Benzinkutasok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Not bad, not bad😄
Bakker majdnem fél milláért tankolni...😊
Oda jön a kutas... Jónapot! Telekérem!<#hehe>

5w0rdf15h
40 tonnás nyerges teher, csak van egy 500 és egy 600 literes tankja kétoldalt, de van ám durvább is, egyik havernak 1500 liter fér bele 😄 700-800 literes tartályok, mikor megtankolja oldalra dõl a MAN 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Pistike 007
Milyen gép az?<#ticking>
Bakker a tankerkocsi szokott 80000-et hozni😄

5w0rdf15h
80ezres még hagyjám, hát mikor mi megtankoljuk az 1100 literes mercit 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Pistike 007
Ilyenkor lenyomozzák rendszám után...
Nálunk is volt ilyen. Nyolcvanezres tankolás után a kamion lelépett mi meg csak néztünk. Felhívtuk a kamionos cég fõnökét és az szólt a sofõrnek, az meg visszajött. Nem direkt csinálta, elfelejtette...😊

lol, mi volt jöttek a bütykösök? 😮

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Pistike 007
Miért olyan is van?
Closetopik.
Megyek, nyitok egyet a Lukoilnak.^^

Prézli
Nem! Te menj az OMV-sek fórumába

Egy kérdés: a civilek általában hagyják, hogy más tankolja a kocsijukat? Hozzánk mindig odajön a segítõkész kutas de elhajtjuk onnét. (persze udvariasan)

Pistike 007
Én OMV-n dolgozom. Bejöhetek?<#banplz>

Tinman
Elhajtottam gond nélkül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aquir
rossz benzint töltöttél? <#vigyor4>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tinman
Kb. 4 hónapja esett meg velem, mint vevõ, nem kutas vagyok :-)

Szóval, megyek tankolni, beállok a kút mellé, lecsavarom a tanksapkát, felteszem a kútra, majd tankolok... csörög a teló, távsegítség... hogyan lépjünk be a Linux serverbe távolról. Dumálok.
Dumolok. Tele a tank. Rácsavarom a kupakot, bezárom. Dumálok.
Beülök a kocsiba és elhajtok.

Mi a hiba a képben? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aquir
voltunk környezettechnológiai terepgyakorlaton a százhalombattai Mol finomítónál. nagyszerû volt <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

benzinkutasoknál még a smasszer meló is többet ér <#buck>

Énvagyokazapád
apámnak van egy kútja csepelen, meg volt egy kecskeméten, és akkor most mit mondjak róla? O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

desigo
hi
mennyi fizetést kaptok alapból kb?
az egyéb okosságokon kívül...
Gaben78
töltöm a hûtõket, lepusztultak naon... 😊

Gaben78
ja, kisebb megszakításokkal, +nyári helyettesítgetések, ma otthon kéne döglenem... néha beesik 1-2 diszkópatkány.

tommyg
te most dolgozol?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Gaben78
éjjeles mûszakban meg van idõ irogatni, azért gondoltam....

Gaben78
szallag mellet nincs wifi azért....

Gaben78
de

akyyy
miért moll? shel nem jó?
cööh

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NeverwinterKING
értelme? ennyi erõvel nyithatnék azoknak akik szalag mellett melóznak -.-

\"You are fucking crazy people!\"

Gaben78
sztorik, emberi hülyeségek, amikbõl nincs hiány ugye, azok is jöhetnének, minden nap van min röhögni 😄

Gaben78
Hello Kutasok !!! Gondoltam nyitok egy topikot, hogy itt megbeszélhessük, mennyire gáz a helyzet, vagy éppen kinek mi a gondja-baja...

← ElőzőOldal 2 / 2