Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Valami békaszedegetés is lesz ma kerül be az újabb patchel 😊

Doomista
hát már annyi minden kijött hogy már azt sem tudom mi van a játékban mint event 😄
varanasba valami tekercset ad ami infot tartalmaz hogy ehez a 6 npchez menj el oké ezt értem de pl hordok vannak varanasban amiket szét lehet robbantani,azzal pasz mivan 😄 kit mit tud még ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Azért ezt a nerfet túlzásnak tartom, mármint minden kasztnak a legjobb skillje a 10 perces skill, nem ezt kellett volna elvenni, hanem mondjuk növelni a mobok resistjét, vagy hasonló. Na mindegy szerintem vissza lesz állítva ez a skill, mert a magek szét thunderboltozzák a frogster székházát 😊)

penge25
Nos reggel belogoltam a kis magemmel, tapasztalatom az hogy nagyjából kezdig vele megtalálni az egyensúlyt, tehát már nem sebbzek pl én annyit mint elõtte, de a 10 mines skillt azt nem tom de úgy elkúrták hogy csak na. Hát ezzel végülis elérték azt, hogy a mage nem nagyon tud majd bizonyos bossokat szólózni 😊 Viszont azért ha már így nerfelték a skillt legalább a nevét változtatták volna meg, mert ez már egy teljesen új használhatatlan skill lett 😞

Doomista
ez az egy bajom van...vagy legalább akkor szép dmg-et növeljen,ne lószart,ennyi erõvel be sem kéne nyomnom !
amúgy tényleg minden oké vele,ha ezt még rendesen megcsinálnák akkor már a játékban van egy rendes maget kapnénk,nem szarrá imbázva,és nem lenerfelve.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
hát nemtom...
defben imba,oké
dmg-t csökkentették,az is oké
de hogy ezt a 10 mines skillt teljesen átváltoztatták,nem oké!
5 mines 20 secondig növeli a mag dmg-t...tesztelettem jónéhány helyen,és arra jutottam hogy:
s z a r t
s e m
é r
.

szóval most a magenek nincs semmi brutál skillje igy.
akkor már inkább legyen 15 mines csak kapjuk vissza az elõzõ fajta EC-t.

slime001
Mi a baj? Túl imba?

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
mage -------> <#levele><#wow3><#zavart2><#schmoll2><#szomoru2>

Doomista
<#sniffles><#ticking><#schmoll2><#pardon1>

ScarY MAN
<#idiota><#banplz>

...

Kabunak ilyen lenne

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
feltörték az sg accom ? 😮
😄

ScarY MAN
köszipuszi 😄

amugy nem tudom... valami ilyen volt: "asdsdadsa" vagy ehhez hasonlo xD

...

Doomista
tetszenek nagyon a launcher skinek 😊) amint eljön az update, a mageset felül is irom, köszi ^^

Doomista
xD
mé mit küldtem neked ? nem emléxem 😄

ScarY MAN

...

ScarY MAN
siker xD \o/

...

ScarY MAN
dúmpista köszi az üzenetet 😄 szeretlek xD

amugy:

nemtom hogy sikerult e xD csak egy proba 😄

...

Gubberx
nekem 10 perc alatt jön így le 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

koszi igy rogton mar csak masfel ora😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hamed
Udv, hetvegen meglestem a jatekot es egesz kellemeset csalodtam. Melyik szerveren van komolyabb magyar kozosseg?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

bazdevil
Akinek esetleg lassan menne az update

http://rom-eneu-patch.runewaker.com/patch/en/patch_2.0.1.1818.en_2.0.1.1819.en.exe

illetve

http://rom-eneu-patch.runewaker.com/patch/en/patch_2.0.1.1819.en_2.0.1.1820.en.exe

Forras: http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=46743

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

C runtime error 😄

Doomista
húzzá innét

Nekem mér régiek sincsenek meg, akkor szoptam ? xD

Gubberx
ok semmi 10 perc után már 1% 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
nálam is gáz van...nem megy 10%nál jobban...ha addig élek is,ma reggel 6ig megcsinálom azt a 6db dailit...

igy indult nekem is vagy 10 percig most mar 27% du meter 170 kbps ir letoltesre mas nem megy..elmeletileg..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
vmiért a felsõ csík updatenél 0%-on áll foylamatosan :S ez normális?

jóféle

jaja de ha nem kapom meg a kavemat akkor elvonasi tuneteim vannak (fejfajas, kollegak fejenek a leharapasa, morgas..etc.)

ScarY MAN
napi update😄 laza 360+ Mb
mage méginkább imba lett...nem is mondom tovabb 😄 ...
nezd meg a patch notes 😄

...

Doomista
ajaj,ha olyan lesz mint a silkroad,én kinyirom magam...

Doomista
de már immunis vagy rá, mi ? 😄😄

aaa francot megy katalogus hegyek nezegetes😊 (18%)

nalam a 4 az alap egy melo elott, egy meloban kezdes, egy ebednel, egy mikor haza erek vacsi elott, de neha beesik egy 5 dik is ha elmegyunk kollegakkal delutan😄

ScarY MAN
a bibi ott van hogy a szerverek túlterheltek 😄 xD

...

Népszerû témák
1. Runes of Magic
2. Modellautók
3. Landwirtschafts Simulator
4. Euro Truck Simulator
5. Találd ki kire gondoltunk!
6. Mit várnak a hölgyek?
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Maffiózó
9. Radeon HD Series
10. Póker

Történt valami, vagy csak doominsta szokásos spammözönje?

Doomista
nem 😄 napi 2 kávé az alap 😄
de csak megszokásból iszom 😄
teh az asszony biztos torrentezik keményen, ott a bibi 😄

15% nal tart nah ugy tunik ezt ma baszhatom holnap meg melo ejszakaba menoleg..fuck..lehet lehuzom asszony gepet a netrol hatha ugy gyorsabb😊😊

Doomista a napi 5 kave az az alap nem?😄

Doomista
200 kbites nettel könnyû 😄

Doomista
bazd+ már...7ig kell bent lennem...meg még updatelni fog meg minden....4 kávét ittam meg ma,de úgy látom jöhet az 5 így :\

ScarY MAN
nekem vegzett 20perc alatt😄

...

Ventura82
Éppen kérdezni akartam, hogy nektek is ilyen szélsebesen update-el-e?
De ezek szerint igen.
Ha így haladunk reggelig sem végez. <#gonosz2>

1% 10 perc sux akkor addig pihi szuszi..

Doomista
gamershellre szokták a + updateket felpakolni...én ennyit tudok...szerintem várj türelmesen...én még el sem inditottam,nekem mi van még hátra hjah 😞

manualba le lehet tolteni a patcht mert nagoyn nem latom hogy a progress bar mozogna es igy idegesit:S

Doomista
most miért mondasz nékem ilyen csúnyákat? 😮

Gubberx
neked táp elvonásod van siess majd haza 😄

Gubberx
np 😄

Doomista
én is örülök hogy van néked, szóval nem értelek még mindig