Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ventura82
Kösszkössz, ez jól jött.

penge25
Melyik szerón vagy? Ha kell hétvégén segítek szivesen

Baren Cavesbe bementem 16 szinten de ugy lenyomtak a vegen mint a pinty..pedig jo lenne vegig tolni mert kenne a nagy behemot melol az a felveheto ize hogy meg legyen a Logar cucc harmadik darabja😄 amit a daisy nenitol lehet kapni😄 nah majd hetvegen..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Vamp17
jaja.

amugy folpatchelte magat 21-re. patchnotes meg nincs. ha jol lattam interface-t frissitett, meg gonolom ballance volt.

penge25
persze ezek zöme még nincs beaplikálva a játékba majd szép lassan csorgatják az új tartalmakat

Vamp17
dgn_cavern_of_trials.wdb
dgn_echoes_of_the_sea.wdb
dgn_eye_of_the_desert.wdb
dgn_forlorn_monastary.wdb
dgn_kalturok_queen_chamber.wdb
dgn_kleeon_temple.wdb
dgn_mulgrum_relic.wdb
dgn_reliquary_of_reflections.wdb
dgn_the_treasure_trove.wdb
dgn_wretched_grotto.wdb
tiledgn_citadel_agriza.wdb
tiledgn_hybora_labyrinth_01.wdb (ez harom szintu+a boss szintje)
tiledgn_laskotar_arcane_chamber.wdb

ennyi van egyelore a jatek konyvtaraban, az elobb felsoroltakon kivul.

penge25
három új insta jön csütrötökön:

# Kalin Shrine dungeon
# Wind Wild instance
# Ice Dwarf instance

penge25
Természetesen az instákhoz szükséges szintek ettõl néhol egy két szinttel alacsonyabbak is lehetnek, ez mindig az adott patch és a cuccaid függvénye 😊

penge25
Ja ahogy hallom, ugye bekerült tegnap egy rakat új küldi ez szép és jó de megint mind koreaiul, no de így akarnak kijönni ejnye, hogy marad a gaméba nem kevés koreai szöveg<#ejnye1>

penge25
Parancsolj:

Barren Caves 10-18
Forsaken Abbey: 23-30
Windmill: 25-30
Bloody Gallery: 22-30
Necropolis of Mirrors: 35-42
Mystic Altar: 45-50
Cyclops Lair: 50+
Borburs is 45-50

Meg csütörtökön jön még 3-4 insta tudtommal
<#wow1>

Vamp17
jaja, amig beta addig meg elprobalkozgathatnak de ha mar kiadjak, akkor legalabb az alapveto dolgoknak teljesen jol kell mukodnie.

penge25
igen ez az amikor össze vissza kapkodnak, nem tom miért nem lehettet volna még az open betát kitolni 3-4 hónappal, rá férne még a gaméra jó pár hónap tesztelgetés <#szomoru1> De reméljük valami csoda folytán minden jól fog elsülni csütörtökön <#vigyor3>

Vamp17
amilyen fejetlenseg most van, nemhiszem 😊 az a baj hogy meg a frogster sem tudja hogy a runewaker mit csinal 😄

penge25
Várom a notest majd szeretettel 😊, remélem mindjárt kiteszik 😊

Vamp17
aha most jott a hir. meg csak most kezdodik a karbantartas.

Ventura82
Nem tudom, én reggel még mielõtt dolgozni jöttem, bekapcsoltam a gépet, hogy befejezze a patchelést. Csak 1820ig ment fel.
Hogy azóta volt-e valami, nem tudom.

Vamp17
volt ma egyaltalan szerver leallas?

mert nem patchelt meg semmi nem tortent. a szerok meg mennek.

Ventura82
Amúgy van valahol valami felsorolás, hogy melyik instába, hanyas szinten érdemes menni?

penge25
eheheh

Ventura82
ITT a megoldás! <#idiota>

penge25
Kérvényezzük, hogy csütörtökig legalább doomnak biztosítsák a játékhoz az online hozzáférést 😊

penge25
Azt mondjátok már hol a patch notes 😊Minjárt indulnak a szerók és semmi hogy mit módosítanak vagy valami 😞 Szerdán akkor teljes gyász nem lesz szeró csütörtökig? Mi lesz doommal?

penge25
Nekem ez a nerf belefért, de azért a 10 perces skill helyet egy értelemesebbet is kaphatunk volna mit tom mana regen vagy valami, nem egy ilyen bugos skillt, mert mi értelme egy skillnek ha kevesebbet sebzek ha használom, mint ha be sincs kapcsolva

penge25
na ezt mondom, akkor nem érdekel ha más sem tud egyedül bosst szólózni, de ha már 1 kaszt van ami tudja egyedül szólózni akkor már nem kicsit zavar ennek a skillnek az elvétele, ezt lent is írtam 😊 És teljesen igazad van mmo lényege a csapatmunka<#worship>

Ventura82
Egyébként az mmo-k lényege nem a csapatmunka lenne? Mármint a bossolás.
Ne lehessen már solozni a többi class támogatása nélkül.
Ez így lenne egyensúlyban szerintem.

Legyetek nerfelve igy van ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
tuti valamit módosítanak, mert én ugyan egyszer lõttem el, de olvastam a fõrumba olyat hogy a skill nélkül lõtt 14k-t, a 5 perces skillel meg 10k-t pfff hol a 20% plusz ez minusz nem plusz lol 😊

Doomista
jaj teee,gyere ide egy ölelésért xDD

vagy ha nem is változtatják meg az EC-t tejlesen,akkor valami ilyet kéne alkotni belõle:
+80%-kal növeli a dmg-t
crit esélyt +60%-kal növeli
+60 hp/sec
+60 mp/sec
+2000 magdefense
1 secondal gyorsabban lõheted el a skilleket

nah ez kéne a magenek

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
én is 😊

penge25
mondjuk úgy vagyok vele hiányzik ez a skill, de ha más kaszt se tud solozni egyedül bossokat akkor teljesen rendben van, ez így correct, remélem mostmár akkor nincs olyan klasszami egyedül tudna nyomni insta bossokat, mert akkor nem bánom hogy elvették ezt a skillt, de a szívem azért megszakad egy kicsit<#rinya>

Doomista
aláírtam !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Arrow of essence-t mikor vették el ? =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

penge25
Ejj mikor teszik már ki az új patch notest 😊 vissza a 10 perces skilt a magnek<#ejnye1>

penge25
reméljük 50-re is jön pár új küldi, mert kellennek a +22 +16 all staminás, intes cuccok nagyon 6 cuccom van ami nincs még felststolva, mert staminát sehonnan se tudok szerezni 😞 De elvileg az epic küldik folytatódnak 😊

Doomista
nemtom

penge25
Hol van errõl az eventrõl bõvebb info? Nem találom a hivatalos fórumon ejj 😊

Doomista
harf-ban annyi uj koreai quest van mint az állat...nem gyõztem csinálni,és jópár napig elleszek velük szerintem...némelyik quest rejtély.de volt egy érdekes,irta hogy tower of wailing wild 1 db könyv kell...obsidianban járkáltam a glory részen és ott volt egy sárga pötty a városban,nah mondom megnézem...és ott volt egy zöld könyv 😄 eheheh...30+ lvlesek nagyon jol járnak...vagy 2x jobban fognak igy fejlõdni.

De ezek random vannak, v csak high lvl helyen ?

Doomista
persze,hisz csak lóra kell felpattannod,megkeresni azt a 6 npct és 10 perced van rá...8-9 perc alatt teljesithetõ. keresõ mutatja melyik npc hol van,ha még fejbõl nem tudod. én is igy csintam tegnap,most már tudom melyik hol van...de valami lehet a kalappal is kezdeni ha jól olvastam...

Ez az event cucc minden szintre van ?

Doomista
remélem ez a frog nem valami 47 lv elit boss lesz :ASDA:SAD

Doomista
ha meg nem fejezed be,mint én tegnap,legalábbis 2-t csináltam meg,akkor kaptam 10x heal potit 10x db,meg nebula diffusion itemet...

Doomista
nem tudom

de ezt az eventes küldit megcsintam...ha mind a 6 npcnek elviszed a lvlt,ami a tekercsben áll,akkor kapsz egy kék gift csomagot,amit most én kinyottam,és egy boundos item shoppos jó kis kalapot kaptam 😄 nemtudom lehet több fajta van,nekem ez az elsõ,de have fun,úgy hogy megcsinálom mindennap 😄 97 durabilitis és örök ^^

Ventura82
Kipróbáltam pár class-t, csak néhány szint erejéig (10-12) és bevallom, tetszik a priest. Azt szeretném kérdezni, hogy ha pure healer akarok lenni, akkor secondarynak mit válasszak? Mondjuk Knight?

Doomista
vagy def+stat vagy csak def.

penge25
Doomista náltok 22 staminát mennyiért lehet venni?

penge25
nos a páncél pluszoláson gondolkodok, errõl mit lehet tudni? ez teljesen random dolog vagy a defet, vagy a statokat növeli a cuccon vagy mindkettõt?

penge25
?

Doomista
c
u
b
e