Felirat most akkor van v nincs? Ha igen vki linkt :D -
#25 Amióta megláttam előszór a három reszt totálisan belezúgtam. Le is töltöttem őket és minden reggel megnézem az első reszt :D
Imádom! Kar, hogy ebből nem csinálnak legalább egy 10 részes sorozatot!! :(
"The hammer... is my penis."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#24 jah -
Cat 02 #23 De angol már van ? :D -
#22 3. és kész van már, de szvsz, azok nem is fognak kikerülni, mert már foglalva volt a cím, és nem nagyon tolerálják a beelőzgetést (pláne, hogy 2 rendszeres fordítót próbált beelőzni)
de majd kiderül... -
#21 nah már készülgetnek a feliratok:D az első 2részhez kész is ,csak még nincs fent sehol, a 3.részhez meg holnap várható^^
azt nemtudom milyen verzióhoz fordítják, bár sok választási lehetőség nincs is:D -
#20 hmm...asszem angol sincs még^^ -
Cat 02 #19 Van már angol felirat ? Ha igen tudod merre ?