Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégis a fórumon csak azt hallom hogy a mage milyen jó igy hogy nagyobb a regenje meg a többieket kell nerfelni 😄

Priest nerfet is láttam , majdnem sirva fakadtam (bár mage és másik priesten kivül majdnem mindenkit duelbe elverek 😊

Ennyi kicseszett leállás azért durva , kockák megfognak örûlni otthon 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
én nem bántam meg,hogy nem full fehér cuccokba vagyok! leszarom a fehért,jó nekem nagyon is a zöld/kék. felesleges ezen idegelni magad.

maget meg ha legalább nerffelik,akkor azért úgy,hogy legalább õ üsse a legnagyobb critteket,vagy valami,vagy érezhetõen erõsebb legyen mint mikor még nem jött ki ez a patch féleség...scout meg gyengébbet üssön ,viszont neki jobb legyen a phydefe,és akkor máris van egyenlõség...egyiknek a dmg nagyobb,másiknak a defe...vagy valami ilyesmi.de már én is megszoktam hogy milyen fasza így a mage,jó lenne ha maradna 😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Ja most a mage jobban healel majdnem mint egy pap, én pl regennel 360-at regenelek lol 😊

penge25
Na a héten kiderül, kit hogy s mint nerfelnek vagy tápolnak 😊Meg micsoda újdonságok lesznek vagy nem lesznek 😊 Mondjuk való igaz nerfelni kell a maget, mert durva hogy 1 mage egyedül végig tolja Ma-t 😊Mondjuk kezdek már pedig hozzászokni, milyen kis táp a mage 😊

Vamp17
eeees atlepte a kliens a 4 gigat 😊

Gubberx
kicsit fura most minden skill, a vampre arrow többet sebez dot-al, és a regenerate-m ami 40-es a leíás szerint 164-t gyógít de valójában 225-t 😄 fura dolgok vannak

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
üdv 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Szeva gubb!

Vamp17
sztm inkabb nerfeljek a mageeket, meg a scoutokat egy picit tapoljak, de telleg csak kicsit es rendben is vagyunk.

Gubberx
integrálják vissza a scoutok táposságát más nem érdekel 😛

Vamp17
ahogy latom szepen lassan integraljak be az uj dungeonokat😊 meg a battlegroundokat, gvg helyszineket 😊

Gubberx
jó reggelt az uraknak 😄

Vamp17
igen, olvastam en is hogy a het folyaman allandoan kapni fogjuk a patcheket. Belehuznak igy a hajraban a fiuk 😊

penge25
Szerintem ez csak az elsõ patch a sok közül fejem rakom rá minden nap jön egy új patch csütörtökig, ez sovánka patch mert ugye ebben semmit nem írnak az új instákról amikenek ugye csütire kész kell lenniük 😊 Ebben a 3 vs 3 a legnagyobb újítás, 3 mage vs bárki, bárkit ledarálnak 😊Max 3 mage vs 3 mage az érdekes lehet 😊

Vamp17
ahogy latom sehogy 😊

Vamp17
"The water-animation has been massively revamped."

anyam, ezt meg CB alatt emlegettek egy csomoan, hogy le kell cserelni 😊 nem kapkodtak el 😄

Vamp17
penge25
Kiváncsi leszek, hogy nerfelnek e bennünket kis gyenge mageket 😊

penge25
illetve 6 cuccom kivételével mindent feltápoltam, de csak 3 stattal mindet 22 stam, 22, int, 22 wisdmo általába, de az intet és a magic attackat nyomtam töbségében. A maradék cuccokon meg csak intelligenci, magic attack és stamina lesz wisdomot nem tolom tovább. Még van fent most egy fincsi kesztyû azt akarom megvenni 350k +6-os kék kesztyû finom int stattal. Remélem 19-re kész lesz az alap táp magem és onnantól úgy csinálom hogy csak sárga statokat rakok fel minden cuccomra és rájöttem hülye voltam, mert fehér cuccokra kellet volna felnyomni a statokat, mert legalább úgy el tudtam volna adni jó pénzért 😞 Az a cucc ami leveszi a boundot a tárgyakról az meg kurva drága 😞

Vamp17
patchnotes lesz amint kerensky kirakja 😊 csak meg sztm kb most megy be dolgozni 😊

penge25
Thx a gyors infot, patch notes valahol van 😊

Vamp17
"A Runewalker-tõl jött a hír, (errõl még a Frogster sem tud, ezért nincs kint az oldalon a patchnotes) hogy ma, azaz 2009.03.16-án kapni fogunk egy nagy méretû patchet, ami már felkészíti a játékot a 19-ei indulásra."

forrás: runesofmagic.hu

penge25
öö hát a tápom amire üszke vagyok az a két fülbim amiket sikerült 10 jewelbõl feltolnom, 10-bõ 9 sikerült, így a két fülbi +5-ös lett. Ja egyik fülbi nagyon imba tiszta 35 inttel vettem 😊

10 percest letoltam gyorsba , hatha legalabb golem dob mit de nem
8 kocka maradt megint 😞(

Doomista
ma reggel nagyon hamar fent voltál romon 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
én is kérek pár ezer darab diamondot htx 😄

ejj az istenit,mennyi server leállás lesz 😞

cabalt is tápolják ^^ holnap jön az update, majd ránézek 😄
bár különösebben nem érdekel egyáltalán.

nah és mit sikerült összetápolnod ?

Most az elsõ 2 bosson mit értesz ?
Razuelt meg Dorlost ? vagy a Vizes ice eliteket meg a tûzes Nightmareket

penge25
Na akkor patch, mi lesz veled doomista a héten mától bármikor lehetnek szerver leállások, majd csak csütörtökön áll helyre a rend 😊

penge25
Mondjuk akik tudják ma-t szólózni nem kicsit tudnak meggazdagodni, a srác akivel voltam a 2. bossnál sikeresen elvitt egy fülbit, tiszta sárga stattal. Pff azt mondta a stat 1.2 millát ér rajta, mert clear csak nem tom már mi volt, tuti nem mages cucc

Doomista
egyenlõre az m.a bossokig nem jutotam el,de 100% hogy nem tudom solozni az elsõ bosst...viszont necroban tudom solozni az elsõ 2 elit bosst,és ha van egy healer akkor a dinokat is.

Doomista
nah az az imba mage 😛
patch lesz.
én ismét nem tápoltam magam,gyûjtök az uj updatere sok sok lovét...
de közben elvoltam,kiosadet soloztam,meg most solozom a joblint is silverfallban...épp elõbb segitettem 2 skacnak,jó érzés mikor mondom hogy ne támadjatok...aztán irja hogy healel,mondom ne healeljetek...csak néznek hogy wtf ? O_O...aztán mikor soloval kinyirom akkor már have fun.
jó nem nagy szám,40 mp alatt nyirom csak ki...de egy freee tápos magetõl nem rossz 😊

penge25
Nagyon fontos kérdésem van a március 19. megejelenéssel kapcsolatba, ugye nem kell letölteni egy tök új klienst, hanem akiknek már le van szedve a régi kapnak egy nagyobb pachet nem?

penge25
Na szép jó reggelt mindenkinek! Nos doomista a hétvégén táposítottam kicsit magam, de nem értem a végére cucc hiányában, így is nagyon sok jó cuccot vettem eheheh, még 6 cuccom maradt táp nélkül. Háát doomista remélem a guildünk legtápabb mage majd elküld nekem egy képet a karakterlapjáról ajánlom figyelmedbe, khmm 7k hp, +1200 int stb stb. Nos voltam vele instázni MA-ba, hááát baz elsõ 2 bosst egyedül beveri, ketten toltuk ma-t ki igaz csak az elsõ két bosst, de durva basszus, hogy egy mage egyedül kitolja õket 😊. Nos egy kicsit el is keseredtem, mert ahba vásárolgattam erre mellém döcög egy mage/priest pfff buff nélkül 8.5k hp, 9k mp áááá na mondom rohadjál meg, sose lesz ilyen táp a magem 😞

jaja😊 en szutyogtem ott helpert😄 de most visszamentem 16 on es kinyirtam a kis snecit😊
valszeg legkozelebb ugyis csak hetvegen lesz jatek kezdodik a munkahet😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
mire kelek reggel ? pvp rankingsban 2. helyezet vagyok O_O
mi a fene van most ?

Doomista
😄😄😄😄
tápság beszél belõled...mint mindig.

Gubberx
ohhh a táp szülõhelye 😄😄

És mintha scout is lennék 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

slime001
Ma gyilkoltam le neked valamit Barrens Cave-be!😊 /Radlen/

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
helyesbitem az egyik részletet:
"mostanában nem sokat vagyok ^^" -------------> egyáltalán nem vagy!!!!

Én 18-as, nyomulhatnánk együtt, egyedül uncsi, bár mostanában nem sokat vagyok ^^

Hm, én 18, nyomulhatnánk 1ütt 😄 Egyedül uncsi xD

16 rouge😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
de

Az ugye nem Razer ? <.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hi! A Silverspring armorhoz hol tudom felvenni a questeket? A külföldi fórumokon írnak össze-vissza! A kesztyû már megvan a Yuri gyerektõl!
Doomista
háttérkép befigyel ? 😄😄

Hányas vagy?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

1.) megtaltam koszi
2.) kár
3.) koszi megvan
4.) maar fel is vettek😄