75
  • ReTeK
    #75
    Ezt a filmet egy hajszál választja el a sz@rtól.
    Például a Shoot'Em Up az jópofa volt és ötletes, ez meg mondjuk scifinek elmegy. (a végén van pár undorító jelenet azt nem értem mire volt jó)
  • kacsi01
    #74
    40? :D pár év öreg, és a lompost betekerheted a diplomáidba, és a fórumokon hőzöngés marad csak.. Vedd már észre magad.
  • Nethyrrea
    #73
    nemigazán, én inkább azt veszem észre hogy a fölényeskedő leszóló stílusoddal meg a "úgyis nekem van igazam bárki bármit mond" hozzáállásoddal szépen lassan mindenki előtt közröhely tárgyává váltál.

    welcome to the world of forum trolling, noob :P
  • willcox
    #72
    Én nem fogom mégegyszer megnézni ezt a szemetet azért, hogy pontosan tudjak neked idézni. Én szinkronosan láttam, és határozottan emlékszem, hogy elhangzott.
    Miért is kellene mégegyszer megtanulnom angolul, ha magyar szinkronnal láttam a filmet? MEGALOL!!! Ostoba! Nem veszed észre magad, hogy itt te beszélsz marhaságot?
  • Nethyrrea
    #71
    direkt megnéztem mégegyszer a kedvedért szinkronosan és eredeti nyelven is.

    "use your instincts."

    szerintem inkább tanulj meg angolul mielőtt elkezdesz marhaságokat beszélni.
  • willcox
    #70
    "a stílusodon igazán nem látszik meg a 40 valahány év és a 4 diploma sem" - Én ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam. Ezen nem változtatott sem az életkorom, sem a diplomáim. És soha nem akartam másokhoz hasonlítani. Vagyis nem akartam soha olyan álarcot felvenni, mint amilyet sokan felvesznek, ami utalna az életkorra vagy éppen az iskolai végzettségre. Nem szeretem az alakoskodást.
  • willcox
    #69
    "te hol olvastad hogy a gondolatukkal irányítják a golyót?" - a filmben elhangzik.
    "előbb nézd meg a filmet" - megnéztem, azért állítom.
  • willcox
    #68
    "mér, az új batman filmek is reálisak akarnak lenni?" - ezt csak te állítod, vagy inkább csak kérded?
    Fikciónak elég szar a film, és egyáltalán nem scifi/fantasy.
  • willcox
    #67
    "Nem gondolod komolyan hogy ezzel akarod igazolni mekkora eszed is van" - nem gondolom. De már nem ez az első eset, hogy felületes vagy. Nem olvasol vissza, csak fröcsögsz. Talán nézd meg, hogy miért írtam.
  • Hoz_Hun
    #66
    Nekem meg két diplomám van a BME-ről, na és most őszintén ki nem sz*rja le?! Nem gondolod komolyan hogy ezzel akarod igazolni mekkora eszed is van. Ez az "Én apám erősebb!" szindróma. De a csúcs az hogy olyasmin vitatkoztok, ami teljesen szubjektív. Az hogy kinek milyen film tetszik meg miért az emberfüggő.
    Jézusom...
  • Nethyrrea
    #65
    mér, az új batman filmek is reálisak akarnak lenni? mert a környezet nagyon hiteles..csakhát röpköd ott egy denevérember.


    öregem ne próbálj már mindent logikus szempontból nézni, inkább fogadd el hogy ez egy fikció, akciófilmként és nem scifi/fantasyként eladva.
  • Nethyrrea
    #64
    te hol olvastad hogy a gondolatukkal irányítják a golyót? :D


    szerintem előbb nézd meg a filmet. azért lődöznek olyan kicsetert kartartással meg fura lendítésekkel hogy azzal pörgessék el a golyót.
  • adamgery
    #63
    Nem egy nagy film, de szeretek térdcsapkodva röhögni a hasonló filmek jelenetein, így ez is bejött. Szerintem ők se gondolták magukat túl komolyan, nekünk sem kell...

    Kedves willcox, a stílusodon igazán nem látszik meg a 40 valahány év és a 4 diploma sem. Csak így tovább!
  • eto demerzel
    #62
    summa sumarum: gustibus non discutandum est.
  • willcox
    #61
    "A "felnőssz"-t nem a korodra értettem" - nem dupla "sz"!!!
    "Ha már negyven egynehány éves vagy akkor nehéz lesz továbbfejlődnöd" - neked már most is nehéz. A negyedik diplomámat pont 40 évesen szereztem. Nem okozott nehézséget... Neked egy sincs? Csak nem nehézségeid voltak? LOL!!!

    "mi alapján döntöttél emellett a film mellett?" - ehhez mondjuk semmi közöd, de mégis elárulom. Az asszonynak beigértem egy mozizást, és pont erre vettünk jegyet.

    PS: mielőtt másokat leszólsz, számolj egy tízig, mert csúnyán beégsz mint most is.
  • Harry Seldon
    #60
    Én ezt a filmet már többször is láttam. Csak akkor Matrix, meg Ultraviolet, meg Pókember volt a címe. Ja, és érdekes, azokhoz képest - az Ultraviolet kivételével - nagyon lebutult a "történet", kábé a UV szintet tudja hozni.

    Rendkívül szánalmas, ahogy a mély ötlettelenséget, a nulla történetet, a több százszor ellőtt kliséket egy másfél órás dögunalom CGI-tüzijátékkal próbálják kompenzálni.

    Ennél már csak az a szánalmasabb, hogy vannak, akik ezt tövig be is nyelik...
  • Gerbill
    #59
    A "felnőssz"-t nem a korodra értettem:P Ha már negyven egynehány éves vagy akkor nehéz lesz továbbfejlődnöd, inkább ne rakd el a linket, mert úgyis elfelejted mire olyan öreg leszel:D
    "A filmről semmit sem tudtam, mielőtt megnéztem volna. Még a trailert sem láttam."
    Ezt most nem kötekedésből, de akkor mi alapján döntöttél emellett a film mellett? Tetszett a neve, Angelina Joli vonzott a plakáton vagy mi?
  • willcox
    #58
    Alaposan mellélőttél. Minimum kétszer olyan idős vagyok, mint te, úgyhogy nekem ne játszd meg itt a nagy öreget! Mindenesetre én jót röhögtem rajtad.
    A filmről semmit sem tudtam, mielőtt megnéztem volna. Még a trailert sem láttam.
    És most pedig nevessetek, mind a hatan.
  • Gerbill
    #57
    "hulladék mind egytől egyig, leszámítva a Sin City-t"Ha nem szereted a képregényfilmeket vagy a "nem valóságos" filmeket minek nézted ezt meg egyáltalán? Már a trailerből is kiderült, hogy nem sok köze lesz a valósághoz. Majd egyszer felnőssz és megérted, hogy miért nevetünk ki:D Rakd el ennek az oldalnak a linkjét és majd olvasd el két-három év múlva.
  • willcox
    #56
    "Nem vagy egy nagy koponya, csak egeted magad" - köszi, hogy bemutattad magadat. Tényleg nem vagy nagy koponya. (Nem vagy véletlenül a "védelmedbe vettnek" a másodnickje? Nem lepne meg.)

    "bezzeg a pokember meg a tobbi kepregeny adapatacio" - hulladék mind egytől egyig, leszámítva a Sin City-t.

    "a gyuruk uraban is voltak nem valosagos dolgok" - nem is tetszett.

    "Ugyan mondj mar 1 filmet ami "valosaghu" es nem kitalalt es legyen akcio please" - sokat tudnék felsorolni, de azokat nem hollyratyiban készítették. Írni viszont nem írok neked egyet sem, mert nem ütöd meg azt a szintet, hogy veled vitázzak. Elszúrtad az első két mondatoddal.
  • Hoz_Hun
    #55
    Ember pihenj egy kicsit, nehogy megpattanjon benned egy ér. Nem tetszet? Na bum, azért még nem kell körbehordozni a véres kardot. Ezt a filmet nem neked találták ki.
  • HunGripen
    #54
    Emberek nem kell ezen összevitatkozni. Mindkét félnek igaza van bizonyos mértékben.

    Én se nagyon szeretem a képregény alapján készült filmeket, mert tényleg a lehetetlenségbe csapnak át(és nem olyanba mint a Die Hard 4 vadászgép vs. John Mclain jelenete), de hát valaki szereti az ilyen filmeket.
    Mindenképpen látványos filmről van szó, csak hát mondjuk nekem az igazi akciófilm ott kezdődik, hogy Die Hard 1-4, Rambo, Terminátor 1-3, Alien stb. Ezt én inkább egy akcióval (jócskán) megfűszerezett fantasztikus képregényfilmnek(kéne egy ilyen kategóriát kitalálni) nevezném.

    Szóval ha kiakarsz kapcsolódni és eltudsz feletkezni a sok lehetetlen dologról, ami a filmben van pl. golyó hót egyenesen repül(ezt nekem mindezideáig nem sikerült lenyelni), meghogy halál pontosan célozznak stb., akkor egész kellemes szórakozásban lehet részed.
  • cateran
    #53
    Amugy szerintem sem jo film:D Csak nekem mas okbol nem tetszik,nem azert mert volt benne "nem valosagos" dolog...
  • cateran
    #52
    Szerintem inkabb hallgass:D Nem vagy egy nagy koponya, csak egeted magad:D
    De a kedvedert leforditom mit irt winnie: A film BEVETEL szempontjabol jo (ehhez kellett volna az uzletember ver)A forgalmazonak meg ez szamit:D Mit nem lehet ezen 1. blikkre erteni?:D
    Hiteltelen? Hat igen,bezzeg a pokember meg a tobbi kepregeny adapatacio....azok aztan csak olyat mutattak ami a valosagban lehetseges ( az altalad emlitett Sin City -nagy kedvenc amugy- csak azert tunik "jobbnak" mert a filmet is kepregenyesen csinaltak meg,ha a stilusa normal marad,akkor azon anyaztal volna....(vagy ha a wanted lett volna kepregenyes..akkor nem lenne gond..)
    Amugy latom nezted a filmet...nem azert volt kepes elloni a legyek szarnyat meg minden szir-szart, mert az apja is ilyen volt,hanem mert o is ilyen kepessegek birtokaban volt,csak nem tudott rola (bar az oroklodes a valosagban is letezik am..)
    Dobbenetes, hogy pl. a gyuruk uraban is voltak nem valosagos dolgok (igaz nem a Foldon jatszododott..de akkor is,nem volt valosaghu...vagy igen?) Ugyan mondj mar 1 filmet ami "valosaghu" es nem kitalalt es legyen akcio please....
  • willcox
    #51
    Jó nicket választottál, illik rád :)
  • willcox
    #50
    "nem buzog benned üzletember-vér" - erre ráhibáztál. Megvan mindenem (nem hiányzik semmilyen testrészem), és nem taknyos az orrom sem :)
    Azt már megismertük veled kapcsolatban, hogy nálad a jó film egyenes arányban van a film bevételével. Tudod, azok az "üzletember-vérűek", pont így gondolkodnak, mint te. Biztosan nem véletlen a véleményed.
    Én nem vitatom, hogy a film nem hoz sok pénzt (sok a buta ember és még több lesz, hála az üzletember-vérűeknek). De ez nem jelenti azt, hogy a film jó is. Mellesleg a filmről csak azután lehet véleményt alkotni, miután valaki megnézte, a többség ezt moziban teszi, a jegyért meg fizetni kell. De aki fizetett a jegyért, az a film bevételét annak ellenére is növeli, hogy esetleg nem tetszett neki a film, vagy esetleg kifejezetten rossznak tartja. Az értékitéleted ezért hibás. Te feltételezed azt, hogy aki fizetett a jegyért, annak tetszett is a film.
    Az emberek nagyobb része egy filmet az alapján néz meg moziban, hogy kik a szereplők, esetleg a műfaj és a korhatár is lényeges lehet. A butábbját a reklám is befolyásolja. A húzónevek megvoltak, van korhatár is, a műfaja akció, így sokan bedőltek. De ez még mindig nem jelenti azt, hogy a film jó. Képes voltál felfogni?
  • Lame
    #49
    Jezusom, az ilyen valosag imadok nezzenek baratok koztet.
    Az tutira valosagos!
    Jo lesz nektek nagyon :)
  • willcox
    #48
    "Más tudta gondolom értelmezni. első blikkre" - a más alatt itt feltételezem, hogy magadra gondolsz. Elég kificamodott gondolkodásod lehet, de ezen már nem lepődök meg veled kapcsolatban.
  • winnie
    #47
    "felesleges volt filmet csinálni belőle."

    lol. nem buzog benned üzletember-vér:) miért lett volna felesleges? mekkorát kaszáltak vele. jó üzlet volt, jönnek a folytatások, stb.

    jut eszembe, random interjú a képregény készítőjével. az ő véleménye nyilván irányadó az adaptációval kapcsolatban.
  • winnie
    #46
    "Ez a film azt próbálja sugallni, hogy milyen pozitív az, ha valaki gyilkol, ha egy kis sérelem éri."

    neked ez jött le belőle - ez van, előfordul. Más tudta gondolom értelmezni. első blikkre, már, ha értelmezni kell egy ilyen filmet, akkor ez gyilkosokról szól, antihősökről, semmi követendő példát nem támaszt (max a végletekig sulykolt fight clubos baromságot), sőt. elrettent. (most komolyan: egy küldetésen több száz ártatlan embert nyírtak ki, hogy teljesítsék a megbizatást, majd pedig a végén 10 másodperc alatt újabb 100 embert kaszál le a főhős. családapákat, hahh:)

    mi ez a baromság egyébként, hogy a filmek sugallnak? vagy, hogy üzenetük van? nem sugallnak semmit. főleg a hollywoodiak. szórakoztatásra vannak. leadod az agyad a ruhatárba, majd visszaváltod a film után. ha tanulsz is közben valamit, kész nyereség.
  • willcox
    #45
    Hogy miért kell kiakadni? Azért, mert ez így teljesen hiteltelen.

    Írták korábban, hogy ez képregény alapján készült. Ebben az esetben nyugodtan meg is maradhatott volna annak, felesleges volt filmet csinálni belőle.
    És ha már képregény. A Sin City is képregény alapján készült, és tökéletes lett, pedig abban is voltak rendesen furcsa dolgok, de az a film nem is akarta magát valóságosnak eladni. Ez a Wanted viszont nagyon is valóságos akar lenni, ugyanakkor tele van baromsággal.
    A Sin City teljesen rendben van morálisan. A Wanted viszont nagyon nincs rendben. Ez a film azt próbálja sugallni, hogy milyen pozitív az, ha valaki gyilkol, ha egy kis sérelem éri. Sőt azt is, hogy a megrendelésre való gyilkolás (bérgyilkos) kifejezetten szeretni való dolog... Nem lepne meg, ha majd ismét elszaporodnának usákiában az elmebeteg fiatalok között a játsszunk Wanted-et...
  • Atkamon
    #44
    "Harmadgyenge"?:) Magyar rulz.

    Nem tudom mér kell kiakadni a lehetetlenségeken a filmben. Ne azt várjátok egy ilyen filmtől hogy valósághű legyen. Ez a lehetetlenségek miatt szórakoztató, mert azok látványosak, és emiatt nagyon látványos a film. Itt nem a történetre gyúrtak, ez csak egy kis nyári csemege film. Amit el akartak érni vele, nagyon jól elérték, csak sokan mást vártak.
  • Tetsuo
    #43
    harmadgyenge :) ez yo
  • marcee
    #42
    Akkora baromság a film sztorija, mint egy ház, én majdnem sírtam a moziban. Amúgy tényleg látványos.
  • FRenkie
    #41
    "Hancockkal ellentétben a Wanted nem vezeti meg a nézőt, pontosan azt hozza, amit az előzetes"

    Ez sajnos nem igaz, ugyanis az előzetesben lelőnek minden poént és klassz jelenetet, amivel teljesen becsapják a nézőt, mert azt hiszi, hogy az egész film ilyen állat lesz. De nem.
    Ennél már egy hitelesebb Mátrix klón is jobb lett volna.
    Ilyen harmadgyenge sztorit egyszerűen nem értem hogy találhattak ki ehez a filmhez.
    A kisebb hihetetlenségeket még le szoktam nyelni akciófilmeknél, de amikor kilóméteres a szakadékba zuhan a vonat, és jolie tökéletes sminkkel, két csepp vérrel az arcán karcmentesen megússza, az már a John Maclanes vadászrepülés résznél is gagyibb. Nem beszélve a húszezer halottról, akik ugye a vonaton ültek....és még sorolhatnám..
    A végén meg Freeman, a főnigger ÖSSZETÉVESZTI a csávót egy másik gyerekkel, csak mert az a helyén pötyög a gépén...szánalmas.
  • ziipp
    #40
    Itt a bizonyíték. (Lap alján.) Sajnos nem találtam videót a TV-ben leadott reklámjáról, az sokkal komolyabb.
  • ziipp
    #39
    De jó, hogy megmondod, mire vagyok hajlamos. Ha ennyire jól ismersz, a reggelit miért nem hozod az ágyamba? ;)
  • ziipp
    #38
    MILYEN jövő?

    Nem tudtad, hogy már vannak intelligens rovarkövető részecskék? :)
  • willcox
    #37
    Te olvasni nem tudsz? Szerinted a #29-ben miről írtam?
    Amiket még pluszban felsoroltál, azok csak töredékei az összes képtelenségnek.
  • kalapos01
    #36
    Ja. Vagy a szaltózó autókon:)