68
a csavarozástól a házépítésig
-
#28 nekem van 1 50ezres aggregátorom jónak sztem jó csak hangos ha közel van és óránként 1-2 benzinnel lehet számólni terheléstől és tipustól függően -
#27 Hátöö, neke első alternatívám lenne egy aggregátor üzembe helyezése. HA belgondolsz, regeteg vezeték kéne, meg rendesen csökkenne az áram erősség annyi vezeték után (ergo erősítők kellenének-->transzformátor).
Vagy kocsikból 12 voltot tudtok kapni de akkor végülis inkább egy aggregátor:) olcsóbb, megbízhatóbb, és lehet felügyelni, mert am könnyen ellophatják a vezetéket:) -
#26 na kerdezek aztan varom a tanacsokat...
van egy trails palyank kinnt a fenyvesbe mindentol kilometerekre.
hogyan szolgaltassunk, olcso, jo aramot hangszorok szamara? -
#25 azért csináltam a topikot mert építkezésben sok tanácsot tudok adni és ezzel qrva sokat lehet spórólni akár milliókat is -
#24 ez lenne a lényeg vkinek néha ez qrva nagy segítség -
#23 ez más 1 kicsit
nem kell beszólni ha nem tesztik ne gyere ide v szólj a modiknak h töröljék -
#22 Valahonna éreztem, hogy van már ilyen topik, csak gecilusta voltam rákersni:) -
Wolfsnack #21 barkács topik? -
#20 én az autómat mozgásképtelenül vettem 100eFTér...
- szét lett bontva kasznira
- kapott 1 homokfúvást új festést kompletten...
- ...
- ...
szóval már ráköltöttem 2millió forintot...
de meg is van az eredménye -
#19 ma jo napom volt......épitettem rakétát.
hármat......
azt hiszem xD -
#18 Fémből csináld, abból erősebb lesz a fakockád!
Saloom #9: a szélzajt pl egy bass testtel megtudod állapítani, hogy van-e. Amikor csak a mélyláda szól, nincsenek magashangok, de viszont hallod a szélzajt a reflex nyílásnál:) -
#17 először fogj egy fakockát -
#16 szeretnék építeni egy fakockát, csak nem tudom hogyan kezdjek neki -
JackMeadow #15 nem is vótak, nem is lesznek... :P -
#14 Próbálkozz nála privátban. :D MSN cím stb. Utánna majd jönnek a dolgok magától. :D -
#13 jó nő jó hangcuccal.
segítsetek már valami jó kis technikai megoldásban
[apro][right]hogyszedjemfel saloom-ot? :D -
#12 tudok 15 mázsa sódert ócsóé -
#11 átlátszó plexi fekete fóliával? -
#10 Létezik fekete plexi?
Egy Media Center PC-t akarok összerakni, pontosabban már összeraktam, és a ház elejét akarom úgy megcsinálni, hogy egy picit átlátszó fekete lap mögül világítsanak a ledek:) -
#9 nekünk tannoy aktí mélyládánk van custom-built :)) reflexládában. nemtom van-e szélzaj mert annyira szol hogy minimumon is hallani ahogy a kazán zörög a fal tulso oldalán meg a csatorna a tető szélén -
#8 elvitte a cica. -
#7 hova tüntek a kommentek? -
#6 Hello!
Ez egy nagyon jó megoldás. :)
Nekem Yamaha mélyládám van és igen ha "odafigyelek" van szélzaj rendes... -
#5 A meghajtó rész az az aktív mélynyomó ami hátul helyezkedik el. A Panasonic mélnyomókban ez maxiumum 60 w, de a kimenő teljesítmény (a felépítés miatt felugorhat 160 w ra is) . -
#4 Ez a kép végülis ez a fajta Kelton mélysugárzó amivel próbálkozom:
-
#3 Annyira írtam, hogy kifelejettem, hogy az ők mellé jött volna a kép, és odaírva h "Panasonic":) -
#2 Érdekes topik;)
+fav
Én nagy fába vágtam a fejszémet, ugyanis szeretnék egy olyan mélynyomós hagnfalat építeni, mint amit ők találtak ki:)
Az egészben az a cuki dolog, hogy a hangfal belül megvan felezve, és ott helyezkedik el a mélynomó ("csak" 15cm). Ez a "meghajtó" egység.
Viszont a mélyláda oldalán (ezzel egyszintben és egyoldalra nézve) van egy lyuk, amin szintén van csak egy membrán. Ezt hajtja meg a mélynyomó.
Ezzel az változik, hogy a bass relfex nyílás eltűnik, ezért nem keletkezik szélzaj. (talapsztalható LG házimoziknál pl.)
Szóval ott akadtam el, hogy nemtudok még hozzá kezdeni sem, pedig az elképzelés megvan, viszont egy-két dolog hiányzik alkotóelemből:) Továbbá a tudás, hogy ehhez hogyan is csináljam meg a meghajtó részt?:) -
#1 na ezt azért csináltam h megtudjuk beszélni a technikai megoldásokat probáljunk egymásnak segíteni ha valaki vmiben elakad. A megoldástól a beszerzéig bármi jöhet. jöhetnek képek is