Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolly
vki elmondaná mi a legegyszerûbb módszer arra hogy a másodlagos kasztot mihamarabb fellehessen vinni?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Van olyan mmo, ahol legaális beépített bot van, elmész aludni és benyomod, hogy tol trénelj éjszaka 😄

Szerintem a készítõk nagyjából lesz*rják a dolgot, hisz a kezdetek kezdete óta lehetõséget adnak arra, hogy egyszerû addon segítségével automatikusan potizzunk/híleljük magunkat/satöbbi, ami sokkal inkább cheat, mint egy farmerbot. Gondolom néha elcsattan 1-1 ban a látszat kedvéért, de õszintén szólva nem hinném, hogy egy ingyenes játéknál lenne értelme küzdeni az ilyesmi ellen.
Aki csinálja az mindenesetre ne a fõ accjával csinálja biztos, ami biztos... 😊
Amúgy bottal nyersanyagokat, közvetve pénzt tudsz farmolni, amit valószínûleg diamondra fogsz költeni, szóval semmivel nem leszel beljebb annál, mintha IRL pénzt költenél diamondra, akinek bántja a lelkiismeretét a dolog az vegyen diamondot.

Megjegyzés egy: nem botozok, eszembe se jutna, egy játék miatt nem fogok etikátlanul viselkedni, illetve nem is nagyon játszok a játékkal de szerintem ebben a játékban (ahogy a legtöbb MMOban, de itt a diamond rendszer és az iszonyatos farmigény miatt fõleg) teljesen más kaliberû a csalás, mint mondjuk egy fpsben wallhackelni vagy aimbotolni. Itt bottal a játékkal eltöltendõ idõ mennyiségén tudsz faragni illetve a pénztárcád üresedésének mértékén. Elõbbiben semmi súlyos kivetnivalót nem látok, hisz a játék nagyon timesink (mint minden MMO 😊 ), sõt, úgy tudom, már vannak MMO-k, ahol alapértelmezetten ha offline vagy is gyarapodik a karaktered nyersanyagokkal és pénzzel, az utóbbi viszont a játékból megélõ emberkékkel szemben nem korrekt...

Megjegyzés kettõ: persze ez csak a botprogramokra vonatkozik, úgy tudom van jópár MMO, ahol elég durva csalások vannak (nem tudom, hogy itt mi a helyzet), felgyorsulsz, a statjaidat feljavítod, teleportálódsz, satöbbi, satöbbi, satöbbi, na az már szerintem is a gáz kategória egy multiplayer, online játékban. Viszont az kicsit se bántja a szemem, ha valaki egy singleplayer játékot trainerrel visz végig.
Hivatalos oldalról leszedtem installer.exe-t, de elindítva az égvilágon semmi nem történik, feladatkezelõben ottvan, hogy Runes_of_Magic_2.0.8.1840.exe fut, de amúgy ablak nem jött elõ, ötlet?

csalsz sok penz szerzel tapos cumokat vasarolsz...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Mephike
Sosem tudtam megérteni, hogy mi a jó abban, hogy csalsz egy játékban. Valaki elmondaná? Jobb lenni úgy másoknál, hogy csalsz. Nevetséges.

fuuujjj osszes bot-olonak ra kenne verni a kezere palcaval...
mennyivel korrektebb az ha szolsz par embernek hogy szerezzek be a hozzavalokat mint hogy botolsz..
reggelt😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
RoM-hoz rengeteg minden van amit nem szabad használni:

RoM MultiHacK
Elverion's RoM BoT
R BoT
RomboT
FarmBoT
Runes BoT
Zoom HacK
RoM AutoHeal BoT
RoM SpeeDhaCk
WallClimB
Exploitok...
Egyéb HaCkeK...

Azt hiszem végeztem a listával!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
?

...

A hackek használhatóak, valaki próbálta már?
Ami a packben van, teleport stb. ?

Gubberx
😄😄 jólvanna

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

TopGun
Hi! Azert ez rossz vicc lenne! ilyet meg trefabol se mondj! 😞 a kinlodva elert lvl 35 utan nem szeretnem ujra kezdeni torles miatt😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Doomista
Gubbberx 16 éves nem 15 !!!!444négynégynyóckilenc

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tehetek en rola hogy a 15 evesek ejszaka jatszanak...

TopGun
Mivel most leptem be a gepbe es csak a napikat akartam leadni, nem olvastam semmit! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gubberx
nekem is ez volt és törlõdött az acountom, lehet neked is törölték véletlen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Nem olvasod a hivatalos oldalt ? Még a magyart sem ? 😞

TopGun
Hi! nem mukodik a game? most probalnek belepni, de a szerver valasztasig sem jutok el! 😞

Doomista
Pedig késõ este vagyunk reggel 5ig 😄

mert fel 5 tol 7 ig van nyugodt idom aztan mar csak keso este de akkor meg nem volt kedvem😄

Gubberx
reggelt 😄

Gubberx
Miért pont akkor jössz mikor senki nincs? 😄

reggelt😊 tegnap mar voltam bent de senki sem volt:S

Gubberx
te meg hyper cube vagy 😄

Gubberx
irjál supportnak és kiszednek, anno haver hetente elveszett valahol 😄

Makma
én is megragadtam a "nem létezés" síkján mikor be akartam lépni a házamba. remélem a mai patch megoldja a problémát, de ha nem akkor jöhet a 4. kari.

JaSoN HuNTeR
nagyon vicces.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Doomista
Nem hallom a tapsokat !

Doomista
TÉK

Doomista
Ték lesz...

Doomista
😄

nema beneztem a szerverre es senki sem volt fent😛 de szaaaaarrr ezert megyek es megnezem a 4storyt😊

ScarY MAN
<#taps>

...

Doomista
Rohattak!!!!!!444

Gubberx
piros tündért? 😛

Abszintot, úgyse tudod hol készül :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
Nah és mit vennénk belõle ?

ScarY MAN
annyi meg pont belefér. de ebben az a rossz hogy engem leszoktatsz, de magadat meg lesújtod 10ezer forint értékû alkohollal. mert itt mindenki tudja mit vennél belõle<#ravasz1>

...

Doomista
Csak havi 10 ezer forint a kezelés. De hát nálad hetente megy el ennyi alkoholra, szóval...😄

ScarY MAN
legyen xD

...

Doomista
😄D Sok választ hallottam már, de ez kitûnik az összes közül...<#idiota><#idiota>
Mit szólsz hozzá, ha azt mondom, hogy elviszlek kezelésre, és kikezeltetlek ebbõl az allergiából ? 😄

ScarY MAN
allergiás vagyok az alkoholra<#idiota>

...

Doomista
Te inkább igyál, mert rád fér.

ScarY MAN
nemigaz... én törtem fel.

...

Doomista
Feltörtem.

JaSoN HuNTeR
beakartam lépni a házamba azota nem tudok belépni a karakteremmel... Mi a fene miatt?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Doomista
Grrrrr!

Van elég hely. 1 Gb-ra növeltem a memóriám, elég kell legyen neki. A Mass Effect is futkározik ezen a konfigon szóval szerintem nem ez lesz a baj. De akkor vajon mi...

Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD

hehe😊 jah😊

Gubberx
jó de ha gyorsan megléped az 52-t és a cube mégcsak 50 lesz akkor jól ellehet gyepálni duelben 😛