429
Travians.com tágyalására lehetőség,aki tudja hogyan kell használni vagy esetleg érdeklődik a játék iránt bátran írjon!!
-
#389 Na jó, nincs valami walktrough? Most ütöttem le a romnál azt a csávót de megin nem tudom mi van -
#388 Hát quest után :D Nem tom melyik után :S Az előbb meg legyőztem az egyik csávót, erre befagy... Pedig -13 élete volt xD kezdhetem újra :D -
#387 És hogyan nyílt meg???:D -
#386 omg, észre se vettem, hogy megnyílt az a rész -
Voroll #385 Arénától jobbra, majd le végig. -
#384 Merre van az a két csaj, akit ki kell szabadítani? -
Fbn Lx #383 ha már eltűnt a vén pali, ki fog kvesztet adni? :D merre lesz a következő feladat -
#382 igen -
#381 És itt is az lesz a szakmám, amit először csinálok? -
#380 a FAQ azt írja hogy egyik szakma sem szenved hátrányt a többivel szemben
én kovács lettem, aki iron -t készít, a hozzávaló ore -t meg coal -t a player marketen veszem mindig, lvl tizenakárhány smith vagyok, egy 3OP +1,5 -es üsttel, és 3 opből ha jól meg vagyok kajálva akkor 30-40 iront csinálok
persze ez csak hosszútávon jövedelmező mert ugye mindig meg kell venni a coalt meg az ore -t, de megéri, én 2 nap alatt pl 1 arany nyereséget tudok produkálni így -
#379 Hmm... Most gondolkozok mi legyen az új képzettségem... :) Nem tudom melyik éri meg a legjobban :( -
#378 special axe -t majd karamix -tól fogsz kapni, ő lesz az aki a fejedre ejti a kalapácsot és elfelejted a képzettségedet és tanulhatsz új alapképzettségeket vagy továbbfejlesztett képességeket... na szóval karamixnak lesz egy olyan questje hogy ki kell szabadítani a két lányát akiket elraboltak, és hálából odaadja a családi örökségét ami egy fejsze, azzal már majd ki lehet vágni azt a fát
kalapácsos dolog meg úgy jön elő, hogy arenatól lefelé kell menni 1 v. 2 képernyőt és beszélni kell a malaccal, és a diskurzus alatt ránkesik egy kalapács :)
karamixot meg majd arena "alatti" tavern előtt találod meg -
#377 és tényleg, köszi :)
"special axe"-t merre lehet szerezni? vagy csak én vagyok vak? -
#376 asszem el kell menni az arena mellett felfelé ahol van a black jack -es arc, és játszani kell vele, és az első nyert partynál ki kell szállni és vissza kell menni Senkel -hez, aki ad 1 aranyat -
#375 köszi -
#374 A 12. feladatnál (Wager) mit kell csinálni? Találkoztam a senkellel a romoknál de nem vágom hogy mit kell csinálni :S -
#373 rányomsz alul a képedre és diary -
#372 Na végre favágó lettem. Követ a malac is, mit kell csinálni?
Öreg valamit hablatyolt hogy vigyem valahova a malacot, de nem találtam olyan épületet.
Nem lehet valahol megnézni mik a feladatok? (mármint mik az aktuális feladataim) -
#371 átadta a nevedet a toborzónak -
#370 "I've passed your name onto our recruiter."
Valaki tudja mit írt? Szar az angolom :D -
#369 milk4HUN a nevem travianson -
#368 level 11 vagyok:)
Ha befejeztem a a warehouse továbbfejlesztést mit kell csinálni? -
#367 Kösz az ötletet, el is küldtem neki :) -
#366 hogy az egyik ismerősöd is tag ott (milk41), azér :) -
#365 ja már értem -
#364 Kösz, ezt nem írom
Pistike 007: hülyén fogalmaztam, ez volt a válaszlevelük, amit bemásoltam :D -
Fbn Lx #363 eccerű:
because i love you, bitches. and i'm hot -
#362 Őőő nem ők írták neked?:D
vagy mivan?O_o -
#361 Írtam nekik:
"Mind if I ask why this guild.. ? "
Na most erre mit írjak? :S -
#360 SAoT klán -
#359 Melyik az? Klánt akarok váltani -
#358 Ezekszerint mindenkinek más?
De mér?:D -
#357 az 1 faléc azért vicces... :D -
#356 nekem ennél több volt, 55 faléc, 55 vas, többiből meg ilyen 20-30 körül
meg kell venni pénzért amit nem tudsz termelni, nem éri meg OP -t pazarolni rá -
#355 Gyerekek az az adózás durva dolog...
Nekem kicsit sokank tűnik az adóm... Vagy neketek is ennyi? 9 ről 10 -re...
26 Kenyér
23 Vas
33 Tégla
1 Faléc
50 ezüst -
#354 Van klánod? :D
Melyik az???
Mert én most klánt keresek... -
#353 hehe,klánomnak már van 2személyes medencéje:D -
#352 Sikerült csatlakoznom a legjobb guild-hez... 125 sp adakozás hetente (ez nem gond), és 125 db valamelyik nyersanyagból -
#351 Ja, és bocs a sok postért... Találtam egy bugot: 2 op-m volt, vártam a harmadikat, lejárt az idő, de nem frissítette ott alul... Megpróbáltam kaszálni (ami 3 OP-be kerül), és kaszált is, de megmaradt 1 OP-m. Szóval 2 OP-be került, aminek 3-ba kellett volna -
#350 A community action possible bonus-t hogy lehet megszerezni?