Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
elõbb irta,hogy bekattant...mármint xfiren irta 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

REPS0L
de msnen még mindig nem vagy....

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Én most 16-8.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

REPS0L
10es. ts? keress fel msnen 😄

Najótudni 😄 Azt hittem h pl a Priestek ott a sztyeppéken kezdenek.

Doomista
lol,minden kaszt ugyan ott kezd 😄
varanas cityben a class hallban lehet 2. kasztot választani. azzal az npcvel kell dumálni,amelyik kasztot 2.nak akarod.ennyi 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Enyim, 300 gold 15 percre asszem, mint a ló xD

Ám te hányas vagy ? Mert nyomulhatnánk együtt ha még te is az eleje fele vagy, vagy a 2. kasztot húzhatnánk, az úgyis uncsi.

REPS0L
az a te macskád vagy csak ugy ottvan?

Ám 1 kép xD

Class Hall, a közeli nagyvárosban 😄 Elvileg quest mondja is h oda kell menni. Az a gáz h a mage-k nem tom hol kezdenek szal várost nem tudok mondani.

Shane
Sziasztok! segítsetek pls. lv 10 es mage vok, de nem tudom, hol lehet felvenni a 2. classt...

Ok kösz a segítséget ,nem figyeltem és azt hitem az öszes patch lejött de nem 😊

Sorrend se ? Váá 😄 Ám sztem bugos nekem, mert nincs vmi papírom.

ScarY MAN
ott mindig elkuld valamelyikbe es kikell asni. nem mindegy milyen sorrendbe 😊

...

És ? Ezt ki kell írnia 😊 Utána katt a Start Game-re. Vagy várd meg míg felrakja a többi patchet.

Hello mindenkinek ,van egy kis problémám amibe a segítségeteket kérném.Letöltötem a játékot a RoM Hungary oldalon lévõ linkrõl.Felinstaláltam letöltötem a patch-eket ,de amikor elindítom kidob egy ablakot.Ami ezt írja "Please select country" és van 3 választási lehetõség International english ,Deutch ,USA english.De mindegy melyiket választom ezt írja"You have picket International english.Please confirm your selection.If you wish to change your region selection ,you must uninstall and then reinstall the game".Ha valaki tudna segíteni azt megköszöném.

ScarY MAN
nekem nincs :S
csak videokon lattam hogy is néz ki 😊

...

Doomista
ravenfellrõl nincs valami infótok ?

öcsém már jönne ki ez a dobozos verzió itthonra, már a kezemben akarom látni 😄

Vamp17
Azta mindenit neki!!!! En nem is tudtam hogy ekkora terulet lesz!! Ez marhanagy!!!! Sokat gondolkodtam rajta hogy hova szurjak be az elf fajt, de igy mar vilagos,hiszen komplett uj teruletet kaphat! Sot meg ket faj is elfer, hiszen kb a terkep 1/4-e latszik csak.

Doomista
fasza 😊 tutko megveszem ^^
már várom hogy kiadják ravenfellt 😊 már 3 npc ad ott questet ^^ persze koreai full xD

Doomista
jah és jöhet az 17 mb logo 1680x1050 be 😊

Doomista
nem én csináltam a bannert...

Hm, van egy olyan quest h kiscsaj a 3 barlangba elásott nekem vmit, nekem sanszos h meg is van, de nem tudom kiásni. (Mysterious Moud ahol sztem van)

ScarY MAN
egy két kép😛

Doboza 😛

A dobozhoz járó térkép poszter. Jobb also sarokban latni hogy mekkora is lesz a terkep 😄

És a griff pet 😊

...

games4ever
Jajjjj nagyon szépen köszönöm!<#worship>
Innen jön rendesen😉
<#integet2>

ScarY MAN
am elgondolkoztam...lehet hogy neked kellene hazigazdanak lenni 😄

...

ScarY MAN
en tudok adni egy 17mb os képet is amin a logo van 😛 persze ha kell 😛

...

Doomista
innen próbáld ! próbálgasd a szervereket,hogy melyikrõl jön leggyorsabban !

games4ever
Sziasztok!

Kiszeretném próbálni ezt a játékot, mert láttam róla videókat meg olvastam róla itt is meg máshol is hogy egész jónak tûnik, és el is kezdtem letölteni, de a hivatalos oldalról olyan lassan döcög lefele hogy így lesz vagy 2 hét mire lejön(4-5 kB/sec:S). Kérdésem hogy nem tudtok véletlen egy másik oldalt, ahonnan jó sebességgel le lehet tölteni? Kerestem neten, de mindenhol a hivatalos oldalra mutat a letöltés😞((

Köszi elõre is😉

Doomista
<#mf1><#mf2>

Doomista
nincs gonosz karakter....
mindenki ember 😄 egyenlõre csak guild csaták lesznek,majd jönnek az uj fajok sokára még 😄

pasz hogy elmenne e 😄 probáld meg 😄 amig nem látod addig ugy is mind1 😄

Doomista
ott a chat 😄 azis elég ebben a játékban a kommunikálásra 😄 én inkább zenét hallgatok jó hangosan...csak az a szar,hogy hiába hallgatom,mikor annyira beleéli az ember magát a játékba,hogy nem is érzi hogy meleg van a szobába vagy hideg,kiabálnak vagy suttognak 😄 volt hogy valaki bejött a szobába,letett egy pohár sört,de én sehogysem reagáltam az egészre,egyszer csak látom hogy itt az asztalon egy pohár sör 😄

Szegénynek lányos hangja van, hagyd... 😛O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok! Nagyon jo kis játéknak tünik!! Lenne pár kérdésem! Elöször is hogy ki testesiti meg a gonosz oldalt ??? Léteznek gonosz karakterek ?? Azaz pl nekromanta, specilalizáciok, vagy ilyesmi??

A másik meg hogy egy gyengébb laptop videokártyával szerintetek elmenne ??

REPS0L
ennek nem tom mi értelme, csak kommunikálást segíti. Vagy fürdõskurva hangod van? hang alapján beazonosítunk? 😄

De most. Understeand Treasure hunt... semmi szöveg 😄
Másik meg szerezz meg valamit szart a Crystal Ore-ból, amit végigjártam a cavet és nincs benne (elite mobot is megöltem, boss-t már nem sikerült, pedig meg kéne 😄)

Doomista
darab

REPS0L
mi az a db?

Doomista
engem sosem fogtok hallani ^^

REPS0L
basszalak meg, eddig mindenki hallott, csak Te nem 😄

Doomista
gondolkozz 😄
bocs hogy nem abból áll hogy grind grind grind grind,szedj össze ebbõl a mobbol 100 itemet,és ölj 1000 ilyen mobot 😄

Azokat nem csináltam meg amelyikeket nem tudtam -.-' 😊

Doomista
köszi 😄
13 lvln varanasba ?
a-a,stop !
vagy 20 lvlig ne menj át oda...még csomo quest van logarban vagy 20 lvlig ! igy fogod teis elkurni ! logarban nem csinálsz meg sok questet,mert már varanasba csinálod,és ennyi,szivtad ! errõl beszéltem !

Jáj, oksi, lvl 13-on végre eljutottam Varanasba, de akkor mek vissza 😄

ám: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090221123143Untitled_1.jpg

Doomista
hát ugy növeld ahogy eddigis 😄
gyerekek,elõre szólok,hogy a 3 nyersanyagot növeljétek minnél hamarabb minnél magasabbra !!! fa,gyógynövény,kõ...féleségek 😄 és amik db-k összejöttek,ne dobjátok ki,ne adjátok el ! majd az elit skillekhez kelleni fognak ! (15,20 lvlhez) 13 lvlre minnél hamarabb növeljétek fel,aztán 13 lvltõl tudtok a következõ pályán uj féle nyersanyagokat szedni az utáni pályán meg 22 lvls lehet szedni a még ujabb nyersanyagokat...

én csak 13 lvlig huztam el ezt a 3x nyersanyagot,craftolni meg semmit nem craftolok 😊
szoval a 25,30 lv elit skillekre én a nyersanyagokat megvettem...nemvolt egy kevés pénz 😄

Doomista
ezt átkéne rakni 1680x1050 be,valaki megoldaná nekem ?
mert acdseevel valamiért nem akarja annyiba rakni,mindig 1400x1200ba rakja...

Doomista
itt a link...
figy nem tudok én dönteni...máris az elsö találatokból mind tetszik !
én meg benne vagyok hogy te házigazda legyél...szép mailt küldj a moderator sg-re.
de akkor kicsitt több onlineséget kérünk tõled 😄

Illetve a woodcutting h kéne növelnem ? Mert lvl 4 körül van, de még mindig csak az alapcuccot tudom vágni :s Kell külön tanulni, v vagdossam még az alapot ?

Narxis: tudsz párat az õ skilljei közül is.

Narxis
Mire jó ez a dual class system? lvl 10-nél választhatom, elolvastam róla mindent de nem vágom. Lesz egy 2. karakterem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bowal lehet simán lõni ?