Építő topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na és persze hiába vonzó az ár és a referenciamunkák tetszetõsek, ha...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nagyon gyorsan épül, kicsit olcsóbb, mint a téglaházak, meg talán még le is lehet rendesen hõszigetelni.
De közben fenntartási szempontból meg sokkal szarabb, megeszik a rovarok, a nedvesség, recseg-ropog, nyikorog a szélben, és biztos, hogy nem áll el (pár)száz évig, mint egy rendesen karbantartott tégla.
Amcsiknál azért népszerû, mert ott a legtöbb ember bérli az ingatlant, és ha nem tetszik az elõzõ bérlõ háza a telken, akkor pillanatok alatt fel lehet aprítani tüzifának és brikkenteni oda egy újat. Ott egy picit gyakorlottabbak az ilyen házak építésében, mint itthon, így arányaiban olcsóbb is, meg gyorsabb is.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
szumma összes falfelület a járdától(/tereptõl) a tetõ vonaláig, osztva az falak(alap) hosszával.
Hülyeséget írtam anno.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
No meg arra is kíváncsi lennék, hogy milyen jellegû karbantartást, odafigyelést kíván az évek alatt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
noname falazúr 5 liter 4 ezer forint
mi a különbség a kettõ között hogy 3x-os az ár?
tudtok errõl valamit mondani hogyan kell értelmezni?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
befúrunk 8 métert belebetonozunk egy vashuzalt a végén menettel és erre betonelemeket szorítunk ami ugye megfogja a hegy/sziklafal falát h ne omóljon le
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
minden haver elhozza otthonról aki jön a pályára, máris van simán 8-10 óra zenénk, aztán hazaviszi és tölti 😊 1kiló szóval nem téma... ez a legjobb eddig amúgy.
u dont have to listen anybody else but me
Am az ilyen akksik is nagyon jók, csak Nitrogén metán hibrid cuccok (NiMH), és bizony elég kicsi élettartamúak. De amíg élnek virulnak addig elégjüók😄
(apunak az B@D akksisfúrójához 3 ilyet adtak és még mindig nagyon jólbírja mind3...(1 üra feltölés kb 1 óra használat😄)
100 w os terhelhetõség elég, nemdegye?😊
de az a kocsiaksi bizony nem megy többet majd 8óránál. kivinni 20kilót oda meg kétnaponta 😛 😄 hááát 😄
VRSDM: cuki kis cucc, és az áramfelévtele sem sok, szal nemfogja kinyirni az aggregátort😊
Am... azon gondolkodtam közben, hogy van egy akksi. (autós)... és azt rákötni egy transzformátorra ami feltekeri 220v-ra? megoldhatólenne nem?😊 (csak egy tekercs kell hozzá meg egy kis tudás😊).
Hát, 12 voltról egy autórádió elmegy, viszont nem erõsít sokat, és ha rányom 10 nagyobb hangszórót, vagy mindig lekapcsolja magát (hogy védje a végfokot) vagy szép lassan tönkre megy😊
VRSDM: Próbálkozhattok napelemes kollektorokkal is😊 de az emg kurvadrága😄 (viszont 0 zajkibocsátás😊)
Vagy kocsikból 12 voltot tudtok kapni de akkor végülis inkább egy aggregátor😊 olcsóbb, megbízhatóbb, és lehet felügyelni, mert am könnyen ellophatják a vezetéket😊
van egy trails palyank kinnt a fenyvesbe mindentol kilometerekre.
hogyan szolgaltassunk, olcso, jo aramot hangszorok szamara?
nem kell beszólni ha nem tesztik ne gyere ide v szólj a modiknak h töröljék
- szét lett bontva kasznira
- kapott 1 homokfúvást új festést kompletten...
- ...
- ...
szóval már ráköltöttem 2millió forintot...
de meg is van az eredménye
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.