Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Nos csak ennyi a külöbség jobban néz ki, a pluszzolásban sincs semmi különbség?

Gubberx
meg a nari ill lila cucok sokkal jobban néznek ki mint a fehérek 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
én amit észrevettem,hogy +30 intet kaptam eddig a magetõl,(elvileg akor 40 lvln megint +10 int ugyebár)szóval nõt a mag attack,def,manám,hpm.
egyszóval megérte eddig húzni,és én kihúzom 50ig ha addig élek is.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Hmm ha a kicsi szintetlép akkor statokat kapok tõle? Hm azt hittem, hogy monjuk felveszem az 50-es m, mellé a priestet, és alapból kap 10% pluszt a mage

penge25
Amúgy azt fejtsétek ki hogy mi az alapvetõ különbség a fehér, zöld, kák, lila, narancs cuccok között, mert jó nyilván több defet adnak picivel, de egy fehéret vagy zöldet is fel tudok tápolni statokkal nagyon, a kékeken, lilákon meg sokszor nem clean statok vannak, vagy a pluszolás miatt fontos, másként érvényesül a pluszolás?

ja de az a +10 szint is ad Statokat gondolj bele

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ma lv40 (jelenleg lv50) Borsburs sascilliába lv45+(jelenleglv50++) CL LV50+++ tegnap 3 lila esett abbol 2 cloth olyan kendõ amin egy mindentlátó szem van és eltakarja a szemed 😄

Gubberx
mert healelni már elég amit tudok már meg nem kell belõle 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Amúgy van értelem az 50/50-nek ha csak a magel mész instázni úgy is, bár szerintem a pap tuti a legkeresetebb kaszt instákba 😊

Doomista
miért felesleges ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
ez a xar meg dupláz 😄

Gubberx
én azon gondolkodtam hogy nem is viszem 40-nél tovább mert felesleges 😄

Doomista
nah ja....40+ priest meglesz, elgondolkodtam hogy ujra tp erõzök...de nemtom...jólenne már az az 50/50,de akkor meg szorgosan kell a napi dailit csinálnom.
egenlõre én a flamet alig használom hallod...mindenhol csak fireball+phoenix+lighting és ha kell akkor purga,és ennyi.
szerintem 40ig te is told el a priestet legalább.

hu mekkora a patch 😊
1 év mire lejön

penge25
Ma-hoz hasonló nehézségû insta van, vagy már csak a nehezebb cl-van?

penge25
Persze még a firebbalt is, meg a galaxit is fel kellene tolni na ha ez a pár maxon van akkor már szó szó nem kell tp, bár utánna meg az intet kéne feltolni az 0 nekem, ejj mindig lenne mit fejleszteni. papom meg ott rohad lvl 26-on max 35-re felhúzom ha jó lesz az új elite skill 😊

Gubberx
title-t csak be van kattanva már doom 😄

penge25
na így már vágom, amikor a kari neve feltt ottvan ez a megjegyzés ok 😊

penge25
ööö az essence magic 47, ami meg critikalt ad 43-44 asszem na ezkete tervezem maxolni, illetve van egy érdkes buff ami nagyon nagyon kell sok instába a magic barrier na azt is kimaxolom

Doomista
title-t... nem tudod mi az? pl a novice adventurer,full somatch warrior,rose,survivor of mala,ecology,cactus killer,bear bully,bear hunter,meg stb stb.

Doomista
nah az zsir 😊 most akkor hogy állnak a skillek buffok nálad ??

penge25
Az mi hogy kapok egy rangot?

Doomista
méghozzá gubber vére, mivel keveset látom rom-on.

penge25
Ja amúgy doom kimaxoltam még két skillt a thunderstormot, meg a wind knowladge-t, bazz tunderral olyat sebzek áááááááááá, hangyák még meg se látják a szelet és halottak 😊 Ma instába is durva pusztítást csinálok területivel!

Doomista
mire hazaérek 5re, és ha addigra off lesz a rom akkor vér fog folyni itt!

Doomista
persze hogy lesz...ez után valamikor fog jönni a bazzuer...az a krv nagy gólem a kal turok barlangból a hangyáknál...ahoz is kell party és ennyi ^^ szóval már az epic quest vége felé jársz 😊 fincsi titlet is kapsz...hero of taboera vagy mi😊

penge25
Jaja olvastam, mi lesz így doommal 😞, infravénás romot neki

remélem 1 40es mobot nemfogsz tudni megölni 😊)

Vamp17
megnyúlik ma a patch miatt a szerver leallas, nem 13:00 ig tart hanem 15:00 ig.

penge25
Öö beszélgessünkinkáb a romról, nos hétvégén a táp mellet az epic küldit kezdtem el tolni szinte az eljétõl, mert ott hagytam abba varansnál, nos most ott járok, hogy meg kell védenem Chailicket vagy kit azt a sámánt ott a hárpiák birodalmában, a sok köpenyes csókától. Sajna meghaltam, mert nem vettem észre hogy elit is van velük. Nos ez után lesz még sok küldi ? Mert elég szép cuccok a revardok 😊

Doomista
Erre nagyon egyszerû válaszom van.:

.:Mert:.

penge25

Miért is?

Doomista
de amúgy meg nagyon várom a patch-t...így már alapból kevesebbet tudok aludni :s

Doomista
értelmesen FáJdaLmaS 😄

Doomista
te neked romozni sem kellene 😊

penge25
Na egy értelmes megoldás látod 😄

Doomista
elmegyek kocsmába és leiszom magam gyomormosásig. akkor aztán azt is elfelejtem, hogy a rom létezik 😄

penge25
Én el vagyok rom nélkül is 😊

penge25
Mi lesz veled ha szerverek nem bírják a csütörtöki rohamot és összeomlik minden 😊

Doomista
de te probáld ki a koreai romot

Doomista
mondom hogy a koreai romra megyek addig.

penge25
Cabalozzál a héten vagy próbáld ki a Warhammer MMot, vagy a D§d MMot mindkettõ 10 napos free trial, csak most csak neked!

penge25
Bazz doom te nem is kocka vagy hanem 3 szög 😄

Doomista
addig átmegyek a koreai verzióra,és ott tolom akkor !!!!!444

Doomista
ezt nem hiszem el hogy ezen a héten ennyi leállás lesz ilyen nincs nincs nincs nincs nincs nincs nincs nincs nincs, legalább a daili questeket megtudjam csinálni vagy valami !!

Doomista
van egy ötletem...hibernáljatok,és mikor kijön pénteken a rom,akkor olvasszatok fel,htx.vagy nemtom de ááááá ilyen nincsssss hogy pont ezen a héten......ez isten súlytotta csapás !!! ilyen fajta csapást ritkán élek át!!!

Gubberx
OMG! be fog megint kattanni 😄

Doomista
Szerdán lekapcsolják a szerverereket, majd legközelebb már csak a start után tudtok belépni.

MIIIII?????????????? NEEEEEEEEEEEEEE

Gubberx
nem, dúmpista fog megõrüni 😄

Doomista
én nem is vagyok otthon,de már itt kezdek bekattanni,hogy mi lesz így...legalább az updateig legyen már meg a 40lv priestem,meg még a 30 lv nyersanyagokat is elszeretném addig érni...van pár terv addigra, ha azokat elérem, akkor nyugodt leszek...nah meg ha sok off lesz délután,meg este fel,viszont éjfél után mennek a szerók, akkor kénytelen leszek kevesebbet aludni -.-"