Travians.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm... Most gondolkozok mi legyen az új képzettségem... 😊 Nem tudom melyik éri meg a legjobban 😞
special axe -t majd karamix -tól fogsz kapni, õ lesz az aki a fejedre ejti a kalapácsot és elfelejted a képzettségedet és tanulhatsz új alapképzettségeket vagy továbbfejlesztett képességeket... na szóval karamixnak lesz egy olyan questje hogy ki kell szabadítani a két lányát akiket elraboltak, és hálából odaadja a családi örökségét ami egy fejsze, azzal már majd ki lehet vágni azt a fát
kalapácsos dolog meg úgy jön elõ, hogy arenatól lefelé kell menni 1 v. 2 képernyõt és beszélni kell a malaccal, és a diskurzus alatt ránkesik egy kalapács 😊
karamixot meg majd arena "alatti" tavern elõtt találod meg
kalapácsos dolog meg úgy jön elõ, hogy arenatól lefelé kell menni 1 v. 2 képernyõt és beszélni kell a malaccal, és a diskurzus alatt ránkesik egy kalapács 😊
karamixot meg majd arena "alatti" tavern elõtt találod meg
Bazinga!
asszem el kell menni az arena mellett felfelé ahol van a black jack -es arc, és játszani kell vele, és az elsõ nyert partynál ki kell szállni és vissza kell menni Senkel -hez, aki ad 1 aranyat
Bazinga!
köszi
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A 12. feladatnál (Wager) mit kell csinálni? Találkoztam a senkellel a romoknál de nem vágom hogy mit kell csinálni :S
Na végre favágó lettem. Követ a malac is, mit kell csinálni?
Öreg valamit hablatyolt hogy vigyem valahova a malacot, de nem találtam olyan épületet.
Nem lehet valahol megnézni mik a feladatok? (mármint mik az aktuális feladataim)
Öreg valamit hablatyolt hogy vigyem valahova a malacot, de nem találtam olyan épületet.
Nem lehet valahol megnézni mik a feladatok? (mármint mik az aktuális feladataim)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
átadta a nevedet a toborzónak
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Kösz, ezt nem írom <#idiota>#idiota>
Pistike 007: hülyén fogalmaztam, ez volt a válaszlevelük, amit bemásoltam 😄
Pistike 007: hülyén fogalmaztam, ez volt a válaszlevelük, amit bemásoltam 😄
eccerû:
because i love you, bitches. and i'm hot
because i love you, bitches. and i'm hot
nekem ennél több volt, 55 faléc, 55 vas, többibõl meg ilyen 20-30 körül
meg kell venni pénzért amit nem tudsz termelni, nem éri meg OP -t pazarolni rá
meg kell venni pénzért amit nem tudsz termelni, nem éri meg OP -t pazarolni rá
Bazinga!
Gyerekek az az adózás durva dolog...
Nekem kicsit sokank tûnik az adóm... Vagy neketek is ennyi? 9 rõl 10 -re...
26 Kenyér
23 Vas
33 Tégla
1 Faléc
50 ezüst
Nekem kicsit sokank tûnik az adóm... Vagy neketek is ennyi? 9 rõl 10 -re...
26 Kenyér
23 Vas
33 Tégla
1 Faléc
50 ezüst
Est Sularus oth Mithas!
hehe,klánomnak már van 2személyes medencéje😄
Sikerült csatlakoznom a legjobb guild-hez... 125 sp adakozás hetente (ez nem gond), és 125 db valamelyik nyersanyagból <#idiota>#idiota>
Ja, és bocs a sok postért... Találtam egy bugot: 2 op-m volt, vártam a harmadikat, lejárt az idõ, de nem frissítette ott alul... Megpróbáltam kaszálni (ami 3 OP-be kerül), és kaszált is, de megmaradt 1 OP-m. Szóval 2 OP-be került, aminek 3-ba kellett volna<#hehe>#hehe>
Ja!
Én már próbáltam csatlakozni, nem válaszoltak.
Lehet hogy nem a lista elsõ gulidjét kellett volna?<#idiota>#idiota>
Én már próbáltam csatlakozni, nem válaszoltak.
Lehet hogy nem a lista elsõ gulidjét kellett volna?<#idiota>#idiota>
Na, megvan... Senkeltõl kapsz 8 db-ot szinte mindenbõl, elvileg azért, hogy fejleszd a raktárat 😊
tudunk új házat venni,házba cuccokat venni
csöves lettem😄 elköltöttem 20 aranyat armor,fegyó,tool-ra😄
SP-met a guildemnek adom mindig,AP meg maxon van (90-91)
maradt 28ezüstöm😄
SP-met a guildemnek adom mindig,AP meg maxon van (90-91)
maradt 28ezüstöm😄
Nabazzeg:
"Newbie!
There were some complaints about you. You can't go on like that! If you want to know who has something against you... ask me!
Tombo"
És 8 graint kér az infóért...
"Newbie!
There were some complaints about you. You can't go on like that! If you want to know who has something against you... ask me!
Tombo"
És 8 graint kér az infóért...
Pfff... Akkor bocs... Ja, és még mindig "To Arms"-ozik az a rohadt malac 😄
szerk.: Semmi, Horatio eltûnt végre és továbbmehetek 😊
És most harcolnom kéne vagy valami ilyen 😊
szerk.: Semmi, Horatio eltûnt végre és továbbmehetek 😊
És most harcolnom kéne vagy valami ilyen 😊
travian plusz az más, az travian -hoz való
ha arra küldesz sms -t akkor bizony a travians -ban nem lesz gyémántod
nemtom mi köze van egymásnak a két cégnek vagy a két játéknak... de az nem számít, a magyar travian.hu -n lévõ sms számok NEM ÉRVÉNYESEK a travians.com -ra... sms -el nem lehet traviansra fizetni, csak hitelkártyával, paypal -al...stb.
ha arra küldesz sms -t akkor bizony a travians -ban nem lesz gyémántod
nemtom mi köze van egymásnak a két cégnek vagy a két játéknak... de az nem számít, a magyar travian.hu -n lévõ sms számok NEM ÉRVÉNYESEK a travians.com -ra... sms -el nem lehet traviansra fizetni, csak hitelkártyával, paypal -al...stb.
Bazinga!