Ötvös Tibor

Készül az Operation Flashpoint 2

Bizonyára sokan tárolnak kellemes emlékeket a Bohemia Interactive nagyon is jól sikerült FPS-éről, az Operation Flashpoint-ról.

Bár a grafikával akadtak gondok, a játékélmény mindenért kárpótolt. Ráadásul sikeres is lett a program, így épp ezért meglepő, hogy csak az első rész megjelenése után közel 8 évvel kapja meg a megérdemelt folytatást. Ráadásul a Codemasters egy az egyben felvásárolta a játék fejlesztési jogait a Bohemiától, így egy új csapat keze alatt halad a munka.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nos, a megjelent képek alapján annyit leszögezhetünk, hogy ha valóban így fog kinézni a játék, akkor a grafika nagyon ütni fog. A sztori szerint egy újabb amerikai-orosz konfliktust kell megoldanunk, természetesen fegyverrel. Az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising elvileg jövő év december 31-én jelenik meg, de a jövő héten kezdődő E3-on is kint lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rigidus #11
    > Arma-val nem játszottam mivel nincs meg a megfelelő gépem hozzá és ezzel sem fogok pár évig, marad az eredeti, de remélem nehezítik egy kicsit az AI-t mert az ofp egyjátékos részében néha könnyű volt továbbjutni.

    Az Arma-ban mar nagyon rafinaltak az ellenfelek. Ha egy kupacban rajuk lossz szetszorodnak es csapatostol esnek neked.
  • koschwarz #10
    ha tényleg operation flashpoint folytatásának szeretnék ezt a játékot, akkor nem lesznek életerőcsomagok... :)
  • kicsizoz #9
    A fejlesztési idő szabott, kérdés az, hogy mire fektesse a fejlesztőcsapat az energiáit, általában az elmúlt években ez csak a grafika volt. Ritka, ahol mindkettőre van idő és pénz. Persze ez lehet, hogy csak rám vonatkozik, mert nem kedvelem a konzolos játékmenetet...
    Az Operation Flashpoint egy igazi (ahogy lent írta valaki) "katona szimulátor" volt (nagy terek, reális sebzések), a jó grafika inkább egy arcade-os konzolos játékra enged következtetni (ösvény játék, életerő csomagok, el nem fogyó ellenfelek...).
    Ha nincs igazam, az elsők között fogom megvenni!
  • HöfEE #8
    Jó játéknak automatikusan szar a grafja vagy mi? :D Miért ne lehetne szép is meg jó is?
  • kicsizoz #7
    Sajnos nagyon nem hiszek benne, hogy továbbviszi az előd hagyományait....
    Jobban örültem volna valami bénább grafikának, akkor több lenne bennem a remény...

  • torma99 #6
    Most úgy vagyok vele,h ez a videók igazándiból nem árulnak el semmit, a grafika számomra meg nem számít, amíg jó a játékmenet, nagyon jól és egyszerűen lehet irányítani a szakaszt, érdekes a sztori, sok a fegyver, a kipróbálható jármű és persze szabadon buherálható a játék,h a megjelenés után számos kiegészítőt lehessen rá készíteni. Arma-val nem játszottam mivel nincs meg a megfelelő gépem hozzá és ezzel sem fogok pár évig, marad az eredeti, de remélem nehezítik egy kicsit az AI-t mert az ofp egyjátékos részében néha könnyű volt továbbjutni. (Persze jópár modban meg olyan profira sikerült, h alig lehetett legyőzni :) ) Na mind1 nem derült ki semmi, én őszintén remélem, hogy jó game lesz,mert szeretem ezt a stílust.
  • Sanyix #5
    Ez simán csak egy rendernek néz ki, és árkádosnak is, sztem csinálnak egy rambo szimulátort.

    Egyébként készül az Arma 2 is, az eredeti csapattó...
  • Adam II #4
    Már az alcím is Kínára utal. Valahogy az oroszoknak nincs sok köze a sárkányokhoz és a trailerekben is kínai katonákat öldökölnek az amcsik és a zene is távol-keleties.
  • HöfEE #3
    Én úgy tudom Amerikai - Orosz - Kínai konfliktus lesz a játékban, de egyenlőre ez mindegy. A lényeg , hogy a képek alapján ha ilyen grafikája lesz akkor azzal nem lesz gond az tuti. Remélem jó játék sül ki belőle.
  • WinG #2
    Remélem ez az "új csapat" sem fogja akciójátékká redukálni a folytatást...