Készül az Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
> Arma-val nem játszottam mivel nincs meg a megfelelõ gépem hozzá és ezzel sem fogok pár évig, marad az eredeti, de remélem nehezítik egy kicsit az AI-t mert az ofp egyjátékos részében néha könnyû volt továbbjutni.
Az Arma-ban mar nagyon rafinaltak az ellenfelek. Ha egy kupacban rajuk lossz szetszorodnak es csapatostol esnek neked.
Az Arma-ban mar nagyon rafinaltak az ellenfelek. Ha egy kupacban rajuk lossz szetszorodnak es csapatostol esnek neked.
ha tényleg operation flashpoint folytatásának szeretnék ezt a játékot, akkor nem lesznek életerõcsomagok... 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A fejlesztési idõ szabott, kérdés az, hogy mire fektesse a fejlesztõcsapat az energiáit, általában az elmúlt években ez csak a grafika volt. Ritka, ahol mindkettõre van idõ és pénz. Persze ez lehet, hogy csak rám vonatkozik, mert nem kedvelem a konzolos játékmenetet...
Az Operation Flashpoint egy igazi (ahogy lent írta valaki) "katona szimulátor" volt (nagy terek, reális sebzések), a jó grafika inkább egy arcade-os konzolos játékra enged következtetni (ösvény játék, életerõ csomagok, el nem fogyó ellenfelek...).
Ha nincs igazam, az elsõk között fogom megvenni!
Az Operation Flashpoint egy igazi (ahogy lent írta valaki) "katona szimulátor" volt (nagy terek, reális sebzések), a jó grafika inkább egy arcade-os konzolos játékra enged következtetni (ösvény játék, életerõ csomagok, el nem fogyó ellenfelek...).
Ha nincs igazam, az elsõk között fogom megvenni!
Sajnos nagyon nem hiszek benne, hogy továbbviszi az elõd hagyományait....
Jobban örültem volna valami bénább grafikának, akkor több lenne bennem a remény...
Jobban örültem volna valami bénább grafikának, akkor több lenne bennem a remény...
Most úgy vagyok vele,h ez a videók igazándiból nem árulnak el semmit, a grafika számomra meg nem számít, amíg jó a játékmenet, nagyon jól és egyszerûen lehet irányítani a szakaszt, érdekes a sztori, sok a fegyver, a kipróbálható jármû és persze szabadon buherálható a játék,h a megjelenés után számos kiegészítõt lehessen rá készíteni. Arma-val nem játszottam mivel nincs meg a megfelelõ gépem hozzá és ezzel sem fogok pár évig, marad az eredeti, de remélem nehezítik egy kicsit az AI-t mert az ofp egyjátékos részében néha könnyû volt továbbjutni. (Persze jópár modban meg olyan profira sikerült, h alig lehetett legyõzni 😊 ) Na mind1 nem derült ki semmi, én õszintén remélem, hogy jó game lesz,mert szeretem ezt a stílust.
Ez simán csak egy rendernek néz ki, és árkádosnak is, sztem csinálnak egy rambo szimulátort.
Egyébként készül az Arma 2 is, az eredeti csapattó...
Egyébként készül az Arma 2 is, az eredeti csapattó...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Már az alcím is Kínára utal. Valahogy az oroszoknak nincs sok köze a sárkányokhoz és a trailerekben is kínai katonákat öldökölnek az amcsik és a zene is távol-keleties.
Én úgy tudom Amerikai - Orosz - Kínai konfliktus lesz a játékban, de egyenlõre ez mindegy. A lényeg , hogy a képek alapján ha ilyen grafikája lesz akkor azzal nem lesz gond az tuti. Remélem jó játék sül ki belõle.
Remélem ez az "új csapat" sem fogja akciójátékká redukálni a folytatást...