LCD Tv+ Pc

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Olyan scart kell amin van s-video ( van ilyen mert hasznaltam )

ゾルターン

Kérdés egy crt-s tv-n amit scart rca van hogy lehet egy Randeon HD2400-vel öszekötni(azon s-video, hdmi, vga van) és egyiket se cserélném most le?
gurubefree
Nagyon valoszinu .....

ゾルターン

Petka
Laptopnak az intel gm950-es videokártyájáról van szó, amit nemigazán támogat a powerstrip, a tv támogatná (32" samsung), de gondolom a videokártya esetében esélytelen...

gurubefree
Ez az .inf file-hoz "13,66,07,68,00,00,00,60" ha maskeppen nem megy.
Annyit meg elarulhatnal , hogy milyen VGA-t hasznalsz .

ゾルターン

gurubefree
Ez nem az XP-tol fugg hanem a megjelenitotol ( tv , monitor ) Ha a kijelzo tamogatja akkor az XP-n belul a Display settings-ben latni kell. Ez a felbontas nagyon jellemzo a 26" LCD-re.
Ez talan segit "powerstip".

ゾルターン

Petka
Arra esetleg tud valaki megoldást, hogy az 1366x768-as felbontást hogyan lehet elõcsalogatni az xp-bõl?

Naxos
mielõtt megrendelnéd a kábelt (márha DVI kábelt rendelsz) ezt olvasd el figyelmesen!

Alexease
Gondolom elsosorban TV-zni akar, mert csak monitornak ertelmetlen, kisfelbontasu es draga😉 Ha csak 1 valaminek van hely, akkor inkabb egy 24 colos, full HD felbontasu monitor, fele ennyiert, TV-kartyaval😄
Prince of Máté
Miért akarod rákötni? Monitor helyett akarod használni? Annak nem lenne jó, mert túl kicsi a felbontása, max DVD + Xvidre lehet használni.

desigo
hangot külön át kell vinni egy sima jack-jack végû vagy egy jack-RCA végû kábellel.(attól függ,hogy milyen bemenet van a tvn)
bár én a géprõl hallgatom a hangot amikor pl filmet nézek a tvn...
nem is kötöttem össze

pl

Tobacco
én dupla kábelezést használok, mert ha játszani szeretnék vagy csak monitorként használni akkor sima vga kábelel van össze kötve, de igy a filmeket nem tudom teljes képernyöre rakni, ezért ha filmet nézek akkor komponens kábelt kell használjak.

Nekem 8600GT-m van de csak hd komponens kimenet van rajta, mert az s-video kábelen nincs semmi jel.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

norbi56
S-video Input*

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Nekünk nem LCD TV van hanem sima 100hertz-es hagyományos sony 82cm-es 8600gts vga-m van hogy lehetne rákötni a gépet a tv-re,Svideo output van a tv-n és a szokásos scart bemenetek

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

A DVI-HDMI kábellel a hang is átjön,vagy ahoz még kell eggy kábel?
desigo
ez korrekt ár nagyon!

enyém egyébként hdmi-hdmi

de tény,hogy nem volt olcsó
de örültem,hogy kaptam mert max 5 méter körül láttam mindenütt...
bon
Nagyon drágán vetted: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

desigo
nekem 12 k volt másfél éve...
bon
Én a HQvideo oldalról rendeltem 10m-es DVI-HDMi kábelt elég jó áron.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

desigo
Nekem is így van összekötve és hibátlanul mûködik
pedig 10 méteres kábel...

iponban a 3 méteres olcsóbb mint az edigitalban a 2 méteres...

itt is érdemes nézelõdni...
DanielT
Ja, csak akkor, ha 2db HDMI van a Tv-n, mert ha csak 1, akkor az nem DVI kompatibilis. Mondjuk R8-as széria, szóval kettõnek kell lennie.
DanielT
DVI-HDMI kábellel kaphatsz tökéletes képminõséget. Vehetsz pl edigitalban jó áron.
Megnéztem a videokártyámat,a monitoron kívûl van rajta eggy Tv out,és eggy dvi kimenet!A tv pedig ezek! SCART, S-video, Komponens, HDMI, 3,5mm Jack, VGA
Alexease
Azon a kartyan nem hiszem, hogy van DVI csati. Bar nem ismerem az ATI-kat, de eleg reginek tunik. Uj kartya vagy atalakito kell. De ha mar szep uj digi TV, akkor mar nem erdemes atalakitgatni😊 Ha a 9200-es eddig megfelelt, akkor erdemesebb venni egy uj kartyat, valami frisett, legkisebbet, amin mar van rendes csati.
PyRex
dsub = sima vga kábel. kösd rá és örülj 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

s-video scart kabel az jo pl divx vagy dvd filmet nezni, de az alacsony felbontas miatt(800x600) nem jo rajta jatszani vagy hd filmet nezni.
ha nincs szerencsed akkor pl s-video - scart kabellel tudod meg osszekotni. amugy par ezer forintert lehet venni olyan videokartyat, amelyiken van dvi es vga kimenet is(vagy 2 dvi). a vga-t dugod a monitorra, a dvi-t meg a tv-re
nezd meg, hogy milyen csatlakozok vannak a tv-n es a videokartyan. ha szerencsed van, akkor dvi vagy vga(akarcsak a monitorokon) talalhato rajtuk, es akkor ezekkel kosd ossze oket.
Zomil
hm, sztem ezzel a video karival nem fog menni ,de hátha vki megcáfol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!

Nemrég vásároltam egy Samsung LE26R8 tipúsu lcd tv-t,és ezt szeretném összekötni a számítógépemmel lehetõleg úgy,hogy a legjobb kép és hang minõséget kapjam!A tv használatijában azt olvastam,hogy erre az összekötésre a D-sub kábelt ajánlják!A számítógépemben egy kicsit régi videókártya van Ati Radeon 9200!Ez megfelelõ erre a csatlakoztatási módhoz?Azért fordultam hozzátok,mert én nagyon amatõr vagyok még az ilyen problémákban,ezzel szemben ti profin ûzitek ezt a dolgot!A válaszokat elõre is köszönöm!
← ElőzőOldal 17 / 17