Darren Aronofsky rendezi a Robotzsarut?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem azért van szükség remékre, mert egy Robotzsaru 8-at nem nézne meg senki a hihetetlenül gyenge 3. rész és a videórilízes 4(-5-6-7) után. Szóval ha folyatni akarják akkor lehet választani: vagy szar videón megjelent folytatások, vagy egy remék ami még nagyon jó is lehet. Legjobb egy olyan újrakazdés lenne mint a Batman Begins, vagyis újra bemutatják Murphy halálát, de emellett új sztorit kapna, és nem az eredetit koppintaná.
Aronofsky?! Csak õt ne! Egy jó filmje nem volt még, számomra...
Hah, minden évben megnézem a RoboCop 1-2 filmeket. A legtöbb mai fos high-tech cgi-s vacak messze elbújhat ezek mögött a filmek mögött. Manapság ilyen szórakoztató jó filmeket már nem csinálnak. A Robocop film még máig megállja a helyét.
A remake-kel nincs bajom, akármilyen is lesz, az eredeti filmek (1. és 2. rész) hírnevét és megunhatatlanságát nem fogja csorbítani.
A remake-kel nincs bajom, akármilyen is lesz, az eredeti filmek (1. és 2. rész) hírnevét és megunhatatlanságát nem fogja csorbítani.
Hát, abban nem vagyok biztos, hogy a Batman rimék KELLETT.
Nem ártott az elsõ részeknek, és pozitívba tette a 3-4 részek által latrinává vált frencsájzt. Ugyanakkor a Robocop is hasonló cipõben jár, borzasztó Zsé kategóriás 3-4-5-X részek készültek, gondolom ezt a szériát akarják megszakítani és rendbe tenni. És ez nem is baj.
A baj az, hogy ezt miért rimékkel akarják elérni álá betmen? Csináljanak egy über mozit új sztorival és senki egy kurva szót nem szól.
Nem ártott az elsõ részeknek, és pozitívba tette a 3-4 részek által latrinává vált frencsájzt. Ugyanakkor a Robocop is hasonló cipõben jár, borzasztó Zsé kategóriás 3-4-5-X részek készültek, gondolom ezt a szériát akarják megszakítani és rendbe tenni. És ez nem is baj.
A baj az, hogy ezt miért rimékkel akarják elérni álá betmen? Csináljanak egy über mozit új sztorival és senki egy kurva szót nem szól.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Most említhetném a Batmant.Kellett a rímék?Igen, kellett!
Szerintem egy Robocop-féle hightech kütyünek direkt jót tesz a rímék.A mai tecnikával igazi látványmúvit lehet kovácsolni a témából.Mondom ezt annak tudatába, hogy nekem már kölyök koromban sem tetszett ez az idióta, csetlõ-botló páncélos ember.
Szerintem egy Robocop-féle hightech kütyünek direkt jót tesz a rímék.A mai tecnikával igazi látványmúvit lehet kovácsolni a témából.Mondom ezt annak tudatába, hogy nekem már kölyök koromban sem tetszett ez az idióta, csetlõ-botló páncélos ember.
De ha már csinálnak, akkor ne drámát csináljanak belõle..
Lassan már a Zergek lelki gyötrõdéseirõl is film készül..
Lassan már a Zergek lelki gyötrõdéseirõl is film készül..
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Igen és a digitális képen egy pixelként látszódó bûnözõ arcát kinagyítani úgy hogy abból posztert tudnak nyomtatni majd a minõségromlás legkisebb jele nélkül...
Pár hónapja vettem meg a Robotzsaru DVD-t, még mindig nagyon jó a film, pedig láttam már párszor. Szerintem sem kellene remake-t csinálni belõle.
Pár hónapja vettem meg a Robotzsaru DVD-t, még mindig nagyon jó a film, pedig láttam már párszor. Szerintem sem kellene remake-t csinálni belõle.