1,5 terabyte-nál jár a Seagate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-1 halott Maxtor Diamond Plus 8 : 30GB és 40GB
2 halott Seagate 7200.7 : 80GB
1 döglödõ Ibm deskstar : 20GB (kb 10-15percig mûködik, aztán elkezd kattogni)
kb 4éve mûködõ Seagate 7200.7 sata : 200GB
kb 3éve mûködõ Samsung 80GB
kb 10éve mûködõ Quantum 8,4GB
+ amik most a gépekben vannak, de azok noti winyók és még "újak"
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Persze ha nem rakjuk bele a konkurenciát akkor nyer a samsung.
Logout.hu
Ezmiez:
A prohardveresek (õk vagyunk mi) által elképzelt közösségi portálra bukkantál - azaz egy olyan oldalra, ahol végre nem kell eltûrnöd a zsarnok hírszerkesztõk és tesztelõk hatalmát, nem kell kimaradnia a Samsung (vagy Neovo, vagy... szóval érted) monitornak az összehasonlító tesztbõl és egyáltalán, nem kell végignézned, hogy egy anyag nem úgy készül el, ahogy az szerinted jó. Itt ugyanis te vagy a szerkesztõ.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valami baromi nagy lehet, bar meg soha sem hallottam rola....
Nekem meg midig van, mukodik egy 5.1 quantum!!!
amugy en is vegyesen hasznalom, wd rapor raid-ben igen jol muzsikal.
de szerintem vinyoknal, szukseg van a szerencsere is, ha kifogsz egy jo peldanyt megy orokke, ha nincs szerencsed kedvenc markaddal is befurodhetsz.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
csak el kell olvasni ph-s tesztet és Logout.hu-s beszámolót
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Samsungot nagyon sokan fikázzák, nekem (és öcsémnek) jelenleg ilyen van és tökéletesen meg vagyunk elégedve vele.
az én favoritom a samsung, mert mostanába elég jó winchesterket gyárt(olcsó,halk,gyors),egébként a Seagaterõl sok rosszat hallok mostanába(zaj,sebesség).
ja és nekem nem a legfõbb szempont a kapacitás(ha annyira kéne a hely akkor 2 winyót veszek), hanem a kapacitás/ár arány, meg a tudás/ár meg az ár.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Western Digital megbecsülendõ még. Samsungnak is vannak eszméletlen jó vinyói, csak zsákbamacska.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff