830
Lcd Tv összekötése Számítógéppel
-
#30 Olyan scart kell amin van s-video ( van ilyen mert hasznaltam ) -
Amcir #29 Kérdés egy crt-s tv-n amit scart rca van hogy lehet egy Randeon HD2400-vel öszekötni(azon s-video, hdmi, vga van) és egyiket se cserélném most le? -
#28 Nagyon valoszinu ..... -
#27 Laptopnak az intel gm950-es videokártyájáról van szó, amit nemigazán támogat a powerstrip, a tv támogatná (32" samsung), de gondolom a videokártya esetében esélytelen... -
#26 Ez az .inf file-hoz "13,66,07,68,00,00,00,60" ha maskeppen nem megy.
Annyit meg elarulhatnal , hogy milyen VGA-t hasznalsz . -
#25 Ez nem az XP-tol fugg hanem a megjelenitotol ( tv , monitor ) Ha a kijelzo tamogatja akkor az XP-n belul a Display settings-ben latni kell. Ez a felbontas nagyon jellemzo a 26" LCD-re.
Ez talan segit "powerstip". -
#24 Arra esetleg tud valaki megoldást, hogy az 1366x768-as felbontást hogyan lehet előcsalogatni az xp-ből? -
#23 mielőtt megrendelnéd a kábelt (márha DVI kábelt rendelsz) ezt olvasd el figyelmesen! -
#22 Gondolom elsosorban TV-zni akar, mert csak monitornak ertelmetlen, kisfelbontasu es draga;) Ha csak 1 valaminek van hely, akkor inkabb egy 24 colos, full HD felbontasu monitor, fele ennyiert, TV-kartyaval:D -
#21 Miért akarod rákötni? Monitor helyett akarod használni? Annak nem lenne jó, mert túl kicsi a felbontása, max DVD + Xvidre lehet használni. -
#20 hangot külön át kell vinni egy sima jack-jack végű vagy egy jack-RCA végű kábellel.(attól függ,hogy milyen bemenet van a tvn)
bár én a gépről hallgatom a hangot amikor pl filmet nézek a tvn...
nem is kötöttem össze
pl
-
#19 én dupla kábelezést használok, mert ha játszani szeretnék vagy csak monitorként használni akkor sima vga kábelel van össze kötve, de igy a filmeket nem tudom teljes képernyöre rakni, ezért ha filmet nézek akkor komponens kábelt kell használjak.
Nekem 8600GT-m van de csak hd komponens kimenet van rajta, mert az s-video kábelen nincs semmi jel. -
#18 S-video Input* -
#17 Nekünk nem LCD TV van hanem sima 100hertz-es hagyományos sony 82cm-es 8600gts vga-m van hogy lehetne rákötni a gépet a tv-re,Svideo output van a tv-n és a szokásos scart bemenetek -
zozo1976 #16 A DVI-HDMI kábellel a hang is átjön,vagy ahoz még kell eggy kábel? -
#15 ez korrekt ár nagyon!
enyém egyébként hdmi-hdmi
de tény,hogy nem volt olcsó
de örültem,hogy kaptam mert max 5 méter körül láttam mindenütt... -
#14 Nagyon drágán vetted: link -
#13 nekem 12 k volt másfél éve... -
#12 Én a HQvideo oldalról rendeltem 10m-es DVI-HDMi kábelt elég jó áron. -
#11 Nekem is így van összekötve és hibátlanul működik
pedig 10 méteres kábel...
iponban a 3 méteres olcsóbb mint az edigitalban a 2 méteres...
itt is érdemes nézelődni... -
#10 Ja, csak akkor, ha 2db HDMI van a Tv-n, mert ha csak 1, akkor az nem DVI kompatibilis. Mondjuk R8-as széria, szóval kettőnek kell lennie. -
#9 DVI-HDMI kábellel kaphatsz tökéletes képminőséget. Vehetsz pl edigitalban jó áron. -
zozo1976 #8 Megnéztem a videokártyámat,a monitoron kívűl van rajta eggy Tv out,és eggy dvi kimenet!A tv pedig ezek! SCART, S-video, Komponens, HDMI, 3,5mm Jack, VGA -
#7 Azon a kartyan nem hiszem, hogy van DVI csati. Bar nem ismerem az ATI-kat, de eleg reginek tunik. Uj kartya vagy atalakito kell. De ha mar szep uj digi TV, akkor mar nem erdemes atalakitgatni:) Ha a 9200-es eddig megfelelt, akkor erdemesebb venni egy uj kartyat, valami frisett, legkisebbet, amin mar van rendes csati. -
#6 dsub = sima vga kábel. kösd rá és örülj :) -
savior #5 s-video scart kabel az jo pl divx vagy dvd filmet nezni, de az alacsony felbontas miatt(800x600) nem jo rajta jatszani vagy hd filmet nezni. -
savior #4 ha nincs szerencsed akkor pl s-video - scart kabellel tudod meg osszekotni. amugy par ezer forintert lehet venni olyan videokartyat, amelyiken van dvi es vga kimenet is(vagy 2 dvi). a vga-t dugod a monitorra, a dvi-t meg a tv-re -
savior #3 nezd meg, hogy milyen csatlakozok vannak a tv-n es a videokartyan. ha szerencsed van, akkor dvi vagy vga(akarcsak a monitorokon) talalhato rajtuk, es akkor ezekkel kosd ossze oket. -
#2 hm, sztem ezzel a video karival nem fog menni ,de hátha vki megcáfol :) -
zozo1976 #1 Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Samsung LE26R8 tipúsu lcd tv-t,és ezt szeretném összekötni a számítógépemmel lehetőleg úgy,hogy a legjobb kép és hang minőséget kapjam!A tv használatijában azt olvastam,hogy erre az összekötésre a D-sub kábelt ajánlják!A számítógépemben egy kicsit régi videókártya van Ati Radeon 9200!Ez megfelelő erre a csatlakoztatási módhoz?Azért fordultam hozzátok,mert én nagyon amatőr vagyok még az ilyen problémákban,ezzel szemben ti profin űzitek ezt a dolgot!A válaszokat előre is köszönöm!