Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Remélem a pbinfo legalább megy 😊

Doomista
lol,akkor irhatom felül az addont a normál játék addonnal ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Eheheh elkeserítelek a mage a leggyengébb kaszt pvp-be, persze csak akkor ha az elemental katalisted cd-je még nem járt le 😊

Gubberx
Na megy a game rendesen 😄 ami rossz hír patch óta az addonok nagyrésze nem mûködik, ha bentvannak hibaüzeneteket dobál a játék és nem mûködnek, és rájöttünk hogy az Ant queen boss egy 50-es knighton 10k-t üt 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
most belegondolva kb 8 cucc lehet rajtad vagy több legyen 8. Mindegyikbe lehet 2 rune slot. az ugye 16 hely! 16*20 all stat +320 minden statodra na az egy kicsit durva szerintem!!!

Doomista
hát ez most függ hogy ki hogy szerzi a lovét,milyen szerencsés ^^ én csak runáztam a cuccokat alap runákkal,még egy runát sem raktam össze meg semmi ! met uge most buggos is meg minden 😊 persze vettem tápos cuccokat ahbol meg fegyokat is néha néha,azért azokra elment jocskány lové,de nem bántam meg 😊 már várom hogy kitápositsam magam 😊 van csomo runa,cucc,gold,márcsak cselekedni kell 😄 föleg hogy azt akarom megérni,hogy gubbet leverjem pvpben mint a szart 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Gondolom minden cuccán 6 sárga volt meg minden cuccba +20 all statospotencial rune, nem is baj hogy ezt a potencial runát nerfelték!

penge25
Ja én is a cuccok tápolásával majd 50-enen foglakozok, nincs nekem pénzem hogy 30-40 szint között is imba cuccaim legyenek, az tény hogy a ucucc itt is kurva sokat számít, anno lvl 36-os mageként, a küklopszok 2 flamék voltak, egy übertápos lvl 30 mage 1 hittel ölte õket na ez durva azért!

Doomista
jaja az a fav spell skillem nekem is :] pvpre durva 😛😄

Doomista
ha meg priest,akkor szerintem hozzá second classnak meg mage !
ez elöny krvára a priest számára szrtm...

penge25
Magebe az elemental catalistot bírom,hát azzal öcsém olyan dps-t lehet kitolni a legtöbb elitet meg lehet vele ölni egyedül kár hogy 10 perc a cd-je!

penge25
Ilyen a papír kasztok élete minden MMo-ban, bár itt priest elég durván életképes papír kasztként is shield rules😊

penge25
ja ezé vagyok én is mage/priestel szerintem imba kis duo együtt, de ez szinte mindenrõl elmondható, minden párosításnak megvan az elõnye hátránya

Doomista
pl mystic altarba durván nagyokat ütnek az elit mobok magere ! tegnap is 2x haltam ! persze debt poti rulez :] meg nem is vagyok betápolva még,majd 50 lvln :]
szal magenek vigyázni kell...adja a dmgt,de ugy,hogy ne öt üsse a mob 😊
mysticbe ütött rám egyet a mob,nyilván critje volt,és 98% hp-m lement.

Doomista
szerintem minden kaszt mellé second classnak érdemes priestet választani...
az a 2x heal skill szrtm krv sokat ér egy rendes lvls priestel...
legalábbis nekem sokszor mentette meg az életem 😄 ugyhogy mage priest powa.

penge25
Mage-et nem javaslom ha kezdõ player vagy sûrûn lehet vele meghalni, de irdatlan sebzése van

penge25
jaja warri mellé priest

Doomista
jólesz neked a warrior/priest
ha meg dmgt akarsz akkor mage pl...de tényleg minden kaszt tápos ! csak rajtad függ hogy mennyire lesz jobban tápos 😄
scout,rogue,mage mind remek dmgesek...inkább nem irnám le hogy a mage az ami tyûûû de dmg állat 😄

Inkabb sebezni akarok, ezert gonodltam Warrior-ra, azt olvastam a Knight inkabb a tank kaszt.

hoy ehh

Doomista
jah warrior/priest jó ötlet !
defet vagy dmgt akarsz inkább ?😄
tank akarsz lenni vgy dmg adó ? 😄

Kezdo jatekosnak melyik kasztot ajanljatok? En a Warrior-ra gondoltam, altalaban az a legegyszerubb, es nem is a leggyengebb. Masik kerdesem, hogy ha Warrior-t inditanek mit valasszak melle? En Priest-re gondoltam mivel Guild Wars-oztam regen, es ott is hasonlo kasztrendszer van. Elore is koszonom a segitseget!

hoy ehh

Doomista
jaja és tuti mennek a szerók mostmár !

penge25
Jaja azt az addont ismerem slayers asszem a neve

Doomista
Gubbal leszedtünk egy addon packot,elraktuk,abban csomo minden bennevan...pbinfo,aggroinfo,több bar,meg ilyenek ! healbotot lehet én is kiprobálom,de hát amugy sem prieskedek 😄

penge25
Jaja akkor sokat játszottam, de akkor se úgy mint sok kocka, hogy nem volt élete mellette, akkor is eljártam kosarazni, röpizni, sörözni moziba bulikba stb, de sokkal többet toltam a gamékat mint most az tény!

penge25
Én pl a pbinfot, healbotot, meg még három addont használok nevüket nem tom az egyik nézi hogy ki vezeti az aggro listát, egy mutatja a dps-t (magként szeretek az 1 lenni ezen a listán, akárcsak anno mindig a wowban), és egy harmadik addon ami mutatja garfikusan hogyan fejlõdik a favágó, bányászó stb skillem! Nekem ennyi elég, de van már kb 100 féle addon

Doomista
Ugye ilyenkor milyen jó lenne ha még 12+ éves lennél,és akkor tolhatnád többet 😄

penge25
Persze valamilyen szinte kocka vagyok, de egészséges szinten szerintem, kocka vagyok mert pl most rohadt sokat foglalkozok ezzel az mmoval sokat olvasgatok vele kapcsolatba, meg most is itt írogatok ugye!

penge25
Hát ja egy játék miatt nem fogom elhanyagolni a családomat 😊 mint mondtam viszonylag egészséges szintem mmozok, péntek szombat este 9 tõl hajnal 2-ig, és vasárnap este 9 és 11 között! Megjegyzem mikor hajnal 2 ig totom akkor is már 7 8 kor fent vagyok másnap 😊 És nem a ROm miatt hanem hogy végre egész nap a kislányommal legyek 😊

Doomista
te amugy milyen addonokat raktál be ? youtuben láttam pár gyereket elég tápos addonokkal...lehet én is kicsit böviteném majd valamikkel...nah meg ujra kell raknom ezt az addont,mert bekrepált ezis !

Gubberx
Mindjárt 1. helyen lesz a rom topic 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
mit kúrtál el ? mit hekkeltél már megint ?

Gubberx
Elég nagy gebasz lehet mert mindenféle kínai hibaüzik is jönnek game közben a másik accomon lévõ kiskarinak :S

Doomista
Tervét csinálja,amit én sosem valosithatok meg 😄

Doomista
elég is neked annyi.családos ember ne kockuljon...
jópár embert ismerek akiket elhagytak mert kockult pár mmo játékra,vagy jobban érdekelte öket az mmo játékban a lv up mint saját szerettjük ! 😄

penge25
Úgy látom Gubberx kollega már tolja ezerrel a játékot vagy sokkot kapott mert nem nagyon ír 😊)))

penge25
Mint írtam a minap kb március vége 😊 Ha ilyen kevés idõt tudok csak beinvesztálni a játékba kb össz-viszz heti 10-12 órát tolom

penge25
Pl ez a game Mazewar

Doomista
😊 és mikor lesz az a nagy történelmi pillanat,mikor 50 leszel ?😄 mert az szerepelni fog ám a történelem könyvben akkor ! 😄

penge25
de amugy 1970-es évek óta vannak többszereplõs online gamék tudtommal, de azok nagyon-nagyon kezdetlegesek voltak 😊

penge25
Asszem Ultima online 1997-ben ha mmorpg-ról beszélünk 😊

Doomista
én nyugodt vagyok ! hisz még pár orát ittvagyok a melóban ! 😄

Doomista
abbol jó is voltam meg nem is 😄 utáltam középsuliban !
bár most már nincs történelem orám sem 😄

akkor léccives ird le nekem, hogy mikor és hol jött létre az elsõ online játék 😄

penge25
Gubberx szerintem csak átmeneti probléma lehet szerintem még nem mennek a szerók! Gondolom, mert a hivatalos oldalon nincs kírva, hogy a szerver online lenne már!!!!!! Úgyhogy nyugi!

Gubberx
azt szeretem 😊

penge25
Történelem

Gubberx
Valaki be tud lépni és jó neki? 😄

penge25
Írtak hogy valami lua vagy mi a picsa új patchelõ rendszert vezetnek be lehet az kavart be!!!

Doomista
jó az 😄
miféle tanári ?😄

penge25
HMMMMM oda az 50/33 karid ne bazzzzzzzzzzzzz!?