Travians.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meg igen, mert elég durva ötletlopás lenne
Aha, nézd csak meg 😄 Amúgy meg valami 1 hónap travian pluszt ír, szóval nem tudom... A Travians-ot és a Traviant is ugyanaz a cég birtokolja?
Diamondsra katt, sms-es rendelési lehetõség és ott a legelsõ választási lehetõség 😊
#322: Asszem az Armorer-be akartam bemenni 😄
#322: Asszem az Armorer-be akartam bemenni 😄
Na, ezt csináljátok utánam: inkább linkelem, mert nagy a kép
Minden elküldött SMS üzenet ára 960 Ft (ÁFÁ-val). A szolgáltatás a Pannon, T-Mobile és Vodafone elõfizetõ1i számára hozzáférhetõ.
Szóval igen, drágább (duplája kb...)
Szóval igen, drágább (duplája kb...)
visszaigazoltalak 😊
házamba ha bemész akkor most tök üres az egész 😊 eladtam mindent, nagyobb házra gyûjtök... ezért jó hogy nagy klánban vagyok, a klán házban van vagy 50 3 v. 4 -es kategóriájú ágy, medencék...stb. 😊
házamba ha bemész akkor most tök üres az egész 😊 eladtam mindent, nagyobb házra gyûjtök... ezért jó hogy nagy klánban vagyok, a klán házban van vagy 50 3 v. 4 -es kategóriájú ágy, medencék...stb. 😊
Bazinga!
Ha gyémántot akarok venni azt ugye sms-el lehet.
Elméletileg akkor drágább a dolog ha Magyarországról küldöm?:/
Elméletileg akkor drágább a dolog ha Magyarországról küldöm?:/
Ja, akkor lehet hogy én is fejlesztettem, csak nemtudom mikor...😄
Amúgy én is 8-at kaptam
Amúgy hányas szintû vagy?
Amúgy én is 8-at kaptam
Amúgy hányas szintû vagy?
én akkor kaptam majdnem mindenbõl 8at mikor a warehouse -t kellett fejelsztenem 1es szintre, Senkel adta 😄
Bazinga!
Most nézem hogy 10-es szinttõl már lehet is kezdeni az adózást hogy majd átengedjen a 20-asra...
Hurrá-.-
😄
Mi a francnak kell 46 téglát beszolgáltatni...
Amúgy ti is kaptatok level 10 után anyagokat? kenyér, liszt, vas, szén...?
Hurrá-.-
😄
Mi a francnak kell 46 téglát beszolgáltatni...
Amúgy ti is kaptatok level 10 után anyagokat? kenyér, liszt, vas, szén...?
Akkor azt veszem meg... 😊 Talán még kétszer kaszálok egy kis búzát, eladom és meglesz rá a pénz 😄 (6 OP kell még hozzá)
a régit szerintem nem tudod eladni, a benne lévõ cuccok bekerülnek az inventory -ba, és az új házba lepakolhatod õket ugyanúgy
Bazinga!
10. napon, nemtom már melyik képernyõnél, az biztos hogy az arenától lefelé kell menni 1-2 képernyõt és beszélni kell a malaccal, ekkor jön majd a kalapács 😊
Bazinga!
Ja jó... Questre gondoltam 😊 Amúgy király ez a piac, kiraktam 86 búzát a piacra 32-es áron és azonnal felvásárolták, 1 percen belül (NPC-tõl 27-et kaptam volna érte)
halad tovább a sztori, fejlõdsz tovább 😊
lesz egy rész ahol rádesik egy kalapács, részleges amnézia, választani lehet új alap vagy továbbfejlesztett képzettésget
akkor lesz az amulett megkeresõs quest
lesz egy mikor egy embernek elrabolják a két gyerekét, ki kell menteni
stb. 😊
lesz egy rész ahol rádesik egy kalapács, részleges amnézia, választani lehet új alap vagy továbbfejlesztett képzettésget
akkor lesz az amulett megkeresõs quest
lesz egy mikor egy embernek elrabolják a két gyerekét, ki kell menteni
stb. 😊
Bazinga!
ezt hogy érted? 😊 miután a malaccal megtalálod az ezüstöt? "semmi" ... vagyis megy tovább a játék
Bazinga!
ha a megfelelõ xp is megvan hozzá akkor automatikusan 10es szintû leszel... ha kevesebb xp -d van akkor értelemszerüen nem
Bazinga!
Ha megvan az adózás akkor utána automatikusan mehetek majd a 10-es szintre vagy kell még valamit csinálnom?
malac az csak követ téged mindenhova 😊
amúgy a marketes képernyõnél ha elindulsz balra északnyugati irányba a guild részhez (nem biztos hogy már átenged, de egy idõ után át lehet majd menni) akkor a malac kiszimatol neked egy helyet ahol el van ásva némi ezüst 😊
a druidát még én sem találtam meg csak az amulettet, az a quest csak késõbb jön majd
amúgy a marketes képernyõnél ha elindulsz balra északnyugati irányba a guild részhez (nem biztos hogy már átenged, de egy idõ után át lehet majd menni) akkor a malac kiszimatol neked egy helyet ahol el van ásva némi ezüst 😊
a druidát még én sem találtam meg csak az amulettet, az a quest csak késõbb jön majd
Bazinga!