Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igazén, de akkor is lõhetne magától ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

penge25
Aham nem nagyon volt scountom soha, nincs valami sima bowos attack icon amit kattintani kell és lövi a mobot?

Azt h nem lehet vele lõni csak skillel 😄 lvl 18 asok vok, de a kezdõ 999 arrowból még valahogy mindig megvan 960 ... azt nem értem h 39 h fogyott el 😄

penge25
Mármint, hogy nincs auto shot vagy mi?

Remélem mire kiadják megoldják ezt a bow bugot mert nagyon zavaró :s

Doomista
fasza 😊)
megnézted a picasa albumt ?😄 az a szar hogy igy most hiába képelnénk nem látnád,hétvégén meg jol eltüntél,se msn se semmi 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Köszi:-)))

penge25
Igen ez ob, de ha lejár semmi nem történik, nem törlik a karid nyugi! Pontosabban annyi történik, hogy valószínû jelentõsen bõvítik a tartalmat stb..

penge25
Grat a lvl 50-hez, akkor csak összehoztad a hétvégén, reggel meló elõtt toltam kicsit a hangyás dailit így már lvl 44 vagyok 😊 Két hét daily csak és akkor megvan nekem is az 50-en várom már nagyon! Aztán insták ezerrel, fejlõdni utálok a legjobban 😊

Ez akkor most beta?ha lejár akkor mi történik?

Ha te is azon a manch micsoda szerón vagy, akkor tolhatjuk partyba, te knightként tankolsz én meg scoutként leverem a veséjét az elit mobnak ^^

milyen karit csináltál?😊

Stone Brothers Racing Team #1

Doomista
magenél meg az a nehéz,hogy könnyen hal...ha nem figyelsz oda...kész pakk,behalt. jol kell bánni vele,stb,és nem lesz gond.
pl mystic altar,az egy elég erös insta...ott egy elit rámjön,simán kinyirna ha nem lenne stunom stb stb...viszont egy ilyen szintü knightnak meg sem kottyanna...persze a dmgt rendeseben mennek a mobba,dehát hiába,ha a pydef ritkaszar magenél,hiába az a krv sok mag def ^^
ezt nem panaszkodásbol mondom,mage foreva 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ZS90
<#csodalk> mekkora baromságot írtam, azt akartam írni hogy questek nélkül nyílvánvalóan hiszen a questeket már megcsináltam a knightal...

Amúgy nem szokásom föladni😊)) Csak csinálok majd belõle valami használhatót😄

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Doomista
akkor legyél mage/priest és probléma megoldva...

ZS90
tekintve hogy két napja játszok, túl nagy tapasztalatom nincs, de másodlagos karakternek választott mage-el questeknél sokkal gyorsabban fejlõdtem mint a knightal...

Doomista
de megvan,jártunk is ott 😄 csak éppen a server legtáposabb knightjét is egy ütésbõl kinyirja az a boss,méghozzá ha 4 healer healeli ,akkor is 😄

szrtm ez egyértelmûen full érthetõ és világos mondat volt 😄

Doomista
minden kaszt tápos,csak tudni kell használni...

Jajmár, csak béna vagy, csakazért mert még nincs is bent a terület ahova menni kéne ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ZS90
nekem knightom van, de az az érzésem hogy tévedés volt, egyetlen épkézláb támadó skill van, azt is csak 30mp-ként lehet használni, a hp megnövelõ meg csak 60 mp-s és nem fél órás mint a priestnél, tényleg csak arra jó hogy üssék egy partyban amíg mások leölik az ellenfelet, mert támadásra elég ratyi...

Doomista
jobbulást 😄

együttérzek veletek 😄
valami 30+ questet sikerült 49 lvln megcsinálnom 😄 meg ilyenek 😄
vannak szopatos questek,ez tény,vannak raid partysok,amikhez rendes erös party kell,ezis tény...de hát ez a jó benne😄
most 50 lvln is vannak olyan questek,amiket megcsinálni egyenlõre lehetetlen 😄

ZS90
jó csak úgy nehéz volt emberek találni hogy nem tudtam zone-ba írni😊))) Amúgy arc- és homloküreg gyulladás nem segít éppen mostanság a gondolkodásban <#falbav>

Mi ? Yuri-t 2. ra megöltem ? ... 😄

Scoutnak van ilyen powás skillje (arrow of essence), azzal a fele hp-ja kapásból lemegy az eliteknek, onnantól meg már csak futás és a vamipre arrow teszi a dolgát (asszem mágusnak is van ilyen, vmi meteor esõ féleség)

Bár Twillight Mineos faszi az engem is megölt, persze miután végigüldözött a bányában, ahol sikerült eltévednem 😄

Doomista
üdv a partys questek világában...zonebe kiabálod hogy kell help,guild tagok segitenek,keresel egy high lvlst,ennyi.
agy kérdése,old meg,ez nem a tiszta grind játék.
anno én tegnap segitettem pár gyereknek kinyirni yurit...ha machamacht izé szeron vagy,tudok segiteni abban holnap...catnak is segitek amiben tudok...

ZS90
Jah ami viszont kifejezetten bosszantó, hogy képtelenség egyedül megölni egy kisfõnököt mint "yuri" vagy a koboldok vezetõje, hiába kapom meg a questet, ha esélyem sincs megölni, csak olyannak van aki egyébként már jóval magasabb szintû és jóval messzebb jár, Amias a twilight mine-ban egyesen 1 ütéssel megöl hiába a 18-as knight pedig már asszem 15 vagy 16 nál megkapja az ember a questet...

Azt a questet én is most vettem fel, ott a zászlónál kell valamit nyomkodni, de én is ramatyul lettem a gametõl, szal ki is léptem ^^

Doomista
hát biztos tud 😄 de valszeg 100+ questet elhiheted nehéz megjegyezni 1 mondat alapján !
bár az kérdésem is lenne,hogy összesen hány questet tartalmaz a rom ?😄

ZS90
hát most nem tudok screenshotot, elég ramatyul vagyok, kidõltem a játékból, de ha esetleg tud valaki megoldást...

Doomista
meow

Sztem az fizetõs cucc lehet.

Doomista
/z és irod 😊 ezt csak amin pályán vagy,azon látja mindenki. de van world chat is,arrol pasz mivan,egy kétszer láttam irni egy gyereket.

questet igy nem vágom,képpel jobban menne !
machamacht vagy min vannak a legtöbb magyarok.

ZS90
Hali! Elkezdtem én is ezt a játékot, elõször is nagyon tetszik meg minden de lenne pár kérdésem, elõször tudom hogy béna vagyok de nem jövök rá hoyg lehet úgy írni hogy messzebb lévõ emberek is lássák mint ahogyan én látom mondjuk a üzeneteket, mert gondolom ha csak simán entert ütök akkor azt csak az látja aki körülöttem van, másodszor a questek néha kicsit túlkomplikált, vagy csak nekem nem fog az agyam lázas betegen, de például most a Zhuridon Campnél vagyok amikor valami resarch materialt kell visszaszerezni, ölöm ezeket a mocskokat, próbálom úgyhogy egyszerre csak egy jöjjön mert annyit tudok megölni,de semmit sem találok, csak ládát a leghátsó sátorban amit nem lehet kinyitni, valaki esetleg tudja a megoldást? 😊 A másik hogy általában hol szoktak magyarok lenni?

Doomista
nemtom hogy birom 😄
ilyen összevisszaságok a napjaim...hol ekkor kell felkelnem,hol akkor,hol ekkor fexem le,hol akkor...nincs egy megszokott idötartam...igy elég szar...nem lehet semmit megszokni :s
kávé már nem is hat,és ez rossz 😄

ScarY MAN
kocka😄

betegvagy😄 hogy birod?😄

...

Doomista
jelentem, hogy 3 órát aludtam kb,és hajnalban mentem suliba 😊 ez nem kockaság volt,szimplán emberiség.

Doomista
hajrá 😊

hát sztem ugyanott fognak kezdeni, minden kaszt ugyanott kezd, abbol rinya lenne h nekik miert nincs kezdohelyuk xD a masik meg hogy van még1 "kezdohely" mittomen miaz, amit masodik kasztodnak kapsz, ha még ugy megy ahogy anno ment, hogy mindenki csak favagni meg gazolni jar oda akk sztem siman belehetne iktatni, de sztem ez is ki van csukva, mert soksok uj quest kellene, az meg sok melo

penge25
Azért próbáljatok ki más játékot is, mert ha azokkal is gond van, akkor hardveres probléma!

penge25
Oksa , de akkor is lesz tuti sok olyan terület ahol az 50-esek mehetnek szintezni, szerintem ha kijön 19-én a game akkor már 60/60 lesz a szinthatár! Gondolom ezt onnan, hogy a játék fejlesztõi nem tagadják, hogy példaképük a Blizzard és ugye a játékból sokat adaptáltak át a ROM-ba!

penge25
És onnantól a gépel nem tudtok mit kezdeni? Ha nyomsz egy alt+f4-et akkor visszajön a windows kép? mert ha nem akkor lehet a videokártyádnak annyi, vagy ha mázlid van akkor csak a hûtése nem szuperál!

srácok bnömnek olyan gondja akad hogy 15perc játék után megfagy ill elsötétedik a monitora ... mi lehet a gond? hotfix elött nem csinált ilyet

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Vamp17
Nem valoszinu hogy 200 lenne a max szint, sztm a tobbi terulet egy resze foleg az uj fajnak(fajoknak) lesz ugyanugy helyszin kb lvl50 ig. Mivel a jelenlegi teruleteken meg csak nyoma sincs mas fajnak, es utolag ugy belerakni egy fajt a jatekba hogy annak semmi "hattere" sincs elegge gaz. Ezert is izgultam, amig nem lattam ezt a terkepet, hogy hogyan kerul itt kepbe az elf faj. Azt hittem csak benyomnak kargennel egy masik designt es kesz, meg az alapertekek masok. ugy azert elegge gagyi lett volna...
de igy mar bizakodom. 😊

penge25
ehehe most látom megint van egy pici Event, meg kell találni egy köpenyt Ystra egyik barlangjába, nem is rossz a jutalom érte ha te találod meg a leghamarabb!

penge25
Kicsit korán kezdted, vagy késõn fejezted be a napod 5:55 te full kocka Doomista 😊

penge25
Na szép jó reggelt! Jelentem végigolvastam a nem kevés hozzá szólást és wááááááááááááááááááá mekkora lesz a térkép, ha jól saccolom, akkor ezen a max szint bízza 80/80 as lesz majd vagy több, bár a logika szerint a max szint 200-as lenne de remélem ilyet nem tesznek velünk 😊 Na meg igen igen lvl 43 lettem, nyomtam is a hangyás küldit kajak, így nagyon hamar lvl 50 leszek 2-3 hét 😊

Doomista
nem, nem lehet

ja amugy igy mar fasza a banner, lehet már arulni ahban a diamondot?

Doomista
azzal az npcvel kell,akivel betudsz lépni a saját házadba.

kasztok közt hol tudok váltani?

De te fent vagy X-en ^^