Benzinkutasok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaben78
dögvész...

Gaben78
vissza mûszak 😞 , de most betegácsi, pajzsmirigy baj

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
Nyolcadik utas a benzinkutas

Saor Alba

Gaben78
még jó hogy kimentem placcosnak októbertõl, nincs levonásom 😄 de jatt se naon manapság, csak a "szegényektõl"...

Gaben78
1-2 ember a levonások után párezer Ft-ot kap fizetést, halj éhen

Gaben78
Napokban tudtam meg én is, hogy létezik szakszervezet. Katasztrófa mennyire romlik felénk a forgalom. Már csak 1 kasszás napalosban, R-GO xarj be, ha sokan vannak.

www.kutasok.hu
Sziasztok!!!
Egy nagyon fontos dologról szeretnék írni nektek!
Mint tudjátok a napokban a Shell átveszi a Tesco kút dolgozóit.Tudomásunkra jutott,hogy a szerzõdés amit alá akarnak iratni nem egyezik meg a szóban megbeszéltekkel!Ezen mi,a Benzinkutas Szakszervezet tudunk segíteni!Ha bárkinek van ilyen jellegû problémája kérem jelezze nekem,vagy írjon a http://www.kutaok.hu oldalra!
...

Gaben78
No Money ! 😞

matyi0323
Hello, lehet nem ide tartozna, de jobb topikot nem találtam..^^ Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a MOL hány%ban magyar, illetve hány % ban külföldi.. és a külföldi rész az kié..? mármint valamilyen országra gondolnék.. köszi..!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Pistike 007
Hát nem lehetett gyönge...😊
Igyál egy sört és feküdj le aludni<#fogmosas>

Tinman
NA bmeg, ma megint volt kalandom.

Shell kút... robogó.

Beállok, megtankolok, keresem a pénztárcám... bmeg, a cégemnél hagytam, ez olyan pánikot keltett bennem valamiért, hogy lecsaptam a robogó ülését, benne a kulccsal, robogó meg naná, hogy kormányzáron és naná, hogy telefonom is a pakkban van <#falbav>

Tehát ott állok, egy lekormányzárazott 90 kilós robogóval és senkinek nem tudok szólni és kifizetni sem tudom a számlát, de még a motort sem tudom odébb tenni. Slussz poén, hogy odafele menet berepült egy darázs a pólóm alá és megcsípte a hátam.

Ezen a ponton kedvem lett volna lefeküdni a benzinkút közepére és csak úgy elidegösszeomlani ott keserû magányomban pár órácskát. <#zavart2>

Egy benzinkutas szerencsére nagyon segítõkész volt adott egy telefont, amin elértem kollégákat, akik elhozták a cégnél hagyott telefonom és pénzem. Igen, ám de ezzel még csak a számlát tudtam rendezni, hazajutni a motorral nem.

A Shell kúton !!!!NEM!!!! lehet csavarhúzót kapni! Pedig szerettem volna, mert azzal hátha... de nem.
Na ez a jóember akinek késõbb a segítõkészségéért adtam egy ezrest adott egy kis csavarhúzót, meg kicsit segített is de semmi.
Egy órán át basztattam az ülést, felhívtam egy szakit is aki közölte, hogy itt csak lefeszíteni lehet az ülést beszívtam.
Hát azért sem feszítettem le... találtam egy kis csavart végül amiben a még kisebb kölcsöncsavarhúzó ezer+1x elfordult, azt nagy nehezen kiszedve egy kis résen befért a kezem és meglett a kulcs.

A mai naphoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy b. meg. az a r. k. élet azt a m. t. v. f. az b+.<#wow3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gaben78
dehát, jogaik vannak kérem....

Gaben78
hát igen... más megkér,, "õk" fekszenek a dudán

Gaben78
😄

Pistike 007
😄

Tinman
Nem, mert én egy ilyen becsületes lúzer vagyok... lelki beteg lettem volna tõle -de komolyan-, szóval 30 perc múlva elsápadtam és leesett, és olyan, de olyan pánik vett rajtam erõt, hogy szinte a kerteken át szálltam a kocsival, hogy nehogy elõbb szóljanak a yardoknak... mert, hogy nem 2000-ért szoktam tankolni ^^
Szóval b. nagy bocsánatkérések közepette mentem perkálni, kb. 30x mondtam, hogy szégyenlem magam, nem direkt volt, barom vagyok etc.

Jó lenne romának lenni, akkor nem érdekelne az ilyesmi és meg sem mernének büntetni, sajnos születni tudni kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gaben78
savval permeteztem a mosót, de egyre ocsmányabb... szemem meg ég kifele... nem megy má' nekem az éccakázás.

Gaben78
újra éccaka 😞
meg még 3x

Énvagyokazapád
legjobb

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

tigeroo
PINA(Y)
Pistike 007
😊

zeli
Itt Lukoil van, only :|
bár jó, hogy egyátalán van kút 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Pistike 007
<#eljen><#wave>

Énvagyokazapád
tankoljatok az omwnél és akkor támogatod a családom, htx.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Pistike 007
<#zavart2>

Aquir
... sztem rossz benzint töltöttél :S

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#idiota>

Na én se idevaló vagyok, csak az tûnik fel nekem sorre, ha mutterrel megyünk, és áltban itt csepelen tankolunk a mol kúton, akkor ha én tankolok, akkor egy ezresel olcsóbb a tankolás, mintha a kutas tankol: O
Erre mondjatok valamit.Amúgy mindÍg litterre ugyan annyit rakok bele.
Így adják a fizetést? vagymi a fene?

Nekem is van hasonló:
Papa, mama beáll a kúthoz. Papa tankol, mama mosdóba megy.
Papa fizet, beül, elhajt.
Mama jön, csodálkozik.

Lammer
oemgééé 😄
nem kaptak el? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Énvagyokazapád
én is, ott is csak V-Power 😊

Botond
Ja, mondhatni már. Már vagy 10 éve. 😊
Pistike 007
Nálunk van ilyen Ménfõcsanakon...
Szóval nagyon profi technika lehet😄

Gaben78
csajoknak van csak igényük segítségre... ált.

Gaben78
ördögi kör, és is utálok odamenni, (ha kint vok éppen a placcon), de ha jön a próbavásárló és xarok rá, akkor cumi van... +az EVO benzin tukmálása, na az meg a másik mocsok dolog..

Willi Betz
Én is elhajtom õket,elvégre önkiszolgáló kút. Mondjuk MOL-hoz nem járok,csak Shellhez.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Bocs, nem vagyok közétek való, meg részben off is, de magyarországon is van olyan kút, mint amilyet azthiszem osztrákban láttam egy helyen? Hatalmas forgalom volt a kúton, a kutas szaladgált, oda adtunk neki valamennyi pénzt, a kúton voltak gombok, talán uróval kellett fizetni, és ilyen gombok voltak rajta, hogy 1 euró 5 euró. Beállította az összeget, és a kút annyit engedett az autóba, közben kiszolgált mást.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

5w0rdf15h
jah Molnak is van már ilyen pontgyüjtõje (:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mr_no_NaMe
Kb mennyit keresel mindenféle borravalót (ha kapsz) és egyéb akasztásokat beleszámítva?
desigo
Mol kúton van a smart kártyához hasonló pontgyûjtõ kártya?
Gaben78
<#eljen>

zeli
ahha, ami Tokodaltáró elõtt van ?
Mert akkor már megvan 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Gaben78
r

Gaben78
+Esztegom kettõ is, õk a szomszédok.

Gaben78
a legvégén, ha Komárom felé mész...

zeli
Dorogon a Mólnál?
Dorogon merrefelé van a Mol?

Gaben78
Most keltem, aztán reggel 5re vissza, két ember szabin van, nagy szopás. Pontkártyáimat ottfelejtettem egyik nap, fõnökfiú ki is baszta, szerencsére a konténerben megtal. Havi leltárhiány? gondolom más is fizeti rendessen?

Gaben78
Én Dorogon vok... ja, a kamera rendszerünk olyan fasza, xart se látok a fekete-fehér monitoron,,,csak tekergetem a videot 😊 , de nem várom az online rendszert...

soma22
melyik mol kuton melozol?

egyike vagyok azoknak aki a molra(is mint minden más kutra) viszi a khell-food szecsókat😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Oldal 1 / 2Következő →