Benzinkutasok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bakker majdnem fél milláért tankolni...😊
Oda jön a kutas... Jónapot! Telekérem!<#hehe>#hehe>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nálunk is volt ilyen. Nyolcvanezres tankolás után a kamion lelépett mi meg csak néztünk. Felhívtuk a kamionos cég fõnökét és az szólt a sofõrnek, az meg visszajött. Nem direkt csinálta, elfelejtette...😊
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Egy kérdés: a civilek általában hagyják, hogy más tankolja a kocsijukat? Hozzánk mindig odajön a segítõkész kutas de elhajtjuk onnét. (persze udvariasan)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szóval, megyek tankolni, beállok a kút mellé, lecsavarom a tanksapkát, felteszem a kútra, majd tankolok... csörög a teló, távsegítség... hogyan lépjünk be a Linux serverbe távolról. Dumálok.
Dumolok. Tele a tank. Rácsavarom a kupakot, bezárom. Dumálok.
Beülök a kocsiba és elhajtok.
Mi a hiba a képben? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
cööh
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"You are fucking crazy people!\"