Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Á ha belinkelem a karim sokkot kapsz a magem cuccitól, hogy is mondtuk ezt a wowban full tescos cucc 😞)

penge25
Ejj tényleg lehet azért nem találtam a táblákat mert akkor nyargaltam arra amikor már minden napim megvolt

ScarY MAN
nah grat 😄 2. helyen a topic xD

am majd képet dobhatnatok a karitokrol 😛

...

penge25
eheh értem, thx az infókat

Doomista
jah,mutatja hogy annyi kell hozzá...persze nem fejlödsz semmit már 😊de azért mért ne mutathatja ?😄 0/2400000 😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
daily tábla obsidian közepén van,asszem glory vagy mi a neve ! van még az eastern,wester,trade,battle részleg.

városba bemész,felkiálto jellel mutatja a daily táblát,ha az nap nem csintad meg sehol a dailyt !
hangyás meg kal turokban van...egy barlang...bekell menni,aztán igy kell menni: elsõ elágazás jobb,aztán bal,bal,bal. kifele meg jobb jobb jobb bal 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
olyan fincsi mint a ferretes ystrában, kedvenc küldim volt 33-40 között, és még lehet marad is 😊

penge25
? 51-hez

Doomista
ha kiirod hogy wc 5 min,vagy dinner 5 min....akkor nem. de ha nem irsz semmit,és a kal turok mellet egy részen áll a lovad,rajta te,azzal bekickelhetnek....szal max 5 min afk...😊 ha csak nem te vagy a leader 😄😄D:😄

hangyás ilyen pihentetõ quest...egyszerû...csak lovagolni kell rendesen,de el nem fáraszt hogy kell 150 item ebböl a mobbol...másfél óra alatt megvan a 10x daily...

penge25
na majd ha lvl 43 leszek kérek egy bõvebb felvilágosítást hogy ddc-n belül merre is vannak ezek a bizonyos hangyák 😊, meg hol van egyáltalán ott napi küldis tábla, mert jártam már ott abba a dög nagy városban ott biza nem volt, meg elõtte volt egy kis pár npc-bõl álló õrség, obsidian stronghold talán, de egyiknél se találtam táblát 😞

penge25
Oksa errõl olvastam is fórumba hogy ott megy a kick rendesen ha afk-zol 😊

Doomista
48-hoz asszem 1,5 mill...49-hez 1,7 mill,és 50hez 2 mill....51hez meg 2 mil 400 k.

Doomista
de bevesznek! nehéz lesz ölni elöször,ezért többiekkel öld ! csak zonebe kell kiáltani hogy lfp ant,vagy ilyesmi....raid partys,nap 24 orájában megy ! csak ne tedd azt,hogy beállsz valahova,és nézed ahogy ölik...mert nem szereti sok ember,és kickelhetnek.

penge25
mert mennyi xp kell már lvl 48-on pl a szintlépézhez, nekem most lvl 41-hez 700k xp kell, nekem már ez is sokkolóan sok 😊

penge25
öö ha lvl 43 leszek nem fognak szivesen bevenni raidbe vagy ez nem gond? Mert mondtad ezek lvl 47-48as mobok!

Doomista
hangyás 😊
43 lvltõl a legjobb daily 50 lvlig,és azon tul is a hangyás 😊 440 k exp,4,4 k TP,2,* gold...sajna nem sokat ér már ez a 440 k exp ekkora lvln :S ilyen 46ig jó még...50 lvltõl márcsak a pénz és TP miatt érdemes huzni,de persze ugyebár second class rulez,arra kell majd dailizni !
de olyan 2 hétig tuti még a 50 lvl magemen fogok dailizni a tp miatt,hogy pár dolgot növeljek még...

penge25
de ha gyors a neted lehet 30 perc és végez de fél óra az tuti lesz

penge25
nagyon sokáig, 1 óránál is tovább fog lehet tartani ne ijjedj meg ha a mutató nem fog elmozdulni 10%-ról sosem, mert nem fog, egyszer csak completed lesz és kész 😊

Meg csak most jott le a kliens, 2.0.0.1796-os verziot ir, es update-el. Nem tudja valaki hogy ez kb meddig fog tartani?

hoy ehh

penge25
48-on milyen dailyt tolsz?

Doomista
az egész játékot szerettem...teljesen rákockultam ! jó volt a társaság,pvp,jo cuccok,questek,stb,partyk,stb...de már meguntam 😊 de azért szépen fejeztem be 😊 leginkább azért mert a lekjobb haverok mind abbahagyták,stb...

penge25
Én toltam anno a cabalt lvl 40-ig de rájöttem nincs sok értelme nem értem minek ennek mmo-nak lennie hisz nem nagyon vannak az emberek egymás segítségére utalva, nincs healer kari, lol hol van itt akkor a csapatjáték ?

penge25
te a cabal-ba mit szerettél meg annyira,látom te vagy a cabal topic frontembere 😊

Doomista
szrtm lesz ebbõl 5 óra is 😞
de amint hazaérek,elö a sört,és daily erövel 😄

Doomista
kicsit hiperaktiv szoktam lenni romban 😄::😄:😄::😄D😄DD
de ezt gubb is tapasztalta bizonyára 😄😄😄😄😄
föleg mikor meghaltam debt poti nélkül,akkor aztán bekattantam 😄

penge25
Mindjárt 3 óra lassan mehetsz zúzni a mobokat Doomista!

penge25
ehehe ha normálisan játszol, gondolkozol akkor a fiatalsággal nincs is gond 😊 de ugyanigy a 25+ között is vannak idióták

Doomista
jaj én meg csk bujok a sarokba hogy mindenki 25+ 00+ éves,én meg még 20 se 😄

penge25
de volt már rá példa, hogy egy magyart kérdeztem valamirõl de le se szart de az asszem nem guild társ volt, ja meg a cuccokat is adjuk egymásnak!!!

penge25
Igen,pozítiv tapasztalataim vannak idáig fõleg, pl az 50/50-es vadállatok nálunk ha szólsz és éppen nincs guild insta segítenek a küldikben, nem lámáznak ha alap dolgot kérdezel, igen jó guild segítõkész a hunters! Plusz nekem sokat számít sok a hasonló korú hozzám 😊

Doomista
és ott normálisak a magyarok ? 😄

penge25
nálunk két guild is van a hunters a mi guildünk, amibe szintén nagyon sok magyar van a max amennyi lehet egy guildben, mert ugye a bug miatt a guildek létszáma nem bõvíthetõ egyenlõre

penge25
velem pl a Siochian szerón talizhatsz, ezen meg a Macantacht-on van nagyon sok magyar

Doomista
én machamachtizén vagyok gubberxel egy nemzeti klánban...elvileg ezen a szerón vnnak a legtöbben magyarok...egy magyar guild is van a hungarikum,ahol gondolom kecisok magyar van....minden orában látok egy magyart romban a szerón,amerre csak járok !

Tenyleg ezt akartam megkerdezni: melyik server-re menjek majd hogy talalkozhassak veletek? Vagy most kezdonek melyikre erdemes?

hoy ehh

penge25
mondjuk március 19-én 😊

Doomista
azt megnézném hogy mikor lesz valaha romban ! 😄

penge25
lehet majd késõbb lesz lehetõség kari áthelyezásre ala wow, de a huntersbe is elvagyok 😊

Doomista
jah bocs,elfelejtem mindig hogy általában nekem sikerül ez :S

penge25
persze persze neked kocka úrfi neked

Doomista
mi akadálya hogy átgyere ? 😄 41 lvl az megvan 2 hét alatt 😄

penge25
ehehe de jó lenne veletek egy szerón lenni, jó tagoknak tûntök 😊

Doomista
és semmi táp nemvolt benne,de most majd lesz 😄 nézni fogsz ugyis 😄

Doomista
épp ezaz,hogy én sem szoktam pvpzni 😄 ugyhogy mind1 😄
de spellel télleg nyerõ 😄 vertem már le spellel gubberx nevü embert xD

föleg a holy aurat szeretem,5 mp-ig nem hat semmi dmg rád,azt benyomod pvpben mikor épp löni akar rád 😄 ez hatásos a mage spell ellen...spellet belövöm,ö a holyt,és máris 5 mpig a spell szart sem sebez rá,és ennyi 😄

Gubberx
már 1x megvert 😄 de véletlen lehetett vagy lagg 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
De itt az ideje doomista, hogy bebizonyítsd ez nem így van pvp-ben a mage király verd el majd gubbexnek a száját lvl 50-en! 😊

penge25
Sajnos a pvp részleget olvasgatva a fórumokon nekem nagyon az jött le hogy a mage a leggyengusabb pvp-be jelenleg, de nem érdekel nem nagyon szoktam pvp-zni semmilyen mmo-ba, i am insta buzi 😊

Doomista
nah ne mond 😄

penge25
Hát doomista, ha priest az ellened második kasztja akkor szivacs, mert ugye akkor alapból nyit egy silencével és a magenek annyi! Persze ha egy gyors litingal nyitol akkor lehet te leszel a nyerõ, de sajnos a flame az bizony 3 seces cast, mire ellövöd halott vagy és abból lvl 50-es karikba nem 2 kell ellõni, hanem 4-5-öt 😊 az 15-20 sec addig nem maradsz életben

Doomista
ehehehhhe ha jol taktikázol akkor nem !
flame a gáz,hogy töltös,hanem lenne töltös,akkor fájna minden kasztnak...