Wanted - Nem mimózalelkűeknek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haha, istenem mennyi itt az iskolazott "amerikai"...Ez 1 kepregenyfilm,itt nincs olyan, hogy keptelenseg!😄 Az az iq betyar amcsi, hogy is mondta a Hulkra? "Hat ez tiszta hulyeseg,mert ilyen a valosagban nincs is"? Vagy valami ilyesmi...hat skacok,udv az amerikai alomban😄
Az jó, mert ezt egy orosz rendezte. Ne légy olyan ostoba, hogy egy képregényfilmben, sõt egy filmben a képtelenségeken akadsz ki. Nézted volna meg az elõzetest...
BCS pixel
Amúgy én is szeretem az ilyen filmeket mert nagyon jó kis kikapcsolódás egy órára. De a sok fizikai képtelenségekkel elveszik az ember kedvét az amerikai rendezõk. 😞

BCS pixel
Egy jövõben játszódó scifiben, ahol mondjuk intelligens golyók vannak, lenne értelme. De ez így totál képtelenség.

Tpe
Én jót szórakoztam rajta. Mivel kikapcsolódni mentem, minden elvárás nélkül. 😊

Tpe - http://www.daciaklub.hu

Latvany film volt es kb ennyi. Annak viszont qrvajo.
Ami viszont meglepett, hogy felirat nelkul nyomtak le. Azert ez kicsit furcsa volt. Mondjuk nagy gondot nem okozott azert 😊
Ami meg tetszik, hogy bevalaljak a magasabb korhataros kategoriat.

Az ilyen hulye managereket sose ertem.
Komolyan azt gondoljak, ha egy film 13-as korhatart kap mondjuk 18-as helyett akkor azt egyertelmuen tobben nezik meg, mert nagyobb a halmaz?
Egyreszt ilyenkor az merul fel bennem, hogy ezeknek nem volt gyerek koruk es nem szartak le magasrol, hogy egy film korhataros-e vagy sem.
Masreszt az se merul fel bennuk, hogy esetleg pont emiatt az 18 feletti korosztalybol kevesebben nezik meg a filmet?
Múlt héten két haverommal megnéztük a filmet. Tetszési index: két fanyalgó, egy rajongó. Ez utóbbi egy egyszerû, alacsony iskolázottságú ember, akit le tudnak nyûgözni az ilyen filmek. Többet nem kell mondanom errõl, azt hiszem!

Nothing to say

Ötlet? Mitõl ötlet ez a baromság? Képtelenségeket napokig tudnék én is sorolni, és akkor az mind ötlet lenne?
Elég szomorú, hogy ezt van aki ötletnek nevezi és bizonyára nem vagy egyedül ezzel.
bakvarnyu
ez most nem szül vagy valami?

pedig az volt benne a legjobb. végre valami ötlet. ráadásul hozta a legvégén a csúcspontot a "nagy leszámolásnál".
BCS pixel
Az a kanyarodó golyó nagyon nem kellet volna bele. Nagyon idióták ezek az amerikaiak.

bertino
Jolie még mindig <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atkamon
Szarintem meg neked túl nagyok az elvárásaid... nekem tetszett is meg nem is. Nekem kicsit túl sok volt benne a lehetetlenség.

Szeretem az akciófilmeket, a Shoot'Em Up is nagy poén volt, de ez....ez szimplán gyenge. A történet a hülység magasfoka, egy Rambo filmbe több értelem szorult mint ebbe. A színészek jók lennének, de a karakterek között nincs egyetlen hihetõ vagy kedvelhetõ figura sem. Az akciójeleneteket pedig tönkrevágják az állandó lassítások, amelyeket mindenféle stílusérzék nélkül dobnak be a legjelentéktelenebb jeleneteknél is. Egyedül a soundtrack jó benne.

Értéktelen, amatõr munka.
ziipp
Néha jók ezek a techcdemo filmek - én így hívom az értelmetlen effekt movie-kat. Ha mellé még egy normális történetet is kanyarítanak, hatalmas siker lesz. Lásd Mátrix. Lehet, hogy mások számára sekélyesnek hat, de nekem az az egyik kedvencem.

ziipp
Az, hogy a többség ellene van - nem jelent semmit.
Az, hogy neki ez a kedvence - nem jelent semmit.

A Golyózápor special nekem is nagyon tetszett, igaz év filmjének én sem nevezném, de mindenképp elõkelõ helyen végez majd nálam is. Bejön az ilyen képi humor.

Ha már az SG-s filmkritikusokat (khm, khm) szidjuk, akkor sokkal rosszabb az a Valamilyen Máté. Tökre kiborított a Nem vénnek való vidékes cikke. 😞

Egy sci-fi, vagy egy fantasy filmnél hajlandó vagyok egyes képtelenségek felett szemet hunyni. De ez a film nem tartozik az említett kategóriákba, így számomra elfogadhatatlan az a sok képtelenség, ami a filmben van. Logikát, vagy inkább ésszerûséget, józan gondolkodást meg pláne ne keressünk benne. A történet morálisan kifejezetten negatív.
Morgan Freemant kedvelem, Angelina Jolie itt is szép, de a többi szereplõ, élén a fõszereplõvel, nem szimpatikus.
Ez a film egyike annak az amerikai gagyidömpingnek, ami a látványon kívül nem sokat ad.
Nálam ez csak 3/10.

PS: csak a véleményemet írtam le, ezzel kapcsolatban nem akarok senkivel sem vitát folytatni, nem vitaindítónak szántam.
hát inkább vigyenek bele saját ötletet, minthogy olyan sablonos legyen, mint a pókember.

Nethyrrea
valósághûséghez ennek a filmnek semmi köze, erre már kb a 2. percben rá lehet jönni, de szándékosan, szóval ezen kiakadni butaság.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Phate
Full egyetértek. Én a golyózáporral voltam úgy, mint õ a filmek többségével, hogy nem nagy emlék - erre neki az év filmje. Látni hozzá nem értését, ugyan akkor nem véletlen, hogy a többség mindíg ellene van.

[ edrink.blog.hu ]

Roberto Carlos emlekezetes szabadrugasa utan en mar mindent elhiszek :-)

http://gaborszantai.co.uk/

Szekeres Viktor minek néz még filmeket ? Elvégre a Golyózápor lett az év filmje 2008 januárjában <#szomoru1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Én azt hiszem betartom a cikk végén a tanácsot, és a "mimózalelkemre" való tekintettel nem nézem meg, elolvasom még egyszer a képregényt inkább.

Nem tudom a cikkíró olvasta-e, de nemhogy nem szolgai másolásról van szó, köze nincs a kettõnek egymáshoz <#banplz> (legalábbis a trailer és az eddigi kommentek alapján.)
Nekem is nagyon bejött. Miután valaki elfogadta, hogy a golyók nem csak egyenes pályán tudnak repülni, egész élvezhetõ. És persze alig várom a következõ részt!
Kurvára élveztem... mondjuk a készítõk nem sok fizikát tanultak a suliban szerintem. :-) De jó volt.

← ElőzőOldal 2 / 2