Ötvös Tibor

Darren Aronofsky rendezi a Robotzsarut?

A jelek szerint újabb, eddig kisebb költségvetésű filmeket készítő rendező lép be a blockbusterek világába. A legújabb hírek szerint ugyanis Darren Aronofsky lesz az MGM-féle Robotzsaru-remake direktora.

A Pí, Rekviem egy álomért és A forrás direktorát mintegy mellékesen, a nálunk is megjelent Vörös hajnal remake kapcsán említették meg. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis az MGM nagyon szeretné megnyerni a direktort valamelyik feldolgozásának író-rendezői posztjára.



Aronofsky állítólag hajlik erre, ám - amint azt tőle már megszokhattuk - az akció helyett ezútal is inkább a drámára, a belső küzdelmekre helyezné a hangsúlyt. Mivel a képregényekben Murphy gyötrődése központi téma, így nem is lógna ki a történetből.

A rendező még nem erősítette meg az értesülést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #8
    Szerintem azért van szükség remékre, mert egy Robotzsaru 8-at nem nézne meg senki a hihetetlenül gyenge 3. rész és a videórilízes 4(-5-6-7) után. Szóval ha folyatni akarják akkor lehet választani: vagy szar videón megjelent folytatások, vagy egy remék ami még nagyon jó is lehet. Legjobb egy olyan újrakazdés lenne mint a Batman Begins, vagyis újra bemutatják Murphy halálát, de emellett új sztorit kapna, és nem az eredetit koppintaná.
  • Beyond silence #7
    Aronofsky?! Csak őt ne! Egy jó filmje nem volt még, számomra...
  • Wittgen #6
    Hah, minden évben megnézem a RoboCop 1-2 filmeket. A legtöbb mai fos high-tech cgi-s vacak messze elbújhat ezek mögött a filmek mögött. Manapság ilyen szórakoztató jó filmeket már nem csinálnak. A Robocop film még máig megállja a helyét.

    A remake-kel nincs bajom, akármilyen is lesz, az eredeti filmek (1. és 2. rész) hírnevét és megunhatatlanságát nem fogja csorbítani.
  • Blasta #5
    Hát, abban nem vagyok biztos, hogy a Batman rimék KELLETT.

    Nem ártott az első részeknek, és pozitívba tette a 3-4 részek által latrinává vált frencsájzt. Ugyanakkor a Robocop is hasonló cipőben jár, borzasztó Zsé kategóriás 3-4-5-X részek készültek, gondolom ezt a szériát akarják megszakítani és rendbe tenni. És ez nem is baj.

    A baj az, hogy ezt miért rimékkel akarják elérni álá betmen? Csináljanak egy über mozit új sztorival és senki egy kurva szót nem szól.
  • Dynamic #4
    Most említhetném a Batmant.Kellett a rímék?Igen, kellett!
    Szerintem egy Robocop-féle hightech kütyünek direkt jót tesz a rímék.A mai tecnikával igazi látványmúvit lehet kovácsolni a témából.Mondom ezt annak tudatába, hogy nekem már kölyök koromban sem tetszett ez az idióta, csetlő-botló páncélos ember.
  • kicsibicska #3
    De ha már csinálnak, akkor ne drámát csináljanak belőle..

    Lassan már a Zergek lelki gyötrődéseiről is film készül..
  • MrPrise #2
    Igen és a digitális képen egy pixelként látszódó bűnöző arcát kinagyítani úgy hogy abból posztert tudnak nyomtatni majd a minőségromlás legkisebb jele nélkül...
    Pár hónapja vettem meg a Robotzsaru DVD-t, még mindig nagyon jó a film, pedig láttam már párszor. Szerintem sem kellene remake-t csinálni belőle.
  • Blasta #1
    Robokáp rimééééék???

    OMFG mér kell ez? Az eredeti teljesen király, élvezetes, látványos, izgalmas.
    Gondolom már WiFi-n fog robo kapcsolgatni minden szart meg mp3-akat fog a netről letölteni...
    :@