7
  • uniu
    #7
    Amerikaban lehet ilyen:)
  • Adamul
    #6
    Ez mind szép és jó, de előtte kicsit régebben nem pont arról volt cikk itt az sg-n hogy kevésbé biztonságos gps-el mint anélkül? Mert még emléxem is h írta a cikkben, hogy aki minden további nélkül elhiszi a gpsnek h itt fordulj jobbra közben ott megszűnt az utca, akkor még ugyan lehet veszélyes is :D
  • torcipepe
    #5
    ott van a NaviTel szakbolt, annak az oldalán nézz szét.
    egy hete németbe menet csináltunk egy hosszú tesztet, de navi nélkül is el lehet menni bárhová, ha tudod, hogy melyik nagyvárosokon keresztül visz az út, a táblák megmutatják. ha navit használsz, akkor ráadásul tudod, hogy hol kell figyelni a táblákat, sok térképben benne van a sebességkorlátozás is, szól ha túlléped. kiegészítő eszközzel pedig akár percre pontos közlekedési infókat is el lehet érni olyan helyeken, ahol ki van építve.
  • uniu
    #4
    Nem tudok keszuleket ajanlani, de ha mar fut rajta valamelyik iGO akkor az mar tokeletes Neked:)
  • Sanyix
    #3
    Ez így van, nekem akár útvonalterv nélkül is jó lenne, csak látszódjon a terep egy nagyobb körzetben. Játékokban sincs útvonal, mégis sokat segít egy pötty elhelyezve egy térképen.

    BTW még nincs gps-em, és vennék egyet, főleg autózásra, de nem árt a biciklire is használható. Tud valaki ajánlani jó gépet ócsóér?
  • uniu
    #2
    Igen ebben is nagy segitseg. En utvonalterv nelkul is szoktam hasznalni mert foleg ejszaka jon jol, hogy latszik tobb km-re elore az ut es tudom hol erdemes elozni. Ismeretlen terepen, hegyekben pedig aranyat er, nem is az elozesek miatt, hanem azon biztosan latszodik egy hajtukanyar.
  • Sanyix
    #1
    Ez bizony így van, én is nyugodtabb lennék ha egy tök ismeretlen helyre menet nem azon paráznék hogy ó hol nem kanyarodok le, vagy lekanyarodok, vagy a cirkalmas úgysearramegyazútamerrelátszikéslogikuslennehanemtökmásfelé tudom merre kell menni.