11819

• zenoka
    lag komoly lag es komoly upload error hegyek lesznek...
  • penge25
    Ehehe nálunk szombaton megy az első nagy csata majd Demon lord ellen, már nova szervezi a 150 embert hozzá, na kiváncsi vagyok mi sül ki belőle :)
  • penge25
    This is a bug which just shall be corrected. It's the same as when you had the bug that you could swap equipment before you died ezt fejtse meg nekem valaki, jól értem ez egy olyan bug, hogy le tudod venni a cuccaidta élesztés előtt és akkor nem megy le mindennek a durája?
  • penge25
    bezony, itt olvasgathattok róla bővebben, bár a lényeget leírtam :)!
  • Gubberx
    táp infó :D
  • penge25
    gyerekek, megtudtam egy hatalmas bugot, na használjátok ki gyorsan mert kövi patchel javítva lesz. Szóval a bug minden kereskedőnél az új területen vehetek úgye felszerelést páncélt, fgyót stb azonban ezek nem 100 durásak, hanem random 70-120 között, ha mázlid van veszel egy párat ugyan abból és máris high durás lvl 55 fehér cuccaid vannak amikre lehet majd statolni, de a support mondta kedden ez javírva lesz, úgyhogy hajráááááááááá, elvileg a te high durás cuccodat nem fogják nerfelni :)
  • Doomista
  • Gubberx
    jaja :D
  • Doomista
    Jó szám, mi ? :D
  • Gubberx
    thx :D
  • Doomista
    Csak a Cube ÚR nyithatja meg,
  • Gubberx
    FFFFFFFUUUUUUUUU
  • Doomista
    Én nem a melóból irok :D
  • Gubberx
    fuuu cube te nagyon ráérsz :D
  • Gubberx
    nincs mit :)
  • Doomista
    Olyan NPC-knél lehet javitani, akiktől tudsz venni pl potikat, ruhákat, fegyvereket. Példa:
    A kalapács arra jó, hogy kiválasztod vele azt a cuccot, amit javitani akarsz, a másik kőizé meg az összes cuccodat javitja :D
  • Pupuci
    Biztos kibökte a szemem és azért nemláttam ... Kössz!
  • Gubberx
    majdnem minden árusnál javíthatsz, ott van a merchant ablak alján egy kis üllő ikon
  • Pupuci
    Sziasztok!
    Tegnap kezdtem játszani ezzel a játékkal és hát nem találok olyan helyet ahol a cuccomat lehetne javíttatni.Kissé megviselt állapotba kerültek :(
    Szóval az lenne a kérdésem, hogy hol - hogyan lehet javíttatni a motyót ??
    Kössz!

• Doomista
    Flamet,fire knowledget,...aztán tegyél a fireballra,lightingre,wisdomra,electro chargere,wind knowledgere,ha második kasztod priest akkor essence of magicra. Egyenlőre ennyi lvl-n az aoe nem kell szinte, ezért nem is muszáj huzni a phoenixet,purgatoryt és a thunderstormot...
  • Ventura82
    Azt mondd meg nekem te főmágus, hogy ha 30on resetelek, akkor mit érdemes kimaxolni mage-el? :D
  • Doomista
    A lényeg hogy itt vagy te hóhányó :D
  • Ventura82
    hát jah, nem voltam Carp-pal fent már rég. Viszont elkezdtem egy mage-et és már lassan 30 :D
    Meg azért nem voltam amúgy, mert kicsit becsömörlöttem az mmo-któl és kellett egy kis szünet :)
  • Doomista
    kurva rég láttalak ? mi a helyzet ?
  • Ventura82
    ááááá napot!
  • Doomista
    jóreggelt
  • Gubberx
    szépjóreggelt minden kedves cubenak :)
  • VadKacsa
    Az üveg italnak számít ? :D
  • Doomista
    Te ittál valamit ?
  • VadKacsa
    Hallo!
    48 vagyok gondolhatod most mi van velem...
    Ravenfall úgy néz ki hogy mindenhol !-ek vannak !
    Az új zónába még be se raktam a seggem mondjuk Ravenfallban is 2 hete jártam először... :)
    Mire kiüríteném a ravenfalles küldiket már elfek lesznek szóval jó ez így hogy nem érem magam útól! :)
    OFF: RIP Cseh Tamás
    http://www.youtube.com/watch?v=DVSXMFFKq9Q
  • Doomista
    mindig csak a kifogások...ezeket nem fogadom el.
  • Gubberx
    na a héten sem leszek 52 :S holnap 8-20-ig meló vasárnap szintén....
  • Doomista
    Elvileg kiüti valamelyiket, és logikus fejjel az illu V-t ütné ki.
  • XeeN
    Adott egy Mage/Priest amivel hamarosan elérem a LvL 30-at. Ha jól tudom, újra eloszthatom a talentjeimet. Mire gyúrjak inkább? Fire v Wind? Mit érdemes maxolni? Mi az amit felesleges lenne fejleszenem, mert soha nem lesz rá szükségem? Eddig kizárólag a Flame-Fireball-Lightning kombót, alkalmanként pedig Meteor-t ill Purgatorium-ot használtam.
  • zenoka
    elmeletileg ki kell hogy usse...
  • Gubberx
    én már a mondatod felénél elvesztettem a fonalat :D
  • Gubberx
    que? :D
  • penge25
    figyeljetek már pl ha egy cuccom van int VII és van melett 5 darab V, sárga, zöld stat, tegyük fel fogom 2 üres mana követ csinálok és felrakok még egy ILlumine V_öt a harmadik mana köre, az kiüti vajon a int VII-et? Hisz az csak V_ös stat, remélem értitek mit akarok kérdezni :)
  • Gubberx
    illetve az S/P csak tőlük elvették a tápot :(:(
  • Gubberx
    az R/K :P