830
Lcd Tv összekötése Számítógéppel
-
#110 Sziasztok!
Van egy P3-as gépem,ami nem indul el.
Amikor bekapcsolom,egy idő után elkezd sipogni,de előtte levág egy rövid 5 másodperces zenét,és utána elkezd 3 at sipgni vagy kettőt.
Mi a baj?
Minden be van benne köteve.
És az új 160 as vinyót sem fogadja be.
Mit csináljak? -
nono77 #109 Köszönöm! -
#108 sini.hu
itt biztosan találsz olcsobban 10méteres DVI-HDMI vagy HDMI-HDMI kábelt (+ átalakitot) -
nono77 #107 csaósztok!
kb 10 méteres dvi-hdmi kéne,nemigazán találtam a szgép éppen az lcd-s monitorommal van összekötve (vga-vga-val) nost olyat nem találtam hogy dvi-vga-t szzgép - lc-s tv-vel, csak ugy lehetne hogy videokártyámon van dvi meg vga vennék dvi átalakitót hdmi-t lehet rádugni akkor és a tv-be is hdmi-t igy biztos mukodne ,csak 10 méteres hdmi kábel 13 rongyba van +átalakit dvi-hdmi 3 rongy...kicsit sok :D
sztetek van más megoldás? 10méter kell sajnos... -
#106 nem, vga->scart átalakito nincs*
(lehet hekkelgetni, de eehz forrasztgatni kell, plusz szoftveres tweak is szükséges, felejtős mamár) -
Amcir #105 Tehát nem tudom hogy fogad e de adtak hozzá kompzitátalakitót akko azt belle és egy scart-kompozitot kell szerteznem valahonnan? ja és más vga-scart vagy vga-rca elképzlehető valahogy -
erubik #104 Énhozzám ne jöjjenek a környékbeliek, főleg a Tibor az utca végébűl, meg a Márgit a pékség mellől... -
moszkito99 #103 bazz, a tv nyerés mindennél jobb, akkora, hogy amikor otthon olimpiát akarsz majd nézni, a környékbeliek összegyűlnek a tvd elött, mert azt hiszik kivetítő!
és el is adhatod. -
#102 neten ja, de milyen minőségben.... akkor már egy tunerkártya a gépbe, vagy egy nyereménytévé:D -
moszkito99 #101 egyetértek! -
erubik #100 Szerencsére már neten is lehet tévét nézni:) -
moszkito99 #99 armageddon. -
#98 :))))
nekem is tévé van monitor helyett, de antennát se kötöttem bele... minek ??? -
#97 A csatornák akkor is fognak pixelesedni, mivel alacsonyabb bitrátával fogják őket nyomni, mint szeretnéd :)
Az a pana készülék pedig hatalmas kompromisszum, nem csak a gyengébb képe, de a magas ára miatt is. Ennyiért egy jobb, 32" samsungot kapok ...
Ha a nem (teljesen) szabványositott formátumokra gerjed valaki, akkor bizony HTPC kell, nem tudod meguszni, minden más erős kompromisszum. -
#96 ki lehet kapcsolni basszus, nem kell azt nézni... néha azért jó dolgok is vannak a tévében, pl kiszel tünde, anettka és a többiek... -
erubik #95 Úristen, na az katasztrófa lenne.... -
lolita200 #94 400 barabás éva klón. -
erubik #93 Szerencsére nem csak Barabás Éva van a tv-ben, nekünk kb 400csatornánk van... -
lolita200 #92 hát de, csak a szobámba nem kell tv, tudod ki akarja látni például barabás éva ütnivaló pofáját...úgyhogy jobb ha veszel, vagy akár ahogy lejjebb írták, nyersz egyet:O) -
erubik #91 És oda nem lehet tv-t és gépet egyszerre bevinni?
-
lolita200 #90 jó neked, nálunk mindenkinek megvan a saját kis cellája...:) -
erubik #89 Én inkább azt tervezem, hogy veszek egy tv-t és a pc-hez nem veszek monitort, mert nekem úgyis a hálószobában van mindkettő. -
#88 na, végre egy tv, ami designra is jó -
lolita200 #87 úgyhogy azért annyira nem kell temetni a tvket:) -
lolita200 #86 valamilyen szinten igazad van, csak hát ha például úgy van, mint nálunk, hogy a gép az én szobámban, a tv meg a nagy szobában, akkor elég zavaró ide-oda rohangálni...
meg azért azzal nem értek egyet, hogy szar képe lenne...nézd meg ezt, ha végre digitálisan fog jönni a jel, akkor nem fognak pixelkedni a tv csatornák. -
#85 inkabb kösd rá a tévére a pécét, többet érsz vele, az legalább MINDENT visz és olcsobb, mint ha veszel valami szutykot, drágán, szar képpel, ami épp kezel pendrájvot... -
#84 menő vagy -
nyehhencs #83 nekem olyanom van és remekül viszi a cuccost. feliratot meg asszem úgyszint, bár őszintén szólva azt még nem próbáltam, mert én angolul nézek filmeket. -
#82 kiváncsi voltam erre az usb-s dologra,lekaptam egyik tv pdf-jét,és ezt irta benne:
wiselink -
#81 tényleg? akkor segíts
olyan tv kell nekem, amivel pendrive-on tudom nézni a sorozatokat v filmeket és a feliratot is viszi. érted?
azon az oldalon találtam ezeket ami itt a topikban volt:
http://plazmaakcio.hu/index.php?qs=usb&x=0&y=0
na most ezek közül mindegyiknél azt írja hogy van usb bemenet, de pár helyen azt mondták, ennek ellenére nem biztos hogy felismeri az avi-s filmeket. van egyáltalná olyan tévé ami viszi? -
erubik #80 Igen, egyetértek veled. -
vadvagyok #79 figyelj utáénanéztem még pár heylen, de értelmetlen embertelen hülyeségeket írnak, legalább ezen az oldalon normálisan belemondjáűk a képedbe:D piros pont:d -
erubik #78 Köszi, már nézelődtem ott, de eddig ott nem találtam választ, de akkor alaposabban körbenézek:) -
vadvagyok #77 nem szúrhattam be webcímet, ekresd vissza:) -
vadvagyok #76 na ezt mondjuk nem tudom rendesen, de ez eddig is volt asszem a tv-kben, úgyh nem nagy újítás:D Viszont ha már annyian mondták nézz rá arra a plazmatv vagy plazmaakcioó oldalra, ott biztos a szádba rágják:D:d -
erubik #75 mi az a PLL szintézer?
Nem tudod véletlenül? Amúgy szerintem a plazmaakción még te is találsz új információt:) -
#74 hát jól néz ki, de ez egy tök ismeretlen márka... én inkább a drágább, de elismertebb márkákat venném. de nem is kell feltétlenül drágábbnak lennie -
vadvagyok #73 na látom már megy itt az okoskodás, véletlenül sem szeretnék nagyképűnek látszani de történetesen tudok egyet s mást a HDTV-kről, ha kell vmi szóljatok, addig csekkolom az oldalakat, amiket belinkeltetek. -
vadvagyok #72 Erre jártam, mi a stájsz? -
#71 samsung le-m86 vagy le-m87. bár sztem ez picivel 200 felett lesz ...