11819

• Gubberx
    téged meg az fog elvinni amiről azelőbb képet küldtem :D
  • Doomista
    Win8 rulez.
  • Gubberx
    jaja :D bár nekem sikerült már párszor totál befagyasztani
  • Ventura82
    Jobban megy, mint xp alatt :) A win7-nek pöppet jobb a memóriakezelése...is.
  • Doomista
    Kár a barbie babáért :((
  • Gubberx
    ugye ezt most nemondod komolyan hogy bevetted ezt a hírt mint "Démon Lord" killt....... (the cleaners=takarítók és ha az összetört démon figurára nézel a képen öszekapcsolhatod hogy mi a poén)
  • Apocalipto
    Én nemtom milyen szerón vagy hogy...de a hírben sem írnak róla sokat.

Link
  • Gubberx
    nem nem a rom fut 2x hanem fut a rom és mellette a jade dynastyban megy a bot :D
  • penge25
    na az karaj, nekem xp altt nem megy a multi balak, valamiért egy idő után az egyik rom bezáródik így nem lesz t8-as staffom :)
  • Gubberx
    tökéletesen megy win7-alatt a rom még ugyis hogy mellette fut egy másik game és alt+tab-al váltogatom őket :P
  • penge25
    windows 7-el megy vajon szépen a rom gondolkodom rajta fel kellene lökni :)
  • penge25
    kiki persze amikor volt a kiállítás tudom ehehe ha erre gondoltál, meg a tesztszerveren :)
  • penge25
    az tuti, hogy hatlmas szervezést igényel ez a munka de nálunk nova szervezte az első és azóta is a folyamatosan ant killeket, tudja ki a táp, ki a ninja :)
  • Apocalipto
    Demon lordot már kinyírták eccer
  • penge25
    igen de ide 4 raid is mehet eygszerre
  • penge25
    ja és persze Demon lord aki a végső nagy boss ott, egyébként tesztszerveren volt a gyerek ott öldökölték :)
  • Gubberx
    ne félj attól :D ant queen ehhez képest sima mob és azt is jó időbe telt mire leverték :D
  • penge25
    hát ha ezek beverik szombaton sokkot kapok :)
  • Gubberx
    tetszett a zene? :D
  • Gubberx
    gyááááá :D
  • Doomista
    hűha ! akkor én pár hónapig nem is megyek abba az instába inkább :D
  • penge25
    gyááá jó ez a rémálmos insta a 150 fős bazz van egy csóka aki moderátor is a fórumon és thx-t fájlokba írja le mit kell tenni a lagg ellen, és még azt is leírja mi a taktika. Röviden ha nagy nehezen eljutunk az insta végére, 3 boss fog egyszerre spawnolni, ha ezt kinyírjuk, akkor jelenik meg az ucsó hatalmas boss. AZ ucsó boss kinyírására 5 perc van, mert olyan mint a wow, hogy a boss enrange állapotba kerül, vagyis mindenki 1 hit lesz neki :) Ja egy kis finomság a boss 50k hp-t regenerál magán másodpercenként, azt írja a csóka irdatlan nagy dps kell hogy beverje valaki, de azt mondja megéri mert nagyon durva a boss dropja, de erről nem beszélhet, hogy mi :)
  • penge25
    ejj de várom már az estét, eheheh meglesz az lvl 52 úgy hiszem, mert csak egy hajszál és lvl 51 vagyok és még az új terület fővárosában 4 küldit csináltam meg :) És még a napit se adtam le jupiiiiiiiiiiii
  • Gubberx
    Csak dúmpityu nyithatja meg :P
  • Doomista
    Juj mit irtam :s szégyenlem magam :(
  • Doomista
    anyázni fogok én ott alapból, nem kell okot találnom rá.
    nah ehhez mit szólsz ?
  • penge25
    szerintem a lagg miatt lesz ott inkább anyázás és az ebből következő wipesorozatról, nem hiszem hogy megölnének ott bármilyen bosst is túl sok ember= hatalmas lagg, elég ha pl pár pap kap upload errort és kanyec, de hátha a remény hal meg utoljára
  • Doomista
    :DDDD és mennyien anyáznának ha a világ legjobb cucca esne és nem az illető lootolná :DD vagy mennyi anyázás lenne hogy 10 ember ugyan annyit lootol :D
  • Doomista
  • Gubberx
    mondjuk gondolj bele hogy ott van 100 ember és esik vmi tápos cucc :D ott lásdd át hogy ki dobott rá és mire :D
  • Gubberx
    cubbeeeeee
  • Doomista
    asszem elélveztem :O
  • penge25
    nem tudjuk, hogy ott van e reméljük, elvileg a stori az, hogy ebben a rémálomban ő pusztítja el varanast, s ebben a világban kalandozol ha átlépsz a portálon :)
  • Doomista
    az a kék teleport izé, ami az instáknál van, abba belemész és ugye betesz az instába, vágod ?
  • Gubberx
    csillagkapu? :D
  • Doomista
    jaaaaa hogy abba a nightmaresbe van omg...pedig a videón varanasban van a west részen...akkor már értem. Csak mert a varanas west részén is van gy csillagkapu féleség, ott meg nem tudni mi lesz.
  • penge25
    aham valami olyasmi, hogy egy tank megy be először szépen felbuffolva, vagy egy nagyon táp r/k inkább aki benyal egy finom speed potiont, plusz van neki speed skillje szépen a 3 mobot megfuttatja, amíg a 3-4 raid belép legalábbis ez a terv nálunk, hisz mikor belépünk egyből ott van 3 koronás elite, de én nem megyek mert délután 2 kor lesz én meg ugye este 9-től játszom :)
  • Doomista
    de én nem tudtam a demon lordhoz bejutni...partyval lehet csak?
  • penge25
    #9494 erre valami?
  • Gubberx
    hát minimum képeket róla :D